T 52 thedon Użytkownik Grudzień 11, 2011 #21 Tez mam problemy zalogowaniem sie. Jestem za przelozeniem tez.
52 juan_antonio Użytkownik Grudzień 11, 2011 #24 aj to wam sie upieklo, zwlaszcza Tedowi, taki dobry plan mialem na draft.... rowniez nie smiga : / ted // ja całkowicie o nim zapomniałem ;p
aj to wam sie upieklo, zwlaszcza Tedowi, taki dobry plan mialem na draft.... rowniez nie smiga : / ted // ja całkowicie o nim zapomniałem ;p
12,8K ted Forum VIP Grudzień 11, 2011 #29 mi nadal nie wchodzi, musi byc powtorzony draft, bo co to za zabawa jak 1/2 graczy miała random
S 18 skiper Użytkownik Grudzień 11, 2011 #30 mi się już ładuje okno draftu, ale mega powoli edit: albo i przestało, kij już wie
33 bzyku Użytkownik Grudzień 11, 2011 #31 Ja od 20 minut próbuję wejść i nic ???? Od jakiejś godziny cały ten serwis yahoo się nieźle kurwi.
31 .kb Użytkownik Grudzień 11, 2011 #32 Udało mi się wejść, ale chyba nikt nie ma wątpliwości- draft trzeba powtórzyć Masakra Panowie... wtorek wieczór, godzina taka sama jak dziś wam pasuje ? ewentualnie środa to samo ? Kliknij aby rozwinąć... Bardziej środa ????
Udało mi się wejść, ale chyba nikt nie ma wątpliwości- draft trzeba powtórzyć Masakra Panowie... wtorek wieczór, godzina taka sama jak dziś wam pasuje ? ewentualnie środa to samo ? Kliknij aby rozwinąć... Bardziej środa ????
1,6M Prince de Belial Forum VIP Grudzień 11, 2011 #33 Masakra Panowie... wtorek wieczór, godzina taka sama jak dziś wam pasuje ? ewentualnie środa to samo ?
Masakra Panowie... wtorek wieczór, godzina taka sama jak dziś wam pasuje ? ewentualnie środa to samo ?
52 juan_antonio Użytkownik Grudzień 11, 2011 #34 jesli o mnie chodzi to wtorek lepiej, ale sroda tez moze byc jesli wielu osobom by nie pasowal wtorek
jesli o mnie chodzi to wtorek lepiej, ale sroda tez moze byc jesli wielu osobom by nie pasowal wtorek
48 backrus Użytkownik Grudzień 11, 2011 #35 Durne yahoo, poddaję się. Wtorek i środa jak najbardziej pasują.
33 bzyku Użytkownik Grudzień 11, 2011 #38 WOW, wbiłem się. Draft zdecydowanie do powtórki. Mi każdy termin pasuje.
S 18 skiper Użytkownik Grudzień 11, 2011 #39 a następna niedziela nie może być ? edit: Baqu, dasz przecież radę 2 na raz pociągnąć (ja zresztą też bym musiał). Tu przy 14 osobach pick to raz na 10-12 minut wypada... mi raczej nie pasuje, poza tym na m.pl będzie wtedy draft zapewne... Baqu
a następna niedziela nie może być ? edit: Baqu, dasz przecież radę 2 na raz pociągnąć (ja zresztą też bym musiał). Tu przy 14 osobach pick to raz na 10-12 minut wypada... mi raczej nie pasuje, poza tym na m.pl będzie wtedy draft zapewne... Baqu
18 t_goral Użytkownik Grudzień 11, 2011 #40 a dzisiaj nie dałoby rady spróbować jeszcze raz powiedzmy o 22:00 jak już wszyscy jesteśmy?