>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Film, czyli co ogląda prawdziwy bukmacher

Status
Zamknięty.
crs84 85

crs84

Użytkownik
Wczoraj widziałem Hooligan&#39;s - świetny film. Wreszcie film, w którym ktoś ginie, a nie kolejna bajka gdzie każdemu udaje się przeżyć i wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Polecam ... nie będę już nic opowiadał, żeby nie psuć oglądania ...

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Jak widze podoba sie How High dla mnie tez jest to swietny film ale lepszy jest Chlopaczki z Sasiedztwa ( nie mylic z Chlopaki z sasiedztwa bo to dramat) oryginalny tytul to &quot;Don&#39;t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood&quot;

lucek 250

lucek

Użytkownik
To ja wam polece cos co naprawde umie trzymac momentami w napieciu - wojenny - &quot;9-ta Kompania&quot; rosja podbija afganistan - nowy film - swietnie nakrecony !! POLECAM

PS: nie ma ktos napisow do &quot;monachium&quot; - bo te co zdobyl...niezbyt wspolgraja z filmem - a wrecz - wcale - ma ktos moze?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Przez ferie też pare filmów obejrzałem.

1. Zaginiony Batalion- super film, wojenny, mnie się takie filmy najbardziej podobają. Super efekty. Akcja rozgrywa się w 1918 roku. Polecam
2.Aniołowie Apokalipsy- też ciekawy film. Można to nazwać horror/thriller. Nawiązaniem filmu są Jeźdźcy Apokalipsy, którzy zabiją Apostołów. Ale nie ma to związku z fantastyką, Ci Apostołowie to cywile, którzy wykonywują prace i nazywają się jak Apostołowie z Ewangelii. Dosyć fajny film. Warto zobaczyć.
3.Marksman- film wojenny. Brygada Amerykańskich comandosów wyjeżdżają na misje do Czeczenii. Tam mają odbić elektrownie jądrową z rąk partyzantów. Szybka akcja i dużo fajnych efektów

lucek 250

lucek

Użytkownik
Aniołowie i batalion to stare filmy :p - ale przyznam ze dobre, jakbym wiedzial jak wam nowosci powrzucac to by bylo fajnie;) szkoda ze meilem sie nie da 700 mb :p eh ???? pozostaja ftp itd....ale tego nie posiadam..... chyba ze ktos daje czyste plytki to mu wypale co chce:p

peja 1

peja

Użytkownik
A ja jako komedie polecam - &quot; CHŁOPAKI NA IBIZIE &quot; i &quot; CHŁOPACZKI Z SĄSIEDZTWA &quot;

a oglądał ktoś &quot; CZŁOWIEK RINGU &quot; i &quot; KIN KONG &quot; ??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
3 filmy, które należy wg mnie zobaczyć:

&quot;Człowiek w ogniu&quot;- gienialny film z 2004 roku. W roli głownej wystepuje D. Washington.

Zielona Mila- też starszy film, lecz chyba każdy wie o czym jest, a jak ktoś nie ogladał musi zobaczyć

Skazani na Shawshank- film oparty na faktach. Więksość filmu rozgrywa się w więzeniu. Bardzo dobry film.

T 9

tosterkm

Użytkownik
Zgadzam się co do niektórych filmów, ale polecam dwa SUPER FILMY:
1. &quot;DZIEWIąTA KOMPANIA&quot;
tytuł oryginalny: &quot;9-POTA&quot; - jak ktoś zna rosyjski to wie...; nie należy się stresować, są do niego napisy, chociażby na www.napisy.org; film opowiada o bezsensie wojny i bezpodstawności jakichkolwiek jej usprawiedliwień (jak to robią np. Amerykanie w Iraku) na przykładzie konfliktu afgańskiego, wojna jest wojna, bez względu na powód...

tytuł tego filmu tłumaczony jest też czasem jako&quot; Dziewiąta rota&quot;

polecam, film jest naprawdę bardzo dobry, a mniej znany od wielu amerykańskich, bo rosjanie nie maja takiej kasy na promocję

2. &quot;BESTIA WOJNY&quot; (&quot;The beast of war&quot;)
tym razem amerykański, ale opowiadający tak jak &quot;Dziewiąta kompania&quot; o wojnie w Afganistanie, POLECAM!!!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Moje ulubione filmy to:

1. &quot;Dzień Niepodległości&quot; - film SF opowiada o inwazji obcych na Ziemię. NAPRAWDE POLECAM :!:

2. &quot;8 mila&quot; - film fabularny

banji 13

banji

Forum VIP
1. &quot;Dzień Niepodległości&quot; - film SF opowiada o inwazji obcych na Ziemię. NAPRAWDE POLECAM
amerykańska chujnia za przeproszeniem, naiwny film tylko tyle w nim jest, że są efekty specjalne
Są gusta i guściki, jedni lubią to, inny tamto, a wracając do tematu.......

Wczoraj obejrzałem &quot;Hostel&quot;, i ???? ???? ???? , mnie filmik ruszył, i mimo ogólnie panujących negatywnych ocen na jego temat, jak dla mnie 8/10.

ps. motyw z oczkiem japonki mnie rozwalił ???? trzeba miec mocne nerwy.....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom