znajomy dziś ogladał i mówi że średnie, ja nie widziałem, jeśli ktoś może sie wypowiedzieć szerzej na ten temat?District 9 polecam, fajna fantastyka
Nie jest zły film "21" ale "Podwójna Gra" jest lepsza.znajomy dziś ogladał i mówi że średnie, ja nie widziałem, jeśli ktoś może sie wypowiedzieć szerzej na ten temat?
ja polecam "21"
http://www.filmweb.pl/f253995/21,2008
No to widzę, że znalazłem kolejnego fana serialu i elishy cuthbert ????dziewczyna z sąsiedztwa, oglądałem 12 razy i jeszcze mi się nie znudziło, można oglądać i oglądać:spokodfhgfh:
Jakby ktoś umiał się posługiwać programem Yglow i chciał ściągnąć to zapraszam na PM gdyż tutaj nie chcę wrzucać linkówJak krytyczne momenty meczu mogą zmienić życie całej rodziny? Jak się czuja “faceci w czerni”, kiedy są atakowani przez kibiców? „Zabić sędziego” odsłania życie kilku zawodowych arbitrów z Mistrzostw Europy EURO 2008. Jest wśród nich angielski sędzia Howard Webb, który wywołał wielkie kontrowersje, gdy zarządził rzut karny tuz przed końcem meczu Polska-Austria, oraz Roberto Rosetti, który sędziował w finale. Film powstawał „na gorąco” podczas turnieju. Dzięki mikrofonom przypiętym do ubrania słyszymy komentarze wypowiadane przez sędziów w trakcie meczów. Belgijski producent Jean Libon, inicjator tego projektu, otrzymał specjalne zezwolenie i miał wstęp „za kulisy” dzięki wstawiennictwu prezesa UEFA, Michela Platiniego. Zadziwiający świat zawodowych arbitrów może zrobić ogromne wrażenie nie tylko na kibicach!
Siema
Siema
Proszę zwiastun: (zabić sędziego)
(najlepsze od 1 min ???? )
Jareks, masz napisy PL ? ????