Biorę sprawę w własne ręce. Pod tym postem czekam na wpisy z samymi mailami, które będe mógł wykorzystać do zaproszeń, jeżeli będzie więcej chętnych stworze 2 ligę, która będzie walczyła o awans do ekstraklasy
witam panów założyłe prywatną lige o nazwie Forum Bukmacherskie! zbieram chętnych to gry zaprasza tylko ludzi z forum!!! Jak ktoś gra na wp.pl w Fanstasy Liga to załozyłem prywatną ligą o nazwie Forum Bukmacherskie zbierzmy się i sprawdzmy się! :wink: o to kod do ligi 187892792
nie zauważyłem ze jest juz taki temat ja zrobiłem lige wczesniej, i pisałem na hyde parku o tej lidze i 4 osoby już mam ;d ale wysłałem emeila do niego więc luz można brać udział w kilku ligach
Wysłałem botshekowi maila na PW. Jest tylko jedno ale...Czy naprawdę nie chcecie skorzystać ze sponsora ?? To są 3 smsy po 2,46...raptem wydane 8 zl na całą rundę...1 kebab mniej po imprezie :]
-Maila do uzytkownika botshek
-Nie bierzemy sponsorow gramy tymi 25 mln cyz jak to tam bylo
- Jeden uzytkownik do tej ligi moze stworzyc i wstapic do ligi z tylko 1 druzyna
-Maila do uzytkownika botshek
-Nie bierzemy sponsorow gramy tymi 25 mln cyz jak to tam bylo
- Jeden uzytkownik do tej ligi moze stworzyc i wstapic do ligi z tylko 1 druzyna