>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NHL 2012/13

Status
Zamknięty.
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Ustawiona jest niedziela godzina 22 draft - obecność obowiązkowa. Kogo nie będzie to obiecuje, że mu uprzykrzę maksymalnie życie jako komisarz ???? Zapisujecie się do zabawy więc się bawmy od początku do końca.
Mamy w tej chwili 10 osób w Dywizji I i to chyba będzie komplet (musi być liczba parzysta), jeśli się coś zmieni w tej kwestii poinformuje chętnych na PW.

Otrzymane punkty reputacji: +6
J 1,3K

jasper

Użytkownik
Mi w sumie każda data pasuje, nawet bardziej poniedziałek. Tylko muszę nastawić zegarek bo na Draft w NBA przysnąłem 15 minut przez NFL ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Spokojnie ;)
Ja ustawiłem byle co na ten draft.
Możemy to wszystko zmienić.
Wstępnie ustawiłem teraz godzinę 21:00 w poniedziałek. Ale możemy także zmienić na inny dzień.
Problem jest inny. Póki co jest 9 osób w lidze. Brakuje 3 graczy, w tym tego co awansował @Dats i @Seku(l)ara.
W 9 grać nie będziemy więc przesuniemy draft jak nie będzie nas 10/12 albo dokoptuje się kogoś z I Dywizji.
Czy są jakieś uwagi/propozycje?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
z tego co się przed chwilą dowiedziałem Dats powinien grać
Niech odbierze zapro, które jak mniemam poszło na e-mail yahoo. Bądź niech napisze tutaj jasno czy gra czy nie. Gracz widmo nie jest nam potrzebny już lepiej rzeczywiście zrobić jakiś &quot;przerzut&quot; między ligami ...

alanex 432

alanex

Użytkownik
Czy SHP naprawdę są warte punktowania? W całym okrojonym sezonie takich punktów będzie max 20 na cały roster, więc tylko kilka na tydzień i za to ma być 1 punkt, równoznaczny z 1 punktem za kilkanaście/kilkadziesiąt asyst, goli czy innych &quot;liczniejszych&quot; kategorii.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Czy SHP naprawdę są warte punktowania? W całym okrojonym sezonie takich punktów będzie max 20 na cały roster, więc tylko kilka na tydzień i za to ma być 1 punkt, równoznaczny z 1 punktem za kilkanaście/kilkadziesiąt asyst, goli czy innych &quot;liczniejszych&quot; kategorii.
Oj są warte uwierz. Co z tego że w tej statystyce pojedynki pomiędzy drużynami kończą się zazwyczaj 0:0, 0:1 , 2:1. Nie sprawia to przecież że jest to stats gorszy niż PPG ? Tym bardziej przy drafcie należy zwrócić uwagę na zawodników dobrze pykających w SH Units.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany grą w jeszcze jednej lidze to zapraszam po informację na PW. Maks 10 zespołów, wpisowe po 20 zł. Zwycięzca bierze 80 % puli. Osoby raczej związane z forum przez dłuższy okres czasu, nie nowicjusze.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Draftujemy dziś godzina 22. (DYWIZJA 1) Dla nieobecnych przewidziane kary ???? Jeśli ktoś będzie miał wieczorem jakieś problemy techniczne bądź pytania itp można pisać do mnie na gg 1453859 - przedstawcie się.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom