>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

FC Barcelona - Bayern Monachium (ćwierćfinał)

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
ale sie rzepek podniecasz tym dwumeczem ze sportingiem , fakt faktem że sporting zagrał jak bayeren pozwolił , ale jak na tak klasową drużynę robić takie smieszne błedy w obronie to wstyd , barca w dwumeczu grupowym ze sportingiem tez sobie postrzelala bo strzeliła im 8 bramek , tego to już nie wspomnisz , po za tym Puyol , Abidal , Alves czy Marquez to jedni z lepszych obrońcow więc nie pisz że to ich najsłabszy punkt bo najsłabszym jest valdes

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
ale sie rzepek podniecasz tym dwumeczem ze sportingiem , fakt faktem że sporting zagrał jak bayeren pozwolił , ale jak na tak klasową drużynę robić takie smieszne błedy w obronie to wstyd , barca w dwumeczu grupowym ze sportingiem tez sobie postrzelala bo strzeliła im 8 bramek , tego to już nie wspomnisz , po za tym Puyol , Abidal , Alves czy Marquez to jedni z lepszych obrońcow więc nie pisz że to ich najsłabszy punkt bo najsłabszym jest valdes
Ty się człowieku już nie wypowiadaj co do moich postów , bo zawsze wiesz lepiej więc milcz :] Mówisz , że Marquez jest taki dobry ? :] czyli słabszy jest jeszcze atak i pomoc według ciebie ? Good for you ????

Do moich postów się nie odnotowuj nawet bo ja na twoje nie patrze. nie odpisuj na to bo tylko wyraziłem swoje zdanie i sie nie pień.
POST DO USUNIĘCIA.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
po 1 sie nie pienie , po 2 faktycznie wkurzająmnie twoje denerwujące posty &quot; myśle , tak mi sie wydaje , powinni dać rade &quot; ... raz na 50 postów sie wysilisz i coś walniesz konkretnego , a po 3 naucz sie czytania ze zrozumieniem bo jak byk pisze ze napisalem o najslabszym punkcie valdesie a nie ataku !
Ps. nie wiem co ty masz na celu pisanie tylu postów , tu za posty kasy sie nie dostaje więc nie licz , pozatym wystarczy spojrzeć ile postów napisałeś przez ostatnie 3 dni a ile jest coś wartych , no ale kij z tym to jest forum i masz prawo sie wypowiadać tylko nie zapominaj że jest to forum głównie sportowe ... bez odbioru

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
Jak Bayern zagra tak jak w Wolfsburgu to dwumecz zostanie rozstrzygnięty w Barcelonie, ale myśle Bayern odrobi &#39;zadanie domowe&#39; i mecz nie bedzie jednostronnym widowiskiem, jezeli Altintop i Demichelis będą dostepni moze w obronie bedzie popełnianych mniej błędów. Licze na dobre widowisko. Over 2,5 , 3,5 a moze i 4,5

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
hee ;) nigdy nie wolno porównywać ligi z LM , to są zupełnie inne rozgrywki , o zupełnie inny prestiż , i na pewno Braca nie będzie miała łatwo , sama przecież skromnie wygrała ostatnio

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
hee nigdy nie wolno porównywać ligi z LM , to są zupełnie inne rozgrywki , o zupełnie inny prestiż , i na pewno Braca nie będzie miała łatwo , sama przecież skromnie wygrała ostatnio
Wygrać skromnie, a przegrać 5:1 to jest jednak różnica :] Taka porażka może odbić się na Bawarczyka psychicznie. Wątpię, że wierzą w korzystny rezultat na Camp Nou skoro dostają takie baty na Volkswagen Arena. A co do prestiżu to może LM jest ważniejsza dla ludzi co oglądają tylko mecze co środe na tvp 2. Przede wszystkim w silnych ligach liczy sę krajowe podwórko. Bayern na razie w Bundeslidze ma kiepską pozycję i wątpię, by ryzykowali możliwość jej poprawy i gryźli trawę z Barcą, przeciwko której z góry są skazani na porażkę.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
oj Miko Miko ???? zauważyłem że jak komuś chcesz pojechac to nastawiasz się tym że nikt nie ogląda meczów , nie tylko Ty masz kanały sportowe ...
ja nie napisałem że LM dla Bayernu jest ważniejsza tylko że jest to zupełnie inny prestiż , każda klasowa drużyna zawsze gra o najwyższe cele , zawsze o kazde trofeum , i nie ma czegoś takiego że &quot;aha , w tabeli jesteśmy 4 to rzucamy LM bo po co nam to &quot; nie ! Bayern do takich drużyn należy i od nich wymaga się maximum , po za tym w lidze nie mają jeszcze tak skomplikowanej sytuacji ,
przeciwko której z góry są skazani na porażkę
to zdanie to już jest calkowicie bez sensu , Barca nie gra z Bate Borisov , Wisłą Kraków czy Cluj żeby z góry byłą pewna awansu , gra z Bayernem który wiele razy udowadniał swoją nieobliczalność , zapewniam Cię że Porto w meczu z MU też nie stoi na straconej pozycji ....

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
oj Miko Miko zauważyłem że jak komuś chcesz pojechac to nastawiasz się tym że nikt nie ogląda meczów , nie tylko Ty masz kanały sportowe ...

ja nie napisałem że LM dla Bayernu jest ważniejsza tylko że jest to zupełnie inny prestiż , każda klasowa drużyna zawsze gra o najwyższe cele , zawsze o kazde trofeum , i nie ma czegoś takiego że &quot;aha , w tabeli jesteśmy 4 to rzucamy LM bo po co nam to &quot; nie ! Bayern do takich drużyn należy i od nich wymaga się maximum , po za tym w lidze nie mają jeszcze tak skomplikowanej sytuacji ,
A czytać umiesz ???? ? Nie napisałem, że według Ceibie LM jest ważniejsza. Napisałem tylko co sądzę o takich ludziach.

to zdanie to już jest calkowicie bez sensu , Barca nie gra z Bate Borisov , Wisłą Kraków czy Cluj żeby z góry byłą pewna awansu , gra z Bayernem który wiele razy udowadniał swoją nieobliczalność , zapewniam Cię że Porto w meczu z MU też nie stoi na straconej pozycji ....
Po pierwsze nie wiem po co wtrąciłeś to Porto, chyba tylko żeby się odgryźć, bo ja im kibicuję, ale o MU teraz nie rozmawiamy :] A co do Bayernu to nie są skazani na porażkę na Camp Nou? Po ostatnim meczu ligowym wiara w siebie znacząco spadła i nie sądzę, by mogli w Barcelonie chociaż zremisować.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
MU-Porto wtrąciłem jako potyczke dawida z Goliatem ????
no to troche sie nie zrozumielismy bo mi chodziło akurat o dwumecz tych druzyn ???? i o to że Bayern nie odda meczu bez walki , nie będe sie rozpisywał bo nie chce robić śmietnika i napinki ???? tylko starałem się Ciebie uświadomić że wcale Barca i na Camp Nou nie będzie miała łatwo , ja nie mowie że nie wygrają ale nie chce mi się zbytnio wierzyć w ich łatwą wygraną , tak jak Tobie się to wydaje ;)

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
a co do Bayernu, to często tak było, że właśnie po srogicch porażkach mobilizowali się i grali całkiem inny futbol, ale nie mam jak narazie zdania na ten temat, mimo, że sam kibicuje Bayernowi od wielu lat. Już niejednokrotnie sprawiali negatywne, ale i pozytywne niespodzianki. Jak zobacze w wyjsciowej 11stce nazwiska takie jak Lell czy Podolski nie mówiąc o Otllu to zwątpie jeszcze przed rozpoczęciem meczu. Jeżeli Barcelona nie przejdzie tej rundy to bedzie ich porażka, Bayern może sprawic jedynie niespodzianke.Czekam na przewidywane składy.

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Tak jak pisano to dla Barcelony to jest sprawa honoru&gt;to oni tu sa faworytami i na nich ciazy duzo wieksza presja a Bayern nie ma nic do stracenia i to moze byc ich sila.Jednak mi sie wydaje ze Blaugrana da rade wygrac u siebie i zachowac przede wszystkim czyste konto bo to wydaje sie byc kluczem do sukcesu.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Wiecie jak może to wyglądać?? Bayern pojedzie na Camp Nou zamórować bramkę... Ich szansą może być tylko mecz w niemczech, jeśli pozowlą poszaleć Barcelonie w hiszpanii to mogą zapomnieć o półfinale. Po takiej porażce z Wolfsburgiem, będą się bać kolejnej kompromitacji. Jedno bramkowa strata będzie dla nich super rozwiązaniem, a jeszcze przy strzelonej w Barcelonie... Dla mnie murowanym faworytem są katalończycy, zwycięstwo i to z handi!

zu-mi18 0

zu-mi18

Użytkownik
Daniel van Buyten również nie pojawi się w składzie Bawarczyków więc ich obrona będzie mocno okrojona ....Barcelona wygra to spotkanie moim zdaniem wyraźnie , różnicą 2-3 goli takie jest moje zdanie ale jak będzie zobaczymy

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
W środę o 20:45 dojdzie do kolejnego ćwierćfinałowego spotkania Ligi Mistrzów. Mecz ten będzie transmitowany w TVP2, a sędzią tego spotkania będzie skądinąd znany Polskim kibicom - Howard Webb.
Do tej pory obie drużyny zagrał ze sobą osiem razy. Cztery zwycięstwa odniosła Barcelona (lecz ani razu nie wygrała w meczu oficjalnym), trzy razy wygrał Bayern (trzy zwycięstwa w meczu oficjalnym) i padł jeden remis (także w meczu oficjalnym).
Bayern to obecnie trzecia drużyna Bundesligi. Ma punkt straty di lidera, lecz ma tyle samo punktów ile druga i czwarta drużyna. Efektowne zwycięstwa (5:1 z Hannoverem czy 4:1 z Energie Cottbus) przeplata równie efektownymi porażkami (5:2 z Werderem czy 5:1 z Wolfsburgiem w ostatni weekend). Głównym motorem napędowym niemieckiej drużyny jest Franck Ribery, który już jest wiązany z największymi europejskimi klubami (np. FC Barcelona czy Manchester United). Francuz odniósł w ostatnim meczu drobny uraz, lecz jak zapewnia trener Bawarczyków - Ribery będzie zdolny do gry w środę. Lekki uraz także złapał Lahm lecz i on powinien zagrać.
Pod dużym znakiem zapytania stoi występ Lucio, który złapał kontuzję oraz Van Buytena, który przeżywa problemy rodzinne.
W innej sytuacji jest FC Barcelona. Jest to zdecydowany lider ligi BBVA, jest najbardziej bramkostrzelnym zespołem z Hiszpanii, a przy okazji najlepiej broniącym. Nie przegrała dotychczas różnicą większą niż jedna bramka, natomiast notowała takie zwycięstwa jak 6:0 czy 5:0. Kontuzjowany tradycyjnie jest Milito, lecz poza nim wszyscy podstawowi zawodnicy powinni być zdolni do gry.
W ostatnim meczu ligowym Bayernu, ich obrona zostałą wręcz ośmieszona przez Grafite. Wszak Liga Mistrzów to nie to samo co Bundesliga, ale nie sądzę, by Bayern zagrał wyjątkowo lepiej. Łudzący może być dwumecz ze Sportingiem - 12:1 robi wrażenie, lecz Portugalczycy zagrali jak kompletni amatorzy. Moim zdaniem osłabiona obrona Bayernu nie da rady powstrzymać takich wirtuozów piłki jak Messi czy Iniesta, nie da rady zatrzymać bramkostrzelnej trójcy Messi - Eto`o - Henry, a poza tym nie zdoła przedrzeć się przez pewną obronę Katalończyków.
Moje typy:
Barcelona - 1.40 (Unibet)
Suma strzelonych bramek 3,5 - powyżej - 2.40 (Unibet)
Suma strzelonych bramek 4,5 - powyżej - 4.40 (Unibet)
Barcelona -1 - 2.04 (Unibet)
Gospodarze zdobędą gole w obu połowach? - TAK- 2.05 (Unibet)
HT/FT - Barca/Barca - 2.05 (Unibet)
Czy ten zawodnik zdobędzie przynajmniej dwa gole w tym meczu? - Lionel Messi - TAK - 6.00 (Unibet)
Barcelona -2 - 5.65 (Tobet)

kowalinho1910 0

kowalinho1910

Użytkownik
Wygrać skromnie, a przegrać 5:1 to jest jednak różnica :] Taka porażka może odbić się na Bawarczyka psychicznie. Wątpię, że wierzą w korzystny rezultat na Camp Nou skoro dostają takie baty na Volkswagen Arena. A co do prestiżu to może LM jest ważniejsza dla ludzi co oglądają tylko mecze co środe na tvp 2. Przede wszystkim w silnych ligach liczy sę krajowe podwórko. Bayern na razie w Bundeslidze ma kiepską pozycję i wątpię, by ryzykowali możliwość jej poprawy i gryźli trawę z Barcą, przeciwko której z góry są skazani na porażkę.
Chyba sobie żartujesz. Uważasz, że dla Interu bardziej liczy się zwycięstwo w lidze gdzie ma dwa, trzy ważne spotkania w rundzie, później grając z Cataniami i Atalantami czy może sukces na arenie międzynarodowej. Analogicznie można tez porównać to z innymi zespołami (wyjątkiem jest Liverpool, który mistrza nie zdobył od ponad 50 lat). Dla każdego normalnego człowieka sukces w Europie jest czymś więcej niż lidze. Pozdrawiam:spokodfhgfh:

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Oczywiście, że dla większości zespołów z silnych lig więcej znaczy zwycięstwo na krajowym podwórku niż w Lidze Mistrzów.
Wyjątkiem może być taki Lyon, który ligę francuską wygrywa hurtowo.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Chyba sobie żartujesz. Uważasz, że dla Interu bardziej liczy się zwycięstwo w lidze gdzie ma dwa, trzy ważne spotkania w rundzie, później grając z Cataniami i Atalantami czy może sukces na arenie międzynarodowej. Analogicznie można tez porównać to z innymi zespołami (wyjątkiem jest Liverpool, który mistrza nie zdobył od ponad 50 lat). Dla każdego normalnego człowieka sukces w Europie jest czymś więcej niż lidze. Pozdrawiam
Kolega poniżej Ci odpoweidział. Miałem na myśli wyrównane ligi, a nie gdzie jeden zespół dominuje przez kilka sezonów bez wysiłku ogrywa wszystkich.

Jeszcze kilka dni temu w bet365 Barca -1 był kurs 2,50, teraz 2,30. Polecam się pośpieszyć, bo bez Lucio i Van Buytena Bayern więc całkiem prawdopodobne przy ich ostatniej dyspozycji.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
Chyba sobie żartujesz. Uważasz, że dla Interu bardziej liczy się zwycięstwo w lidze gdzie ma dwa, trzy ważne spotkania w rundzie, później grając z Cataniami i Atalantami czy może sukces na arenie międzynarodowej. Analogicznie można tez porównać to z innymi zespołami (wyjątkiem jest Liverpool, który mistrza nie zdobył od ponad 50 lat). Dla każdego normalnego człowieka sukces w Europie jest czymś więcej niż lidze. Pozdrawiam:spokodfhgfh:
Kowalinho1910- zanim coś napiszesz to sprawdź parę razy- Wikipedia nie gryzie :zoltakartka:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.#Sukcesy

Mistrzostwo Anglii (18 ):
1901, 1906, 1922, 1923, 1947, 1964, 1966, 1973, 1976,1977, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1986, 1988, 1990
W ostatnim 50-leciu Liverpool FC zdobył mistrzostwo 13 razy.
Pozdrawiam,
Jacek

typer36 456

typer36

Użytkownik
Człowieczku Ty chyba nie znasz realiów piłki we Włoszech. Nie byłeś nie słyszałeś nie poznałeś to i nie wiesz. Tam 5 razy bardziej liczy się mistrzostwo krajowe od pucharów europejskich!

Cd innych krajów różnie bywa w różnych drużynach. Często zespoł słabszy odpuszcza LM żeby w kraju mistrza obronić. Na tym etapie chyba jednak mniej takich przypadków

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom