>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

FC Barcelona - Bayern Monachium (ćwierćfinał)

Status
Zamknięty.
piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
1. Z tego co mi wiadomo Manccini nie został zwolniony tylko nie przedłożył umowy i było to wiadomo jeszcze przed odpadnięciem Interu w LM i od dawna szukano jego następcy w Interze. I bardziej były to powody osobiste niż jak brak zadowolenia władz z jego wyników. Oczywiście każdy klub ma wielkie aspiracje i z Interem nie jest inaczej ale droga do pucharów prowadzi przez krajowe podwórko chyba parę osób o tym zapomniało
2. Inter wygrał ligę, tak przyznali im tytuł jako że Juve degradowali i Milanowi odjęli pkt, za drugim razem nie było Juve w lidze a Milan startował z -10 a jeszcze w dodatku Inter rozkupił pół Juventusu i Mialn przez korupcje nie wzmacniał się więc Inter to wykorzystał jak dużo osób twierdzi ten sezon jest pierwszym w którym będzie znowu ciężka walka o scuddeto dla Interu
Nigdy nie twierdziłem, że liga krajowa jest bez znaczenia, toć przez nią droga wiedzie do Champions League. Nie rozumiem czemu piszesz perypetie Interu, powiedziałem iż ostatnio wiodą prym w Serie A i to nic a nic nie mija się z prawdą. W tym sezonie też raczej nikt im mistrzostwa nie odbierze. Czytałem wypowiedzi działaczy którzy wypowiadali się jednoznacznie co ma być ich priorytetem w tym sezonie i bynajmniej nie była to Serie A.

Piszesz o porażkach dla trenerów ale nie napisałeś co by się stało jak by zajęli miejsce poza pierwszą 4 i co w tedy by wspominali. Oczywiście w europie tworzy się historie klubu. Ale jak byś czytał z uwagą to odpowiadałem na pytanie co wolą kibice itp i czy Europa była kiedyś ważniejsza dla klubu od krajowego podwórka i tutaj dalej odpowiedź jest NIGDY. Jest na równi lub niżej jak dla np. Aston Villi w tym roku gdzie mieli skład żeby powalczyć z CSKA ale oddali mecz rezerwami. Tak samo jak Arsenal i reszta czołowych klubów przeznacza 1 puchar (najczęściej ligi)dla młodzieży bo nawet z szeroką kadrą nie są wstanie rywalizować o wszystkie trofea naraz.I teraz się zapytam jak odpuszczają ten puchar to żeby oszczędzać zawodników na co? Dla tego są takie jaj w pucharach często bo pierwsza 11 odpoczywa często. Jak piszesz to podawaj za i przeciw do swojej wypowiedzi.
Jak sam napisałeś post temu rozgrywki krajowe to jakieś 90% sezonu więć nic dziwnego, że trenerzy są statystycznie częściej zwalniani za niepowodzenia ligowe niż pucharowe. W końcu LM to faza grupowa, czyli 6 meczy i w najlepszym wypadku 8 meczy pucharowych. Moja wypowiedź tyczyła się szkoleniowców, którzy odnosili sukcesy w lidze, a mimo wszytko musieli rozstać się z posadą, bo brakowało im sukcesów na arenie międzynarodowej.
Druga część twojej wypowiedzi jest dla mnie średnio czytelna, używasz nieskładnego języka, nie rozumiem do końca o co Ci chodzi. Aston Villa odpuściła P. UEFA by przełamać monopol wielkiej czwórki, umocnić się na miejscu 4 i awansować do LM. To jest bowiem największa róznica pomiędzy miejscem 4 a 5 w Premiership.
Puchary ligi są bagatelizowane aby zachować siły na walkę o mistrzostwo kraju i ewentualnie p UEFA/LM, nie wiem po co wtrąciłeś te przykłady.

