>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fantasy Ekstraklasa 2010/11

Status
Zamknięty.
horus 129

horus

Użytkownik
Ponawiam pytanie zadane wyżej. Co z ligą? Bo chętnie bym zmierzył swoje siły z innymi użytkownikami forum.

botshek 360

botshek

Użytkownik
Biorę sprawę w własne ręce. Pod tym postem czekam na wpisy z samymi mailami, które będe mógł wykorzystać do zaproszeń, jeżeli będzie więcej chętnych stworze 2 ligę, która będzie walczyła o awans do ekstraklasy ;)

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
witam panów założyłe prywatną lige o nazwie Forum Bukmacherskie! zbieram chętnych to gry zaprasza tylko ludzi z forum!!! Jak ktoś gra na wp.pl w Fanstasy Liga to załozyłem prywatną ligą o nazwie Forum Bukmacherskie zbierzmy się i sprawdzmy się! :wink: o to kod do ligi 187892792

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Również się piszę na tę grę, zaraz sobie zrobię tam konto, bo wygląda fajnie.
Maile na PW do Botshka wysyłać?

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
nie zauważyłem ze jest juz taki temat ja zrobiłem lige wczesniej, i pisałem na hyde parku o tej lidze i 4 osoby już mam ;d ale wysłałem emeila do niego więc luz ;) można brać udział w kilku ligach

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Wysłałem botshekowi maila na PW. Jest tylko jedno ale...Czy naprawdę nie chcecie skorzystać ze sponsora ?? To są 3 smsy po 2,46...raptem wydane 8 zl na całą rundę...1 kebab mniej po imprezie :]

Przy okazji jeśli ktoś orientuje się co to za gra Wygraj Ligę ( praktycznie to samo co Fantasy Ekstraklasa, ale z lepszym designem i dłuższym stażem - 20 edycja ) to zapraszam pod ten link:
http://forum.bukmacherskie.com/f19/wygraj-lige-cos-jak-fantasy-ekstraklasa-55566.html#post2128251

alanex 432

alanex

Użytkownik
Mail poszedł na PW. A co do smsów, czy można je wysyłać z zagranicy, bo na stronie wp żadnych informacji na ten temat nie znalazłem.

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Nikt nie napisal wiec ja wyjasnie zasady ????

-Maila do uzytkownika botshek
-Nie bierzemy sponsorow gramy tymi 25 mln cyz jak to tam bylo
- Jeden uzytkownik do tej ligi moze stworzyc i wstapic do ligi z tylko 1 druzyna

powodzenia milej rywalizacji !

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Nikt nie napisal wiec ja wyjasnie zasady ????

-Maila do uzytkownika botshek
-Nie bierzemy sponsorow gramy tymi 25 mln cyz jak to tam bylo
- Jeden uzytkownik do tej ligi moze stworzyc i wstapic do ligi z tylko 1 druzyna

powodzenia milej rywalizacji !
dzięki

już wysyłam PW

powodzenia Panowie !

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
o ile można grać w kilku ligach to ja też zapraszam do swojej, pisze to tylko na forum tutaj i jest juz 7 osób ; o kod 187892792

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom