9adrian2
Użytkownik
Kibice Holandii, obudźcie się i spójżcie obiektywnie na to spotkanie. Otóż gdyby Webb gwizdał dla Hiszpanii to by Oranje kończyli mecz w 9 lub 8. Ogromna ilość fauli w wykonaniu Holendrów była wynikiem słabości i niemocy, nie potrafili zagrać z Hiszpanami jak równy z równym. Pomyślcie, gdyby Pomarańczowi zagrali w miare czysto to by przez większość meczu biegali za piłką, a wasze smieszne gwiazdeczki typu Robben, Van Persie ze trzy razy może dotkneli by piłkę. Co do sędziowania to się zgodze, Webb gwizdał skandalicznie, na niekorzyść La Furia Roja! Ten atak w klate powinien zakończyć się czerwoną kartką i wtedy może zrobiłby się czystszy mecz ponieważ piłkarze mogliby się przestraszć, a tak wyszło jak wyszło bo ten łysy pajac pozwalał na koszenie równo z trawą Hiszpanów.
Na szczęście wygrała piłka nożna, wygrała Wielka Hiszpania, wygrał zespół, a nie jak to czasem bywało pojedyncze gwiazdy. Zauważcie, że w tej reprezentacji każdy jest wielkim zawodnikiem.
Teraz kibice Holandii siedzcie cicho bo nie macie ani jednego argumentu na swoją korzyść, co do setek Robbena, to Fabregas i Iniesta także je mieli.
Od początku meczu było widać kto jest lepszy, zwyciężyła drużyna lepsza piłkarsko, było to widać zwłaszcza pod koniec, gdy wszyscy byli zmęczeni.
Na naszych oczach narodziła się wspaniała reprezentacja, takiego pokolenia jeszcze w Hiszpanii nie było!
Jeśli chodzi o niektóre durne komentarze po adresem kibiców hiszpańskich w Polsce to od razu wam powiem, że od początku turnieju byłem za nimi i nie tylko ja, naprawdę wiele ludzi w Polsce kibicowało Czerwonym.
Viva Espańa
Na szczęście wygrała piłka nożna, wygrała Wielka Hiszpania, wygrał zespół, a nie jak to czasem bywało pojedyncze gwiazdy. Zauważcie, że w tej reprezentacji każdy jest wielkim zawodnikiem.
Teraz kibice Holandii siedzcie cicho bo nie macie ani jednego argumentu na swoją korzyść, co do setek Robbena, to Fabregas i Iniesta także je mieli.
Od początku meczu było widać kto jest lepszy, zwyciężyła drużyna lepsza piłkarsko, było to widać zwłaszcza pod koniec, gdy wszyscy byli zmęczeni.
Na naszych oczach narodziła się wspaniała reprezentacja, takiego pokolenia jeszcze w Hiszpanii nie było!
Jeśli chodzi o niektóre durne komentarze po adresem kibiców hiszpańskich w Polsce to od razu wam powiem, że od początku turnieju byłem za nimi i nie tylko ja, naprawdę wiele ludzi w Polsce kibicowało Czerwonym.
Viva Espańa