Spokojnie , ja juz pisze moja ekipa ' Trzeszko 'nie połapie... no ale cóż taka wola uczestników - mój team wiadomy.
żaden sponsor, sponsor to zło, my sami ciężko pracujemy na roli aby płacićCo ze sponsorem ?? Korzystamy z tej opcji czy nie ?? Bo szczerze więcej gram w WL i troche zapomniałem o fantasy i musze dzis zrobic zmiany.
Aaa ok i tak nie mam punktow na tyle, zeby skorzystac ???? ale na przyszlosc - korzystamyze sponsora czy nie ??
Stary chcesz to rób, widze już któryś raz twoją wypowiedz, ja za 'takie przyjemnosci' nie place.Co do sponsora...Cóż jak chcecie, ale wtedy mniejsze szanse na powalczenie z innymi - z nie naszej ligi Wg mnie wydanie 10 zl 3 razy na sponsora to zadna tragedia no ale ok
"Stary" - grzecznie pytam jaka podjeliscie decyzje i tyle. I nie zachowuj sie jakbys mial placic 100 zl za smsa, bo płacisz marne 2 zl, więc jestes w tym momencie śmieszny.Stary chcesz to rób, widze już któryś raz twoją wypowiedz, ja za 'takie przyjemnosci' nie place.
Mówione było co nie co na samym początku i chciałem po rozpoczęciu już gry poznać oficjalną decyzje i tyle :] pozdro.Wiesz do grzecznych nie należe wiec musialem sie przyczepic, tym bardziej , że mowione to bylo w temacie z 3 razy , wiec elo. 2 zl to multum kasy
Taka sama sytuacja, kolejka będzie mocno w plecy, 5-6 transferów zrobiłem.KS Hetman Gołąb - adqs
Nie wiedziałem, że -4 za każdy transfer jest, bo zrobiłem ich pięć, więc ta kolejka trochę lipna.