damianho91
Użytkownik
"antyfutbol"- tak widze lubicie nazywac http://pl.wikipedia.org/wiki/Futbol_totalny i wysoki pressing
no wiadomo, wkoncu jak druzyna nie daje wymienic 700 podan Barcy w swoim polu karnym i nie daje im wbic kilku bramek to gra antyfutbol, ustawia autobus w bramce no i poprostu nie potrafi grac a styl jest do dupy...
najlepiej dla widowiska niech da im wbic 4 bramki i niech schodzi do szatni pokonana bo po co walczyc o zwyciestwo z Duma Katalonii.
A jak czytam, ze ludzie sie kloca kto jest lepszym trenerem Guardiola czy Mourinho? :grin::grin::grin:
Porownanie Pepa do np Leonardo - ok, ale do Jose?
no wiadomo, wkoncu jak druzyna nie daje wymienic 700 podan Barcy w swoim polu karnym i nie daje im wbic kilku bramek to gra antyfutbol, ustawia autobus w bramce no i poprostu nie potrafi grac a styl jest do dupy...
najlepiej dla widowiska niech da im wbic 4 bramki i niech schodzi do szatni pokonana bo po co walczyc o zwyciestwo z Duma Katalonii.
A jak czytam, ze ludzie sie kloca kto jest lepszym trenerem Guardiola czy Mourinho? :grin::grin::grin:
Porownanie Pepa do np Leonardo - ok, ale do Jose?
prosze Cie kto zabija granie wymieniajac kilkaset podan w srodku pola i nie dajac przez to okazji przeciwnikowi? Barcelona. A Real zamiast trzymac przy nodze solidnie sie bronil - na to samo wychodzi.które zabijają to granie
no wlasnie nie zawsze przynosi, wystarczy sie dobrze przeciwstawic temu tak jak Real. No i powiedz mi jak mozna inaczej wygrac nie przeszkadzajac? Czy futbol nie opiera sie czasami na "przeszkadzaniu" zawodnikom druzyny przeciwnej w robieniu akcji mogacych zagrozic swojej bramce?No widzisz, dla mnie jest to przyjemne bo przynosi sukces [ pisałem o tym w swoim pierwszym poście w tym temacie ], a dla mnie anty jest takie granie gdzie ktoś skupia się na przeszkadzaniu w grze.