????Fabuła filmu dość ciekawa, w roli głównej, jak zawsze świetny, Nicolas Cage.
Filmy z Nicolasem to zazwyczaj mało wymagające sensacyjne coś , ludzie narzekają na poziom itp ...jednak ludzie lubią jego filmy i ja też się do nich zaliczam zawsze jakoś sie go fajnie ogląda ???? ostatnio szczególnie podobaly mi się Seeking justice (akurat wcale nie kiczowaty) a trochę wczęsniej Zly Porucznik ???? jeden z moich ulubionych aktorów choć nie twierdze że jest super aktroemetam..trochę przesadzasz blaise..ja bardzo lubię tego aktora - więc oglądałem wiele pozycji z nim
W Rumble Fish bardzo fajna rola, 8MM świetne, Zagubieni w raju, Zostawić Las Vegas, Dzikość serca, Dwa miliony dolarów napiwku, Twierdza, Bez twarzy, Family Man, 60 sekund, fajni Naciągacze, Pan życia i śmierci, Skarb Narodów, KULT (mnie się podobał), mój ulub iony Miesiąc miodowy w Las Vegas, Uczeń czarnoksiężnika jest też niezły..mnie się filmy z Cagem podobają i na tych które wymieniłem na pewno się nie nudziłem ????
a no i świetna CIEMNA STRONA MIASTA
Sport i statystyka - dla mnie perfekcyjne comboMoneyball (2011) - Historia managera klubu baseballowego Oakland Athletics Billy'ego Beane'a, który postanowił wykorzystać w swojej pracy analizy komputerowe. Dzięki temu, jego drużyna ma lepsze wyniki i może zmagać się z lepszymi zespołami, mimo złej sytuacji finansowej.
Ja uznaje siebie za humanistę, ale film miazga, ostatnio sobie go przypomniałem ????Sport i statystyka - dla mnie perfekcyjne combo
Jednak mam problem z tym filmem. Jest rewelacyjny - ma siłę rażenia, inspiruje i daje do myślenia, ALE nie wiem czy ktoś a) kompletnie obojętny na sport b) nie mający pojęcia o sportach amerykańskich c) z umysłem humanisty będzie miał jaranko. Fenomenalna kreacja Brada Pitta. Obawiam się że nieprędko obejrzę coś równie znakomitego. 9/10
Święta z C+, to samo :].Oglądałem i mam odmienną opinię, kolejna komedia z Murphym [ po tysiącu słów ] pozbawiona sensu, dla mnie mało zabawne, a niektóre motywy wymyślone były totalnie oderwane od rzeczywistości, czasem akcja beznadziejnie ze sobą powiązania.Zgodzę się z tym, że kino bez zaangażowania, raczej słabe i do zapomnienia po seansie [ w zasadzie ja tylko czekałem aż się skończy ].Gdybym miał polecić to bym tego nie zrobił bo raczej nie były to moje najlepsze 2h w życiu.Tower Heist Zemsta Cieciów