>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Yahoo NBA 2010/11

Status
Zamknięty.
Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
kiedy ostatecznie draft I ligi? mi pasuja oba terminy, ale wypadaloby cos ustalic ????
Your live online draft is set for Wed Oct 20 7:30pm BST [ Add to My Calendar ], which is 16 days 38 minutes from now. Please arrive at least 10 minutes early since your draft will start promptly at the assigned time.

oba drafty ustawione są na ten sam dzień i godzinę

mam nadzieję, że frekwencja będzie 100% chociaż znając życie...

w pierwszej lidze jest już 14 graczy więc wszystko jest TIP TOP

w drugiej lidze jeden zawodnik zrezygnował, aczkolwiek doszedł nowy, więc
liczba 10 zawodników powinna być zachowana.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Your live online draft is set for Wed Oct 20 7:30pm BST [ Add to My Calendar ], which is 16 days 38 minutes from now. Please arrive at least 10 minutes early since your draft will start promptly at the assigned time.
tak se patrze na yahoo! i :
(Baqu Baqu Squad) Draft Time changed from &#39;Sun Oct 17 7:30pm CEST&#39; to &#39;Wed Oct 20 8:30pm CEST&#39;
no to jak?

magiki 42

magiki

Użytkownik
Magiki sorry ale czasem jesteś jednak tempa strzała ;)
przecież 7:30 BST i 8:30 CEST to to samo ????
matko jedyna, nie ogarniam tego ;d to na polskie 19:30 czy 20:30 ?
e; a tak poza tym to nie zauważyłem tego ;d
e1; pytanie wyżej jest retoryczne.
;cd

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
Panowie, jeśli chodzi o jutrzejszy draft o 20.30 to ciężka sprawa, bo o tej godzinie już mam inny (i Baqu też ma, tak więc nie wiem czy się kierował wybierając tę godzinę) ???? więc jeśli można to przesuńmy draft o 2godziny do przodu lub na kolejny dzień? kur...a tak w ogóle to LM jest w tym czasie ;&gt;

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A dwóch draftów naraz nie pociśniecie ? Jakby co to można by przełożyć trochę później np. na 22:00. CHyba że ktoś musi po dobranocce szybko spać bo rano do szkółki ????

marian1983 4

marian1983

Użytkownik
A dwóch draftów naraz nie pociśniecie ? Jakby co to można by przełożyć trochę później np. na 22:00. CHyba że ktoś musi po dobranocce szybko spać bo rano do szkółki ????
jeden draft, drugi draft, do tego mecz LM w TV, w dłoni piwko, trochę tego za dużo będzie ???? dlatego jeśli to nie problem, to wolałbym godzinę 22 ;) ale oczywiście musi chcieć większość, bo jednostka decydować nie może!

gobel 121

gobel

Użytkownik
Miałem ten sam problem dlatego zrezygnowałem z udziału ale jeśli termin draftu będzie 22 czy to jak najbardziej się piszę jeśli jeszcze jest miejsce.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
już ustalone, godzina draftu się nie zmienia, nie jesteśmy pussiakami, że nie damy rady pocisnąć 2 draftów na raz ???? do tego napic sie piwka, zjeść czipsa i zrobić w kuchni kaszankę :cool:

oprócz Panicza gobela oczywiście ;-)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panie Komisarzu Stern, wróć Baqu. Na jakiej zasadzie będziemy przyznawać nr. picku ? Zrobimy jakieś losowanie, na chybił trafił czy ustawisz modom top 3 ???? ?

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
to chyba oczywiste ze ja mam numer 1 i biorę Durantulę, a Ted ma numer dwa i bierze Marcha : DDD

a tak na serio to picki są przyznawane poprzez losowanie przez &quot;system&quot; - a on jest zawsze bezstronny ;-)

.kb 31

.kb

Użytkownik
kolejnosc w drafcie powinna wygladac tak jak koncowa tabela z poprzedniego sezonu ????
To by było dobre, gdyby nie to, że nr 1 w drafcie wcale nie musi być lepszy niż nr 8 czy 10. Powiem więcej - często nie jest.
no wlasnie tez mam watpliwosci czy nr 1 jest takim duzym przywilejem, dlatego nie wspominalem o takim rozwiazaniu miesiac temu ???? tzn. napewno nadchodzacy sezon jest wyjatkowy, nie wiadomo jak bardzo spadna statystyki Lebrona Jamesa dla ktorego warto bylo wybierac z pierwszym nr ????

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
To by było dobre, gdyby nie to, że nr 1 w drafcie wcale nie musi być lepszy niż nr 8 czy 10. Powiem więcej - często nie jest.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom