poziomka_z_pizdzichowa
Użytkownik
Dzisiaj w trakcie konferencji, lvbet wystawił kursy na to wydarzenie . Gala odbędzie się za miesiąc, 22 czerwca 2019 roku w Częstochowie.
cytat z dnia 20 maja 2019 06:23 przez gnfrb
Przypominam jak wyglądała poprzednia gala https://forum.bukmacherskie.com/temat/155760-fame-mma-3/?page=5
Temat fake mma 4 nie powinien nawet powstać na szanującym się forum.
cytat z dnia 20 maja 2019 08:59 przez psotnick
Ciekawa opinia, jeszcze parę miesięcy temu może bym się nawet z nią zgodził, ale zmieniłem zdanie. Na Forum Bukmacherskim, jak sama nazwa wskazuje, można dyskutować na temat typów bukmacherskich a tak się składa że na to "wydarzenie" taka oferta jest u buka, więc można je typować, a tym samym dyskutować. Tym bardziej że kilka walk, zwłaszcza na ostatniej gali, spokojnie mogłoby się znaleźć na galach np FEN czy Babilonu, a nawet KSW, o którym notabene jeszcze parę lat temu pisało się to samo co o FAME MMA. Różnica jest taka, że w przypadku FAME MMA organizatorzy nie udają że są czymś więcej niż tylko rozrywką i mordobiciem dla youtuberów znanych z tego że są znani. Nie ma co zamykać oczu na sukces FAME MMA (która organizacja potrafiłaby wyprzedać Atlas Arenę na trzeciej swojej gali?), a najlepszym na niego dowodem jest że tąsamą drogą postanowił iść Polsat, który na podobnym pomyśle stworzył właśnie swoją organizację MMA dla celebrytów. Poza tym, skoro można typować Eurowizję, Tanie z gwiazdami, Big Brothera, Oskary, a nawet Brexit to dlaczego by nie można było typować FAME MMA? To wolny kraj, każdy robi co uważa.
cytat z dnia 21 maja 2019 14:36 przez kastrant
LInki ma przewage wagi i pewnie wzrostu, lekkie ciosy masterki nic jej nie zrobia a ona jak w furie wpadnie jak ostatnio to pozamiatane i odklepane, CHyba ze masti w parkiet pojdzie i pokaze to co potrafi ale to zobaczymy...
Kurde nie wierze XDDD ty ogladales wogole walke kastiego? Jesli tak to gdzie jest ten fajny styl? Bo ja widzialem ze dostawal ostry wpierdziel a potem fartownie przewrocil Lupe ktory kompletnie nie wiedzial jak sie bronic z plecow i walka sie skonczylacytat z dnia 24 maja 2019 12:04 przez k0r0niarzA czemu to Jongmen jest takim faworytem? Kasti kilka lat trenuje MMA nie chce mi się szukać ile, w bardzo fajnym stylu pokonał Lupę na 2 gali, przecież to nie jest żaden freak, że zaczyna trenować jak dowiaduje się o walce. Ja poczekam jeszcze aż kurs na niego urośnie i na pewno zagram. Na plus na pewno obycie już z klatką
W stójce był bez szans, ale odkąd poszli w parter to to była różnica kilku poziomów i w mówienie, że FARTOWNIE wyszedł z pleców też nie wierze XDD bo odkąd był na górze to skończył walkę w max 10 sekund. To może teraz mi odpowiesz czemu Jongmen jest takim pewniakiem ?cytat z dnia 24 maja 2019 12:11 przez sobolekk
Kurde nie wierze XDDD ty ogladales wogole walke kastiego? Jesli tak to gdzie jest ten fajny styl? Bo ja widzialem ze dostawal ostry wpierdziel a potem fartownie przewrocil Lupe ktory kompletnie nie wiedzial jak sie bronic z plecow i walka sie skonczyla
Nadal mi nie odpowiedziałeś czemu Jongmen jest takim wielkim faworytemcytat z dnia 24 maja 2019 18:13 przez sobolekkJaka człowieku różnica kilku poziomów? Wcześniej byli w parterze i ciągle lupa był na górze. Nie za wiele umiał zrobić ale miał kontrolę nad walka przez dosłownie cały czas dopóki kasti go na farcie nie przewrócił. Nie neguje typu ale mówienie że kasti wygrał w fajnym stylu jest po prostu mijaniem się z prawdą. W przypadku ich ponownej walki faworytem byłby lupa chyba jeszcze większym niż przed ich pierwsza walka... lupa przegrał tylko i wyłącznie dlatego że nie umiał bronić się z pleców.
P.s nie mówiłem że fartownie wyszedł z pleców tylko że fartownie go przewrócił. Gdyby nie to to oklepu byłby ciąg dalszy
Działasz mi już na nerwy chłopie więc Ci odpisze. Po pierwsze warunki fizyczne co w walce freakow ma bardzo wielkie znaczenie. Po drugie Jongmen również od wielu lat trenuje sporty walki m.in. treningi z Andrzejem Fonfarą. W stójce Jongmen go zniszczy. Dla mnie 1.6 do pobrania i tyle.cytat z dnia 24 maja 2019 20:44 przez k0r0niarz
Nadal mi nie odpowiedziałeś czemu Jongmen jest takim wielkim faworytem