J
7K
juanroman08
Forum VIP
Draft na godzinę 21 a tu nadal tylko 9 ekip :-? Panowie co z wami
Ja u siebie nabrałem pięciu starterów. Zobaczymy czy przyniesie to wymierne korzyści ????Tylko ja, Gobel i Anzelmo zainwestowaliśmy w czterech bramkarzy - zobaczymy czy przyniesie to wymierne korzyści na początku ligi.
Ustawiłem skład do końca tygodnia, zrobiłem wszystkie dostępne transakcje w tym tygodniu więc po co miałbym się logować? ???? Ligę śledzę, jakby ktoś z "moich" złapał kontuzję to też będę wiedziałMenadżerowie:
Lipexervice i radzio_xp Patriots
Logujcie się i wykazujcie aktywność ligową bo ostatnie zmiany u was widnieją na 20.01 co mnie trochę niepokoi.
Team Morszczyn ściągnąłem blokady na dodawanie wolnych agentów i trejdy (kara za draft)
Moim zdaniem powinieneś wygrać. Ja niestety nie mam już możliwości transferów, dlatego kończył będę 9 graczami z czego 4 to obrońcy (nie licząc G), a Ty w 11. W golach, SHP i GWG raczej Cię nie wyprzedzę. Zdecydują statystyki które mamy na styku + bramkarze, gdzie narazie prowadzisz 3:1 Fajny pojedynek, zważywszy na to, że oboje mamy bardzo wysokie statystyki, które w większości par dawałyby nam prowadzenie. Obstawiam Twoje zwycięstwo 8:6, ale obym się myliłŁadnie zacząłem, w pewnym momencie miałem nawet 10-3 (może i 10-2), to ostatnie dwa dni ładnie mnie radzio podgonił do 8-6, obym utrzymał do końca ???? Jeszcze 2 dni