>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Film, czyli co ogląda prawdziwy bukmacher

Status
Zamknięty.
L 45

laha

Forum VIP
Ja również polecam &quot;Maskakra w Texasie piłą mechaniczną&quot; fajny horror

P.S Bartek pamiętasz mnie ?? bo ja cię tak :mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Z Piłą to się zgodze. Warto zobaczyć. Drugiej części jeszcze nie oglądałę.
Z ostatnio oglądanych moge polecić Bunkier, bardzo fajny dramat wojenny. Dom Włoskowych Ciał, bardzo fajny horror w którym gra moja ulubiona aktorka :p Elisha Cuthbert.

lenia 0

lenia

Użytkownik
A ja wam polecam film Atak na posterunek lub Mr. &amp; Mrs. Smith !! No i Efekt Motyla :twisted: Ahh.. tam gra moja Tiara Reid 8) Kocham Cie Słonko ???? PoZdRo

lucek 250

lucek

Użytkownik
no to ja wam polece troche filmow ????
Bękarty diabła
paycheck
swat
szkola uwodzenia 1 , 2 i 3 ????
tozsamosc
wrong turn
zaginiony batalion
24 godziny - TRAPPED
złodziej życia

oczywiscie nie sa najnowsze;) choc zapewne znajdzie sie troszke ludu, ktory ich nie oglądał ???? batman-poczatek - ma kilka fajnych scen (walki) wiec tez warto;) ogolnie jest jeszcze duuuuuzo filmow ktore moglbym podac jako warte ogladniecia ???? przynamniej dla mnie ????

Final destination - calkiem fajne , kręcą trzecią część ????

crs84 85

crs84

Użytkownik
Co do Piły to mi osobiście bardziej podobała się druga część, chociaż pierwsza też była super.

Pare filmów, które widziałem ostatnio:
- &quot;American Pie: Band Camp&quot; - przesadzają już trochę z chamstwem, no ale można się było pośmiać ,
- &quot;Szeregowiec Dolot&quot; - nie ma to jak bajka od czasu do czasu :wink: ,
- &quot;Danny The Dog&quot; (&quot;Człowiek Pies&quot;) - Świetny film,
- Pitbull - ok,
- &quot;Szkoła uczuć&quot; - Dziewczyna poprosiła żebyśmy go zobaczyli, nawet fajny, łezka zakręciła się w oku :wink: ,
- &quot;Droga bez Powrotu&quot;.

Podoba mi się dużo filmów, niektóre z nich:
- Zielona Mila
- Forrest Gump
- Efekt Motyla
- Stygmaty
- bajki: Shrek, Potwory i Spółka, Madagaskar, Toy Story i cała reszta
- horrory: Amitiville, Dom Woskowych Ciał, House Of Haunted Hill,
- komedie: Ostra jazda, Wieczny Student
- cała reszta: Skarb Narodów, Pojutrze, Wojna Światów, Oszukać Przeznaczenie.

W sumie wymieniłem te które widziałem ostatnio, narazie więcej nie umiem sobie przypomnieć ????

banji 13

banji

Forum VIP
Filmik nawet niezły, ale jak dla mnie jedynka była lepsza(bardziej zaskakiwała), ale i tak możesz śmiału luknąć, bo jak to mówią są gusta i guściki.W skali 1-6 oceniam na 4-

deeep 0

deeep

Użytkownik
witam troszke pozno wpisuje posta bo pozno dolaczylem do forumowiczow ????
jesli chodzi o filmy jestem fanem filmow Q.Tarantino uwielbiam jego kazdy film oto one :

WŚCIEKŁE PSY (pierwszy film tego wielkiego rezysera film opowiada o gropie gangsterow ktorzy planuja skok na bank nieoczekiwane zwroty akcji no i troszke humoru pana Q)

PULP FICTION (chyba nie trzeba pisac komentaza tego filmu jak dotad najleszy)

OD ZMIEZCHU DO SWITU ( smieszny niby horrorek o wampirach)

JACKI BROWN ( o stiuardesie ktora przemyca prochy dla znanego gangstera w roli gangstera nie kto inny jak sam S.L Jackson)

CZTERY POKOJE ( doskonala komedia opowiad ajedna noc sylwestrowa pewnego hotelu w roli boya hotelowego TIM ROTH)

KILL BILL 1 i 2 ( tez pewnie kazdy slyszal super film no i genialne zakonczenie tylko Tarantino cos takiego jest w stanie wymyslic)

Sa to moim zdaniem najciekawsze filmy wyrezyserowane przez tego pana w dorobku ma troszke wiecej no ale pokusilem sie o napisanie o tych

juanpablo 0

juanpablo

Użytkownik
A może polecicie mi jakąs fajną komednie ?? ???? Bo chętnie bym się posmiał ;)
Chcesz się pośmiać to obejrzyj sobie

HOW HIGH

Po prostu mistrzostwo jeżeli chodzi o komedie. Chyba najlepszy film który widziałem.

A scena z kradzieżą roweru dzięki idealnie dobranemu utworowi (Queen) po prostu majstersztyk.

W ogóle cały film to nieustająca beka.

banji 13

banji

Forum VIP
Ostatnio 10 minut praktycznie nieustającego śmiechu zapewnił mi krótkometrarzowy &quot;Pingwiny z Madagaskaru-Misja świąteczna&quot;, filmik trwa właśnie ponad 10 minutek, głównymi postaciami jak mozna się domyśleć są pingwiny , które mozna było zobaczyć w Madagaskarze.Filmik 1sza klasa :mrgreen: :mrgreen:

nuno100 0

nuno100

Użytkownik
A może polecicie mi jakąs fajną komednie ?? ???? Bo chętnie bym się posmiał ;)
Chcesz się pośmiać to obejrzyj sobie

HOW HIGH

Po prostu mistrzostwo jeżeli chodzi o komedie. Chyba najlepszy film który widziałem.

A scena z kradzieżą roweru dzięki idealnie dobranemu utworowi (Queen) po prostu majstersztyk.

W ogóle cały film to nieustająca beka.
Panowie kapitalny film...Juan Pablo zgadzam się z Tobą w 110%...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom