adamo80
Użytkownik
Tytułem komentarza - nie będę się chwalił kolejnymi typami na plus jakie zagrałem i podałem. Cieszę się jak ktoś sobie zarobił.
Chcę napisać nie o Barcelonie tylko o Juventusie. Wydaje mi się, że zdjęcie Moraty, a przede wszystkim Vidala przy 1:2 to był kiepski pomysł, tym bardziej, że była taka sytuacja w polu karnym Barcelony gdzie jak by był Vidal to by się mogło różnie skończyć. I Morata i Vidal byli dosyć mocnymi punktami.
Chcę napisać nie o Barcelonie tylko o Juventusie. Wydaje mi się, że zdjęcie Moraty, a przede wszystkim Vidala przy 1:2 to był kiepski pomysł, tym bardziej, że była taka sytuacja w polu karnym Barcelony gdzie jak by był Vidal to by się mogło różnie skończyć. I Morata i Vidal byli dosyć mocnymi punktami.
No i zobaczyłeś dzisiaj co zrobił Rakitic (piłkarz przecież z środka) - strzelił pierwszego gola ! To co Ci pisałem przed meczem, ze jest świetny. Barcelona wymiata, ma najlepszy atak w historii futbolu ! Jak zagrałeś rzeczywiście grubo na to +1.5 to szkoda tej 3 bramki, ale to był scenariusz o którym pisaliśmy, że Juventus będzie chciał odrobić stratę i narazi się na kontry i tak się stało.Adamo powiedz mi w którym momencie indywidualności sa po stronie Barcelony jeśli rozmawiamy o Vidalu i Pogbie? Porównujesz Busqetsa i Rakitica do nich??? No bądźmy poważni...
Messi mógł sobie błyszczeć z Bayernem gdzie nie ma obrony dzisiaj zderzy sie z catenaccio i zniknie na całe 90 minut niczym pod peleryną niewidka...
I co Ty masz chłopie z tym pogromem ze strony Barcy człowieku oni grają z najlepiej broniąca drużyna Europy jaki pogrom o co tu chodzi?
Wiem ze chcesz sobie podkolorowac swoje 1.60 na Barce ale ja z wielka chęcią wjade grubo w Juve +1.5 po 1.50 bo jestem pewien ze Barcelona 2 golami tego nie wygra.