>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Faqur typuje

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 5 8 ( piłka r ę czna – liga Polska ) Kielce Vive - Górnik Zabrze
typ: poni ż ej 66 kurs 1, 85 Bet365 stawka 1j Drużyna z Zabrza to nie Japoński kamikadze by wyjść w Kielcach i zagrać otwartą grę, bo to się skończy masakrą drużyny przyjezdnej. Choć mogę się mylić będzie może gra bramka za bramkę bez obrony.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 5 8 ( piłka r ę czna – liga Polska ) Kielce Vive - Górnik Zabrze
typ: poni ż ej 66 kurs 1, 85 Bet365 stawka 1j Drużyna z Zabrza to nie Japoński kamikadze by wyjść w Kielcach i zagrać otwartą grę, bo to się skończy masakrą drużyny przyjezdnej. Choć mogę się mylić będzie może gra bramka za bramkę bez obrony.
⛔
Typ 5 9 ( baseball – liga Japońska ) Hiroshima Carp - Yakult Swallows 1-0
typ: Hiroshima Carp kurs 1, 76 Pinnacle stawka 2 j
Gospodarze to silna ekipa ale grają na razie beznadziejnie, goście są słabsi kadrowo a grają na chwile obecną rewelacyjnie . Czas na przełamanie tendencji obu ekip.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 5 6 (koszykówka – EuroChallenge, Play Offy) Krasnye Krylya - Bonn
typ: powyzej 15 1 ,5 kurs 1, 85 Betsson stawka 1j Typ 5 7 ( t enis – ATP - SINGIEL: Indian Wells (USA), twarda) Cilic M. (Cro) - Raonic M. (Can)
typ: Raonic M. (Can) kurs 1, 76 Pinnacle stawka 1j
Typ 56⛔
Typ 5 7 ✅
Typ 60 (baseballMLB)
Toronto Blue Jays - Boston Red Sox 0-13
typ: powyżej 9 kurs 2,20

Cincinnati Reds - Washington Nationals 6-3
typ: powyżej 6 kurs 1,71
Colorado Rockies - San Diego Padres
typ: powyżej 8 kurs 1,35 9-1
ako:5,11 Bet365 stawka 1j ✅
Co dużo pisać, moim subiektywnym zdaniem wybrałem mecze gdzie kurs jest zawyżony na over. Kursy z godziny 13-30.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 6 1 (koszykówka – liga Włoska) Biella – Cantu 82-77
typ: Cantu kurs 1,30 Ekspekt stawka 5j
Nie znam sytuacji kadrowych obydwu zespołów, choć kadrowo Cantu na pewno lepsze w tym sezonie przez kwalifikacje dobili się do Euroligi. Biella już spadła z ligi więc gra o honor, Cantu gra o teoretycznie lepsze rozstawienie w play-off. Liga Włoska nie ma nic wspólnego z honorowym graniem drużyn, więc wątpię w chęć zwycięstwa za wszelką cenę drużyny gospodarzy.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 62 (baseballMLB) Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 6-2
typ: powyżej 7 kurs 1,75 Pinnacle stawka 10j

Wariat jeżeli chodzi o stawkę, mecz przeciwko statystyce...
07.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 1 : 0
06.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 3 : 0
04.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants 3 : 5
03.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants 0 : 3
01.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants 4: 0
31.03.13 MLB Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers 2 : 1

07.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 1 : 0
06.04.13 MLB Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 3 : 0
04.04.13 MLB Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 2 : 3
04.04.13 MLB Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 3 : 0
0 1 .04.13 MLB Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 1:3
28.0 3 .13 MLB New York Yankees - Pittsburgh Pirates 1 : 2
Typ 6 3
(baseballMLB) Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates 6-2
typ: powyżej 7 kurs 1, 80 Betsson stawka 2 j

Dałem jeszcze w Betssonie, będę pewnie dziś wkurwiony szedł spać

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 55 (koszykówka – EuroChallenge, Play Offy) Gravelines-Dunkerque - Joensuun Kataja
typ: powyzej 152 ,5 kurs 1, 85 B win stawka 1j W tym meczu albo wysoki wynik, albo bardzo niski wynik. Pozorna sprzeczność?! Nie w żadnym wypadku, jeżeli drużyna Francuska zagra ofensywnie to Finowie swoje też wrzucą i powyżej 152 spokojnie wejdzie. Natomiast jeżeli Gravelines-Dunkerque postawi agresywną obronę to za przeproszeniem Finowie się „posrają” i rzucą jakieś 60 punktów.Ja tam z zasady wole overy bo wielokrotnie dogrywka psuła under, choć dogrywka w tym meczu bardzo mało prawdopodobna.
⛔
Statystyki (typy 1-63): kupony wygrane: 35 kupony przegrane: 27 zwroty: 1 zainwestowane: 83j
wygrane: 112,05j
zysk/strata: 29,05j yield: 25,92%

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 6 5 (koszykówka – liga Turecka (kobiety, TKBL ) Istanbul Universitesi - Mersin 87-74
typ: Mersin kurs 1, 4 0
(koszykówka – liga Turecka (TBL ) Besiktas - Aliaga Bld. 79-66 typ: Besiktas kurs 1,20 (koszykówka – liga Ukrainska ) Budivelnik - Hoverla 85-82 typ: Budivelnik kurs 1, 1 0 ako: 1 , 85 Bet-at-home stawka 1 j⛔
Pierwszy typ kolegi ja tam nie wierze zbytnio w grę wyjazdową kobiet grających w Me rsin, ale kolega się da pokrajać że wygrają i to wysoko, pewnie ma racje.
Drugi typ , Besiktas odzyskuje powoli formę u siebie jest groźny, Aliaga Bld. nieraz zaskakuje formą, ale raczej nie dziś przeciwko Besiktasowi grającemu o Play- O ffy.
Trzeci typ, Budivelnik ostatnio grał słabiej, ale oszczędzał zawodników na Play- O ffy. Właśnie się one dziś zaczynają, więc wieczorem powinno być gładkie zwycięstwo gospodarzy.
Pierwszy typ kolegi ja tam nie wierze zbytnio w grę wyjazdową kobiet grających w Me rsin, ale kolega się da pokrajać że wygrają i to wysoko, pewnie ma racje.
Ma ktoś nóż po r ę ką, kolega będzie się ciachać ?!:razz: Oczywiście żartuje.

Typ 6 6 ( baseball – M L B ) St. Louis Cardinals Cincinnati Reds 4-13
typ: Cincinnati Reds kurs 1, 99 Betsson stawka 1 j
Mnie St. Louis Cardinals w ogóle nie przekonuje mnie swoją grą od wielu lat, choć wyniki sezon w sezon mają i to niezłe. Może jestem nie obiektywny, ale lepszą drużynę mają Reds. Minus dla typu to że Cardinals będą grali pierwszy mecz w sezonie u siebie więc będą chcieli się pokazać, plus dla typu to że wygrali wczoraj na wyjeździe wysoko 14-3, więc dziś powinno być pewne uspokojenie w drużynie.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 6 7 (baseballMLB) Boston Red Sox Baltimore Orioles 3-1
typ: Boston Red Sox kurs 1, 70 Bet-at-home stawka 1 j
Miałem tego meczu nie ruszać, ale muszę obrócić bo nus w Bet-at-home. Nie czuje tego meczu obstawiam tylko by skończyć obrót bonusem, MLB jest dziwną ligą jeżeli chodzi o typowanie i głównym argumentem że Boston dziś nie wygra jest wynik wczorajszego meczu z silnym Toronto. Wczoraj Toronto Blue Jays - Boston Red Sox 0-13, wczoraj zagrali kapitalnie więc dziś, pewnie będzie średnio. Kadra Bostonu została bardzo przebudowana w porównaniu do poprzedniego sezonu (beznadziejnego jak na kasę włożoną w zespół) i ciężko na chwile obecną powiedzieć czy są mocni czy słabi. Baltimore Orioles niby silna kadra ale sukcesu z poprzedniego sezonu i awansu do Postseason w tym sezonie się po nich nie spodziewam.

Kusi mnie jeszcze spotkanie słabizny z słabizną czyli: Chicago Cubs - Milwaukee Brewers. Zwycięstwo Chicago Cubs, teoretycznie lepszy pitcher w drużynie gospodarzy. Jeżeli Bet-at-home wrzuci to w ofertę to obstawie w celu obrotu bonusem.
Typ 6 9 (baseballMLB) Chicago Cubs Milwaukee Brewers 4-7
typ: Chicago Cubs kurs 1, 8 0 Bet-at-home stawka 1 j

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 6 8 ( koszykówka – Euroliga ) Real M. – Maccabi T. A. 79-53
typ: Real M. kurs 1, 34 B win stawka 10 j
Nie rozumiem czemu B w in tak zaszalał z kursem , to do nich nie podobne, mecz dopiero w środę ale gram już dziś bo spodziewałem się maksymalnie 1,25 na gospodarzy. Re al gra ostatnie tygodnie bardzo nie równo, ale nie musieli ostatnio się spinać na rywali . W lidze Hiszpańskiej duża przewaga nad drugim zespołem i w Eurolidze miał zapewnion y awans już dawno.
Teraz zaczyna się faza play-off, a to już inna gra . Maccabi T. A. ma słab szą kadrę wątpię by powalczyli z zmotywowanymi gospodarzami.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 70 ( baseball – liga Japońska ) Yokohama Baystars - Hiroshima Carp 2-9
typ: Hiroshima Carp kurs 1, 81 Pinnacle stawka 1 j

Typ 71
(baseballMLB)
Detroit Tigers Toronto Blue Jays
typ: Toronto Blue Jays kurs 2 , 17 Bet365 stawka 1 j

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 72 ( tenisATP Casablanca (Maroko), ziemna ) Andujar P. - Carreno - Busta P. 1-2
typ: Carreno Busta P. kurs 2 , 00 Pinnacle stawka 1 j
Andujar -a znam to dobry techniczny Hiszpan, choć trochę pod formą, Carreno Busta P. to gracz dla mnie nieznany ale jak pokazuje L ive S ports form ę chłopak ma choć turnieje chyba rangi t ylko ITF . Ale tak średnio jestem przekonany do tego typu więc gram ostrożnie 1j (20pln).

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 7 3 ( hokej liga Czeska) Zlin - Plzen 0-3
typ: p owyżej 5 kurs 2 , 2 0 P innacle stawka 2 j
S ą rzeczy w życiu których nie rozumiem , tego kurs u też. Dlaczego w tym meczu ma paść mniej niż 5 bramek tego to ja nie wiem (przy 5 bramkach zwrot). Nieraz o ferta u bukmachera jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz co dostaniesz. Afrykańskie przysłowie mówi: &quot; Cierpliwy mężczyzna nawet kamień ugotuje&quot;, więc jak nie wejdzie dziś powyżej 5 w następnej kolejce play off znowu gram na to samo na te drużyny .
edit: jutro ponownie spróbujemy over w meczu tych dr u żyn ale za większą stawkę

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 74 ( koszykówka – Euroliga ) Real M. – Maccabi T. A. 79-53
typ: Real M. -1 kurs 1, 3 1 Barcelona – Panathinaikos
typ: Barcelona -1 kurs 1, 33 72-70 pdr. (64-64)
ako: 1,74 Bet365 stawka 2j ✅
Mam nadzieje że jutro nie będę się wkurzał przez Real Madryt. Bo łącznie z typem 68 to na zwycięstwo Real M. stawka dla mnie 12j, a na chwile obecną u mnie gorzej z gotówka i troszkę zaboli jak nie wejdzie. A lubię mieć forsę u kilku buków na koncie bo to pozwala na spokojną grę u buka który w danej chwili daje większy kurs lub ciekawszy zakład.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 7 5 (baseballMLB) Detroit Tigers Toronto Blue Jays 6-8
typ: Toronto Blue Jays kurs 2 , 1 5
(koszykówka – liga Ukrainska ) Budivelnik - Hoverla 96- 5 9 typ: Budivelnik kurs 1, 16 ako: 2 , 50 Bwin stawka 1 j✅

Typ 7 6 ( baseball – liga Japońska ) Chiba Lotte Marines - Seibu Lions 1-4
typ:
Seibu Lions kurs 1, 8 5 Pinnacle stawka 2 j Typ 80 ( baseball – M L B ) Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates 10-2
typ:
Arizona kurs 1, 61 Pinnacle stawka 2 j

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 77 ( koszykówka – liga Polska ) Tref S. – Zastal 82-78
typ: Zastal kurs 1, 81 Pinnacle stawka 1 j
Typ 7 8 ( hokej liga Czeska) Zlin - Plzen 2-2
typ: p owyżej 4,5 kurs 1 , 87 Pinnacle stawka 3 j
Typ 81 ( hokej liga Czeska) Zlin - Plzen 2-2
typ: p owyżej 5 ,5 kurs 2 ,5 5 Bwin stawka 1j Typ nr 78 i nr 81 z kategorii &quot;c ierpliwy nawet kamień ugotuje&quot;, lub przekładając na język bukmacherski progresja na over.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 7 9 ( koszykówka – liga Filipińska ) San Mig Coffee – Air 21 Express 80-66
typ: powyżej 168 kurs 1, 8 5 ( hokej liga Czeska) Zlin - Plzen 2-2
typ: p owyżej 2,5 kurs 1,11 ako: 2,05 Unibet stawka 2 j ⛔
Moim subiektywnym zdaniem lekka przesada z tymi liniami, co dał Unibet.

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 82 ( hokej liga Czeska) Plzen - Zlin
typ: p owyżej 4,5 kurs 1 , 8 3 Bwin stawka 11 j ( hokej liga Czeska) Plzen - Zlin
typ: p owyżej 4,5 kurs 1 , 8 5 Ekspekt stawka 2 j
Mecz w sobotę, ostatni jak na moją kieszeń etap progresji, jak nie wejdzie to finansowo u buków leże i kwiczę...

faqur 3

faqur

Użytkownik
Typ 83 (baseballMLB) Detroit Tigers Toronto Blue Jays 11-1
typ: Detroit Tigers kurs 1 , 7 5 Ekspekt stawka 1 j
Typ 84 (baseballMLB) Washington Nationals - Chicago White Sox 7-4
typ:
Washington Nationals kurs 1 , 60 Ekspekt stawka 1 j
U innych buków kursy są lepsze ja gram to Ekspektu, bo akurat tam pieniążki .

Typ 85 ( koszykówka – liga Polska ) Asseco Prokom - Zasta l
typ:
Zasta l kurs 1, 26 ( koszykówka – Euroliga ) Barcelona - Panathinaikos
typ:
Barcelona kurs 1, 25 65-66
ako: 1,58 Bwin stawka 2 j

Do góry Bottom