4. Jak jest się w LM to jaki klub powie ci że nie chce jej wygrać ale czy który kolwiek kiedyś przedłożył LM nad ligą?
Zauważ, że finalista LM zwykle w tym samym sezonie przegrywał walkę na swoim podwórku. Tak więc Real w 2002, czy Milan w 2005 przegrywał w lidze mimo że rok wcześniej wychodził z niej jako triumfator. Możemy tu spokojnie dostrzec przedkładanie interesów, oczywiście jeśli tylko zechcemy.

co do Lecha to samo oczywiście że każdy będzie wspominał te mecze ale my tu nie mówimy o wspomnieniach tylko żyje się dalej tak samo jak w każdym klubie i każdy kibic tak jak pisałem żyje kolejnym mecze i kolejna wyprawą, a nie planuje 7 mecze do przodu bo to LM i tam dadzą z siebie wszystko a wcześniej mogą sobie odpuścić. No to jest śmiech na sali jak klub miał by takie podejście i kto by chciał być ich kibicem. Są mecze ważne i ważniejsze ale nigdy nikt mi nie przegada że liga nie jest priorytet lub bardzo ważna dla każdego zespołu. I ostatnie ile było ekip co wygrało ligę z mocnych europejski lig i przegrało w LM i dla tego zostali zwolnieni trenera(wykluczając Mancciniego) a ilu poleciał radząc sobie dobrze w LM ale słabiej w lidze. Jak sobie odpowiesz na to pytanie to już nic nie będzie trzeba dodawać. I nie mówimy tutaj o słabych ligach gdzie dominuje jeden klub i wygranie ligi było formalnością i trener leci za brak wyników w europie jak było np. w Polsce z Wisłą parę lat temu
Im dalej końca tym co raz gorzej się Ciebie czyta...Na finiszu miałeś taki natłok myśli że chyba tylko Ty wiesz o co Ci chodziło...Ja będe kibicował kolejorzowi żeby wygrał ekstraklasę i będe zawiedziony jeśli tego nie zrobi. Ale będe wrzał jeśli ktoś mi powie że te występy w pucharze to mecze pocieszenia...To nie mały finał na mundialu to klubowy turniej!

Na przyszłość radzę Ci żebyś wklepał swój tekst do worda, podkreśli Ci na czerwono orty, bo czasem czytanie twoich wywodów to prawdziwa masakra.. Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to przemyśl nie tylko kwestie merytoryczne ale i pisownię. Władanie poprawną polszczyzną to też umiejętność.

Przepraszam moderatora strony za mój offtop, wiem że zgrzeszyłem, ale nie mogłem bez odpowiedzi zostawić takich kontrowersyjnych osądów.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Mirek w sumie masz rację. Bayern jeśli chce osiągnąc korzystny wynik to musi zaatakować Barcelonę, bo kto przyjeżdża się bronić to przeważnie dostaje tęgie baty. Z takich drużyn co typowo defensywnie się nastawiły to chyba tylko Getafe i Espanyol coś konkretnego ugrały na Camp Nou. Ribery, Schweinsteiger będą szarpali te akcje ofensywne Bayernu grać potrafią, umiejętności mają. Toni może trochę bez formy po kontuzji, ale stać go na wielkie rzeczy. Wychodzi na to, że Bayern powinien coś strzelić mimo to jestem zdania, że Barcelona będzie drużyną dominującą, skuteczniejszą i wygra to spotkanie minimum dwoma bramkami. Krótko mówiac podtrzymuje swoją decyzję o typie z handi -1 na Barcę, ale co do wyniku to prędzej np. 3-1, 4-1 niż 2-0 ;)

J 19

jajo

Użytkownik
FC Barcelona - Bayern Monachium
typ: suma numerów koszulek strzelców - over 33,5
kurs: 2,1
buk: expekt
Ten typ to dla mnie bardzo ciekawa forma overu. NA over2,5 buki oferują bardzo niskie kursy, a więc to udziwnienie wydaje mi się o wiele bardziej value. Dlaczego spodziewam się dużej ilości bramek, opowiedzieli już przedmówcy, ale tak po krótce:
- Barcelona posiada najsilniejszą linie ofensywną na świecie
- Bayern posiada niepewnie grająca defensywę
- obrona Bayernu jest do tego mocno przetrzebiona
- Bayern posiada Toniego, Riberego i Schweinsteigera, których potencjał indywidualny predysponuje do zdobycia gola
- Bayern przyjmując defensywną taktykę przyjmuje na siebie wyrok, dlatego nadzieje w ofensywne ustawienie zespołu Klinsmanna.
A teraz przeanalizujmy numerki :smile:
Bayern:
7 - Ribery
9 - Toni
31!!! - Schweinsteiger
Barcelona:
6 - Xavi
8 - Iniesta
9 - Eto
10 - Messi
14! - Henry
20 - Dani Alves
Przyznaję, że numery ofensywnych rezerwowych oscylują w okolicach 10.

M 0

mirek186

Użytkownik
Nigdy nie twierdziłem, że liga krajowa jest bez znaczenia, toć przez nią droga wiedzie do Champions League. Nie rozumiem czemu piszesz perypetie Interu, powiedziałem iż ostatnio wiodą prym w Serie A i to nic a nic nie mija się z prawdą. W tym sezonie też raczej nikt im mistrzostwa nie odbierze. Czytałem wypowiedzi działaczy którzy wypowiadali się jednoznacznie co ma być ich priorytetem w tym sezonie i bynajmniej nie była to Serie A.

Jak sam napisałeś post temu rozgrywki krajowe to jakieś 90% sezonu więć nic dziwnego, że trenerzy są statystycznie częściej zwalniani za niepowodzenia ligowe niż pucharowe. W końcu LM to faza grupowa, czyli 6 meczy i w najlepszym wypadku 8 meczy pucharowych. Moja wypowiedź tyczyła się szkoleniowców, którzy odnosili sukcesy w lidze, a mimo wszytko musieli rozstać się z posadą, bo brakowało im sukcesów na arenie międzynarodowej.
Druga część twojej wypowiedzi jest dla mnie średnio czytelna, używasz nieskładnego języka, nie rozumiem do końca o co Ci chodzi. Aston Villa odpuściła P. UEFA by przełamać monopol wielkiej czwórki, umocnić się na miejscu 4 i awansować do LM. To jest bowiem największa róznica pomiędzy miejscem 4 a 5 w Premiership.
Puchary ligi są bagatelizowane aby zachować siły na walkę o mistrzostwo kraju i ewentualnie p UEFA/LM, nie wiem po co wtrąciłeś te przykłady.

Zauważ, że finalista LM zwykle w tym samym sezonie przegrywał walkę na swoim podwórku. Tak więc Real w 2002, czy Milan w 2005 przegrywał w lidze mimo że rok wcześniej wychodził z niej jako triumfator. Możemy tu spokojnie dostrzec przedkładanie interesów, oczywiście jeśli tylko zechcemy.

Im dalej końca tym co raz gorzej się Ciebie czyta...Na finiszu miałeś taki natłok myśli że chyba tylko Ty wiesz o co Ci chodziło...Ja będe kibicował kolejorzowi żeby wygrał ekstraklasę i będe zawiedziony jeśli tego nie zrobi. Ale będe wrzał jeśli ktoś mi powie że te występy w pucharze to mecze pocieszenia...To nie mały finał na mundialu to klubowy turniej!

Na przyszłość radzę Ci żebyś wklepał swój tekst do worda, podkreśli Ci na czerwono orty, bo czasem czytanie twoich wywodów to prawdziwa masakra.. Następnym razem jak będziesz chciał coś napisać to przemyśl nie tylko kwestie merytoryczne ale i pisownię. Władanie poprawną polszczyzną to też umiejętność.

