Hehe. O mistrzostwie to może Chelsea zapomnieć. Jeśli chodzi o ich pojedynek z Fenerbahce to powinni pokazac Turkom jak się gra w Anglii i bez problemu ich wyeliminować.Wg mnie Cheslea zremisuje w Turcji, a u siebie wygra. Ma realne szanse na mistrzostwo do prowadzącego Manchesteru traci tylko 3 punkty. Ja czekam na potknięcia Machesteru, bo Arsenal napewno wyprzedzą:-D
A co ma liga wspolnego z LM ?? Powidz mi , bo jakos niewidze duzo , rpocz pierwszego zdania an teamt LM reszta nie ma nic wpolnego.chelsea znowu super wylosowala i na pewno tego nie zmarnuje, scenariusz moze byc podobny do 2-meczu z olympiakosem. nie wiem jak mozna mowic ze chelsea gra slabo, 1/2 FA CUP to byl wypadek, mysle ze tak jak predzej liverpool troche nie docenili rywala. w walce o mistrza chelsea miala sie nie liczyc a tym czasam urosla do glownego rywala united, jednak mam nadzieje ze na WHL spurs ugraja chociaz remis i fenomenalnie by bylo gdyby w nastepny weekend padl remis na SB. manchester ma ten komfort ze nawet jesli przegra z chelsea to jesli wygra pozostale mecze nie musi sie ogladac na rywali, chyba ze chelsea nadrobi stosunek bramek ale to byloby naprawde ciezkie zadanie
Tylko że liga to nie liga mistrzów. Takich statystyk nie da sie porównać. Ostatni przykład miałeś z Liverpoolem. LM to inna bajka, tak dla piłkarzy jak i dla kibiców.Kibice kibicami - spójrz na staty meczów u siebie Chelsea i Fenerbahce.. Nie dość, że CFC ma za rywali lepsze ekipy to ich cyferki prezentują się znacznie lepiej.. To tak przeciw tym, którzy przykładają megauwagę atmosferze na stadionie w Stambule..
Nie, nie, ja wcale nie mówię o statystykach jako o czymś, co miałoby decydować o awansie tej czy innej ekipy.. I nieważne, czy są to statystyki ligowe czy UEFA. Mi chodzi jedynie o to, by nie wynosić na ołtarze tureckich kibiców, bo i na Stamford gra się megatrudno.Tylko że liga to nie liga mistrzów. Takich statystyk nie da sie porównać. Ostatni przykład miałeś z Liverpoolem. LM to inna bajka, tak dla piłkarzy jak i dla kibiców.