adamo80
Użytkownik
1. Nic nie utopiłem zarobiłem sporo kasy, ale nie na typie na kartki, choć i ten skontrowałem, więc mała strataProponuję ochłonąć, nie wiem ile wczoraj utopiłeś, ale wylewasz teraz żale, bo zagrałeś kierując się myśleniem życzeniowym a nie chłodną kalkulacją.
Grać! Kartki nadają się do grania. Tylko mądrze.
Jak wyżej. Trzeba ochłonąć, ostudzić emocje, a nie na gorąco produkować takie farmazony.
2. Kartki nie nadają się do grania co udowodnił nie tylko wczorajszy mecz
3. Podtrzymuję opinię o sędzim. Gdzie 2 kartka dla Dante przy przyznaniu karnego ? Nawet komentatorzy z Nki byli zgodni, że powinna być, nie licząc innych wypowiedzi, gdzie kartka dla Lewego i wiele innych ? Więc mi nie mów, że trzeba grać mądrze, bo mecz był ostry, sędzia normalnie w LM nie dawał mniej niż 5, a wczoraj zonk. Takich przykładów jest zresztą więcej. Jaki sędzia i jaki ma humor tak daje, no ale dla osoby od takich kosmicznych typów jak ty to może i kartki się nadają do grania.
Nie ma co tego ciągnąć. Mnie nie weszło, tobie nie weszło, ale obydwoje nie narzekamy, szkoda tylko ludzi którzy pograli te typy i nie skontrowali w miarę szybko i mówię tu zarówno o swoich jak i twoich typach.