Przepraszam moderatora strony za mój offtop, wiem że zgrzeszyłem, ale nie mogłem bez odpowiedzi zostawić takich kontrowersyjnych osądów.
Trudno może dostane ostrzeżenie ale no podkreśliłeś mi 3 czy tam 4 błędy i jak nie umiesz czytać reszty to już nie mój problem. A co do twoich wypowiedzi powiedział ci przytocz argumenty a ty dalej swoje:
1.To widzę Inter od niechcenia ligę włoską zdobywa no pełen uznania jestem, a po porażce w LM możemy myśleć już o zmianie Mourinho
2. Tak jak pisałem podaj mi przykład trenerów z TOP lig europejskich co stracili posadę z braku sukcesu w europie gdy zdobyli mistrzostwo
3. Może byś na tabele popatrzył i wyniki drużyn jak Real przegrał walkę w lidze a wygrał w LM to nie dla tego że nie chciał ligi wygrać, przedkładać interes to możesz jak nie masz już szans na zwycięstwo w lidze a masz szanse na LM. Ale nie wcześniej a mamy tutaj ćwierćfinał
4. Czytaj i jeszcze raz czytaj ze zrozumieniem, pisałem że historie się tworzy w europie ale każdy patrzy do przodu UEFA już nie ma i jest liga i tylko mistrzostwo się teraz liczy. I każdy ci to powie i wygrana w najbliższym meczu a jak Lech nie zdobędzie mistrza lub nawet zajmie 3 miejsce będzie to rozczarowanie bo mierżą w mistrza i mają na to szanse. I co by się nie działo dobre występy w UEFA będę tylko miłym wspomnieniem w nie do końca udanej kampanii ligowej.
Do tego było to o ligach europejskich wątek i poparłem wypowiedź o pasji kibiców np. włoskich i że tam nigdy nikt nie przekłada Europy przed ligą. Zresztą koniec tematu jak nie napiszesz jakiś konkretnych przykładów lub czegoś mądrego tylko mi będziesz tutaj narzekał na pisownie to nie pisz lepiej nic. Bo stary numer nie masz co napisać to się czepiasz 3 lub 4 ortów.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
No w tym meczu to już chyba rzeczywiście wszystko jasne. Lionel Messi gra jak natchniony , obrońcy nie mogą sobie z nim poradzić , w polu karnym nie można mu odebrać piłki - aż chce się oglądać takie spotkanie ???? Do tego świetna gra Iniesty w środku , który bardzo mądrze rozgrywa piłkę na skrzydła . Ja osobiście cieszę się , że Niemcy tyle przegrywają , nie dlatego , że jestem fanem Barcy ( bo nie jestem ???? ) . Dziś naprawdę ich gra cieszy oko , od samego początku zaczęli atakować i to się opłaciło . Druga połowa z pewnością taka nie będzie , myślę , że Barcelona trochę zwolni tempo , co nie znaczy , że mecz nie będzie ciekawy.
Tak poza tym , to szkoda trochę Butta , taki cios w twarz korkami może bardzo zaboleć ...

M 0

mirek186

Użytkownik
Aż się nic nie chce pisać po tym, typu nie trafiłem myślę że można tutaj pogratulować Klinsmannowi, wszyscy my się zastanawiali co wymyśli noi nie wymyślił nic nawet, tak jak pisałem tak ustawił Bayern że Ribery osamotniony, Toni już całkiem a Shwainst.. nie dotykał prawie piłki. Do tego nie rozumiem czemu nie wszedł Podolski i wykorzystać jego szybkość. W obronie i tak pomoc wyglądał nie zorganizowana i nie rozbijała ataków Barcy więc mógł wykorzystać Podolskiego zostawić bardziej z przodu Riberego i Toniego. I wtedy może by była honorowa bramka i siadł by mi kupon a tak to Barca robiła co chciała Bayern nie wiedział co się dzieje obrona jak już przejęła piłkę to była taka zakręcona ze nie wiedziała jak ją wybić. Ile razy Messi lub Iniesta tracił piłkę by ją odrazu odzyskać i to bez żadnego trudu. Bayern rozbity i mamy pierwszego półfinalistę.

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Mecz strasznie jednostronny, liczyłem że Bayern strzeli chcociaż bramkę kontaktową. Widać, że wpadka z Wolfsburgiem to jednak nie był przypadek. Po tym meczu sądze, że Barca jest chyba najpoważniejszym kandydatem do zwycięstwa w tej edycji.

Mirku, ja czytam wszytko co piszesz choć wierz mi, bywa to ciężkie. Te twoje niedokończone zdania i tragiczna ortografia utrudniają mi zrozumienie wszytkich twoich przemyśleń. Szkoleniowiec o którego mnie pytałeś to np: Cappelo, wywalczył z Realem mistrzostwo kraju a mimo wszytko mu podziękowano. Zrozum że każdy klub ma inne cele i nie da się tego uogólnić do jednej twojej tezy. To, że się z Tobą nie zgadzam to nie znaczy że nie czytam twoich postów dokładnie. Zajmuję tylko inne stanowisko w tej kwestii.

Do tego było to o ligach europejskich wątek i poparłem wypowiedź o pasji kibiców np. włoskich i że tam nigdy nikt nie przekłada Europy przed ligą.
Siedzisz w głowie każdego włoskiego kibica? Ja troche czytałem opinii czy to działaczy czy to kibiców Interu czy Juventusu i odniosłem zupełnie odmienne wrażenie, więc stwierdzenie &quot;wszyscy&quot; to gruba przesada.

Wiem że każdy kolejny mecz Lecha jest istotny, ale to się nijak ma do mojego postu. Obruszyłem się na tezę, że puchar UEFA to był turniej na otarcie łez, więc nie odwracaj kota ogonem i nie odpowiadaj na pytania których nikt nie zadaje. A tak na marginesie Lech w nic nie &quot;mierży&quot;, jak już to mierzy.

Naprawdę zrób coś z tą polszczyzną, bo narazie porozumienie z Tobą jest utrudnione. Słownik nie gryzie, a i google mogą okazać się pomocne. To jest polskie forum i trzeba dbać o nasz język, a nie walić orta co zdanie. Z takim opanowaniem polskiego możesz mieć problemy z pozyskaniem matury, a wujek Romek już amnestii na prawo i lewo nie rozdaje.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Mecz strasznie jednostronny, liczyłem że Bayern strzeli chcociaż bramkę kontaktową. Widać, że wpadka z Wolfsburgiem to jednak nie był przypadek. Po tym meczu sądze, że Barca jest chyba najpoważniejszym kandydatem do zwycięstwa w tej edycji.
To chyba troche przedwczesny osad. Trzeba pamietac ze Bawarczycy to druzyna ktora traci sporo bramek nawet ze slabszymi ekipami u siebie w lidze a do tego dzis grali bez podstawowego srodka obrony wiec nie dziwi ze Barca sobie postrzelala. Bayern natomiast kompletnie zawiodl w ofensywie, Toni po kontuzji nie prezentuje jeszcze tej dyspozycjii co kiedys, kompletnie niewidoczny byl Ribery (jedna akcja w pierwszej polowie to zdecydowanie za malo na gracza tej klasy).

Po tym meczu nasunal mi sie jeszcze jeden wniosek, mianowicie zastanawiam sie czemu Klinsman wciaz stawial na Rensinga skoro na lawce ma golkipera przynajmniej rownie dobrego a do tego bardziej ogranego i popelniajacego mniej glupich bledow.

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Z większością tego co napisałeś zgadzam się od razu, mam tylko zastrzeżenia co do Ribery&#39;ego. Moim zdaniem prezentował się dobrze na tle swoich kolegów tylko za bardzo nie miał z kim grać. Toni to taka wieża w polu karnym, jak nie dostanie dobrego podania to nic sam nie zdziała. Sweinstiger trudny do zauważenia co mnie zdziwiło.

Zdaję sobie sprawę, że jest jeszcze wcześnie a bawarczycy byli osłabieni, ale mimo wszytko wymiana podań Iniesta-Messi-Eto, łatwość dochodzenia do sytuacji bramkowych i taki &quot;luz&quot; w grze mówi mi, że Barca może sporo podziałać w tej edycji. Do dziś wieczór moim faworytem był Liverpool, ale to co ujrzałem na Anfield wbiło mnie w fotel i nawet nie zabieram się za komentowanie tego spotkania.

M 0

mirek186

Użytkownik
Dobra pass, każdy ma swoje zdanie ja to podsumuje tak, zaczęło się na kibicach i na nich skończmy, i jest tak jak ja pisałem przynajmniej w większości. Co do czytania wypowiedzi działaczy to wiemy jak z tym jest ilu działaczy tyle różnych czasami nawet dziwnych wypowiedzi ale też żaden z nich nie morze wypowiadać się dwuznacznie o priorytetach i do tego są to zawsze zasłony dymne lub robienie rozgłosu. I tym bardziej ja ich w ogóle nie czytam ale każdy czyta to co lubi. A do Capello to tak wygrał lige i nie tyle odszedł za Europe co za styl gry i to samo z Schusterem było i omawiamy tutaj bardzo specyficzny klub tak samo. Którego moim zdaniem szczególnie jeżeli chodzi o politykę trenerską i transferową nie można do żadnego innego porównać. A trenerzy odchodzili za brak komunikacji lub słabą postawę drużyny i styl gry. Capello za defensywne nastawienie, Schuster bo morale w zespole siadły i wcale wygranie LM stylem Capello pewnie by mu posady nie uratowało. Więc nie można tak też tego oceniać i pisać o priorytetach, to tak jak teraz pisać że Bayern po 4:0 odpuści LM i skupi się na lidze. Oczywiście że tak bo nie ma szans ale póki jest nadzieja na dubel zawsze się o niego gra. I nigdy nie uwierzę że ktoś odpuści w jakikolwiek sposób własne podwórko jeżeli ma o co walczyć a ekipy fazy pucharowej LM przeważnie walczą o mistrza.
Ostatni post, już się na ten temat nie wypowiadam.

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Ale to działacze i włodarze klubu zatrudniają trenerów, stawiają cele przed klubem, mają decydujący głos w polityce transferoweji to po ich wypowiedziach możemy dowiedzieć się najwięcej o co tak naprawdę danemu klubowi chodzi. W końcu to nie pracownik decyduje o polityce przedsiębiorstwa tylko jego prezes/zarząd, że użyję takiego porównania.

A do Capello to tak wygrał lige i nie tyle odszedł za Europe co za styl gry i to samo z Schusterem było i omawiamy tutaj bardzo specyficzny klub tak samo.
Każdy kij ma dwa końce, a za co bardziej sobie nagrabił to tylko jego pracodawcy wiedzą. O zwolnieniu Schustera pierwszy raz zawrzało w mediach po dwóch porażkach z Juve w fazie grupowej.

i wcale wygranie LM stylem Capello pewnie by mu posady nie uratowało.
A ja myślę, że cel uświęca środki. Poza tym, to zbyt daleko posunięte gdybanie, prawie jak wróżenie z fusów.

żaden z nich nie morze wypowiadać się
Morze to jest taki spory akwen wodny. Nie wiem czy to jest twój jakiś świadomy protest przeciwko regułom ortografii, czy po prostu niewiedza, ale przez takich jak Ty można stracić wiarę w polskie szkolnictwo.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
piotrek21 jesteś tu od wczoraj , musisz do tego przywyknąć , bo to zapewne nie pierwszy i nie ostatni raz. ???? A jeśli chodzi o mecz , to już nie muszę nic więcej pisać , niż wczoraj napisałem , poza tym , że Bayern poddał się już po pierwszej połowie spotkania. Brawa należą się jedynie Ribbery&#39;emu , że grał do końca i starał się nawet sam konstruować akcje.

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Trudno może dostane ostrzeżenie ale no podkreśliłeś mi 3 czy tam 4 błędy i jak nie umiesz czytać reszty to już nie mój problem. A co do twoich wypowiedzi powiedział ci przytocz argumenty a ty dalej swoje:
1.To widzę Inter od niechcenia ligę włoską zdobywa no pełen uznania jestem, a po porażce w LM możemy myśleć już o zmianie Mourinho
2. Tak jak pisałem podaj mi przykład trenerów z TOP lig europejskich co stracili posadę z braku sukcesu w europie gdy zdobyli mistrzostwo
3. Może byś na tabele popatrzył i wyniki drużyn jak Real przegrał walkę w lidze a wygrał w LM to nie dla tego że nie chciał ligi wygrać, przedkładać interes to możesz jak nie masz już szans na zwycięstwo w lidze a masz szanse na LM. Ale nie wcześniej a mamy tutaj ćwierćfinał
4. Czytaj i jeszcze raz czytaj ze zrozumieniem, pisałem że historie się tworzy w europie ale każdy patrzy do przodu UEFA już nie ma i jest liga i tylko mistrzostwo się teraz liczy. I każdy ci to powie i wygrana w najbliższym meczu a jak Lech nie zdobędzie mistrza lub nawet zajmie 3 miejsce będzie to rozczarowanie bo mierżą w mistrza i mają na to szanse. I co by się nie działo dobre występy w UEFA będę tylko miłym wspomnieniem w nie do końca udanej kampanii ligowej.
Do tego było to o ligach europejskich wątek i poparłem wypowiedź o pasji kibiców np. włoskich i że tam nigdy nikt nie przekłada Europy przed ligą. Zresztą koniec tematu jak nie napiszesz jakiś konkretnych przykładów lub czegoś mądrego tylko mi będziesz tutaj narzekał na pisownie to nie pisz lepiej nic. Bo stary numer nie masz co napisać to się czepiasz 3 lub 4 ortów.
Nie no nie moge z tych twoich argumentów z dupy.
2. Podaj mi trenera który został zwolniony po zajęciu miejsc 2-4 w lidze, ale po wygraniu Ligi Mistrzów.
4. Teraz tak piszesz bo są fakty dokonane- a gdyby Lech dziś grał w 1/8 to wydaje mi się, że kibice by nie mieli nic przeciwko jakimś dwóm porażkom z Piastem i powiedzmy Odrą.
W sumie nie wiem po co to napisałem bo i tak zaraz napiszesz jakies farmazony poparte jedynie twoim skrzywionym świato(futbolowym)poglądem.

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
wracając do tematu, nie wydaje mi się żeby Bayern juz we wtorek pozbiera sie i zagra inny futbol. Po pierwsz linia obrony...Lell - piłkarz który powienien być wystawiany na mecze z kolonią albo cottbusem. Wbijany w ziemie w każdej akcji... Breno &#39;młody zdolny&#39; z przebłyskami, ale nie w tym meczu...Sam Ribery tez nie potańczył, linia pomocy Barcelony jest tak poukładana i zgrana, że ciężko samemu coś uciągnąć. Klinsmann znow źle poustawiał drużyne, ale to nie tylko jego wina, poważne braki kadrowe i całkowity brak ławki rezerwowych to przyczyna tego co dzieje się w Bayernie ostatnimi czasy, a to już tylkoi wyłącznie zasługa zarządu.
Co do Barcelony to nie ma wiele co pisać, jedynie to, że w drugiej połowie odpoczywali, chyba nie chcieli strasznie upokorzyć Bayernu...to tyle. Czekam jednak na rewanż, z ciekawości jakie wnioski wyciągnął Bayern po takim blamażu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom