ladies and gentleman, Ryan Anderson to obecnie zawodnik nr 2 całej ligi (zaraz za LeBronem) fantasy-wise. fajny początekA jakie są wasze opinie/spostrzeżenia/emocje jakie przebiegały podczas tego debiutanckiego tygodnia w tym sezonie?
ladies and gentleman, Ryan Anderson to obecnie zawodnik nr 2 całej ligi (zaraz za LeBronem) fantasy-wise. fajny początekA jakie są wasze opinie/spostrzeżenia/emocje jakie przebiegały podczas tego debiutanckiego tygodnia w tym sezonie?
No tak, średnio to są rzeczywiście prawie 2 zbiórki mniej, tylko że raz zbierze 23 by w następnym meczu nie przekroczyć 5 ????Też właśnie to zobaczyłem i zastanawiam się WTF. LaMarcus wyciąga niemal identyczne staty jak Griffin (2 zbiórki mniej, a dużo lepsze FT)
Przeglądałem każdy skład w tej lidze- nie dałbyś mi tego czego potrzebuję ???? Teraz jedynie żałuję, że nie zapytałem o Love'a (już nie pamiętam kogo ???? ), ale uznałem że nie ma szans na taki trejd ????Za Aldridge dałbym Ci znacznie więcej, ale za chiny nie spodziewałem się że jest dostęny :O
To trzeba bylo brac pozadnego centra w wymianie za tadka younga a nie wiecznie zlamanego josha howarda z jego ceglami, ja nie wiem jak mozna bylo sie zgodzic na taka wymiane.To ja się męczę od początku sezonu żeby jakoś centrów ogarnąć, a tu Bogut się połamał na dobre. Cholerny białas :/
W tamtym momencie pozycja C była u mnie dobrze obsadzona jeśli chodzi o ilość graczy. Potrzebowałem za to szybko jakiegoś G do zbilansowania składu - no i wymianę 1 na 1. Wiedziałem, że pewnie trochę będę musiał przepłacić, ale trudno. Czasem tak bywa.To trzeba bylo brac pozadnego centra w wymianie za tadka younga a nie wiecznie zlamanego josha howarda z jego ceglami, ja nie wiem jak mozna bylo sie zgodzic na taka wymiane.
Ale ja nic nie wetowałem :???:to kara za zawetowanie trade'a :wink: