A to czemu nie? Ja powiem ze to wręcz pewne ze chelsea zagra oba meczeChelsea musiała by zagrać oba mecze ,żeby stracić szanse gry w 1/2 finału LM ... A to nie jest za bardzo możliwe ...
Kolego - jestem ostatnią osobą, o której można napisać, że bezgranicznie ufa jakimkolwiek cyferkom Mój post był jedynie odpowiedzią na przykładanie zbyt wielkiej, moim zdaniem, wagi do kibiców tureckich..Wedlug kolegi sawasa cyferki wygraja zamiast zawodnikow, a kazdy z nich jest tak doswiadczony ze Turcja - to dla niego jak drugi dom, Chelsea dostanie na wyjezdzie a u siebie wysoko wygra.
To popatrz sobie koles na cyferki Legia / Zaglebie Sosnowiec - a pozniej popatrz na wynik.
Moze sprzyjac ,ale jest jeszcze rewanz ???? Watpie zeby na Stamford Fenerbache cos pogralo ... A nawet jestem w 100% pewien ???? Wiec jesli Fener chce awansowac to na wlasnym boisku musi nastukac duzooooooo goli ????stadion Czarownic bedzie sprzyjał Fenerbache ... sadze ze to bedzie niespodzianka tez edycji LM ????
Otóż to! Cały sęk w tym, by nie grać 1x i under naraz, bo nie jest możliwe zwycięstwo Fener bez straty gola...Jezeli nastuka duzo goli to dwa razy tyle straci
Głupie pytanie. Dla jednego 10zł to dużo a dla innego 1000zł... co za różnica za ile się gra?? Ale jeśli chodzi Ci o to czy ktoś uznał ten mecz za pewniaka wartego grubej gry to tak, ja np. ???? Ale typ nie na zwycięstwo bo faworyta w pierwszym meczu nie ma...To ja z innej beczki. Obstawia ktoś ten mecz za wysoką stawkę?? Np. 100-200zł??
Zgadzam się że ciężko wyobrazić sobie by Fenerbahe rozgromiło anglików do zera... choć wykluczyć nie można Jak dla mnie to pewniakiem na ten mecz jest typ że Fener strzeli. Kurs nie jest najgorszy bo około 1.45 więc na jakiś kuponik akumulacyjny całkiem się nadaje. A gospodarze strzelą bo inaczej stracą szanse na awans a podejżewam że broni nie złożyli i będą chciali z chelsea powalczyć o półfinał. Tylko wygrana na własnym obiekcie pozostawiłaby rezultat końcowy dwu meczu w zawieszeniu. Remis minimalizuje ich szanse a porażka w zaszadzie całkowicie przekreśla... choć turcy potrafią zaskakiwaćOtóż to! Cały sęk w tym, by nie grać 1x i under naraz, bo nie jest możliwe zwycięstwo Fener bez straty gola...
Nie zgodzę się z kilkoma zarzutami - Mourinho w końcowej fazie swojej pracy grał żelazną "11" i podstawowi gracze byli megazmęczeni, zero rotacji.. Avram to robi na pewno lepiej - nie było sensu szarpać się o 4:0 w meczu z przeciętniakiem, u siebie.. 3 pkt is 3 pkt.. Jak dla mnie to sprawa jest rozstrzygnięta - pierwszy mecz odpuszczam, w drugim gram handi, bo Turków w półfinale nie potrafię sobie wyobrazić..Jestem wiernym kibicem The Blues ale z przykrością muszę stwierdzić, że panowie nie prezentują ostatnio wyrównanej formy. Z Boro Chelsea wygrała mając wielkiego farta. Pan Avram nie potrafi odpowiednio zmobilizować drużyny, nie ma zielonego pojęcia o taktyce a pozatym czasami lubi zaskakiwac zmianami w wyjsciowej 11 na . Myślę, że remis z Fenerbache na ich boisku będzie dobrym wynikiem chociaż jako fan Chelsea licze na nich ????