Coraz głośniej się robi o fame
mma. Przy pierwszej gali nie było żadnego materiału, a teraz co nie wejdzie się na jakiś portal bokserski czy ogólno fighterski, to na pierwszym planie zapowiedzi, wywiady czy inne filmiki związane z fame
mma. Sam fakt, że Różal będzie komentatorem już mocno rozgłośnio sprawę. Przy pierwszej gali wszystkie te portale pewnie się śmiały, a teraz jak wyczuli hajs to wpinają się na ostatniego byleby dostać akredytacje. Ludzie którzy chcieliby obejrzeć fajne walki i prawdziwych zawodników, którzy walczą z pasji i z sercem raczej tutaj nie zagoszczą. Ale są też ludzie, którym się to podoba - ja do tej grupki nie należę - bo równie dobrze te wszystkie osobniki mogłyby wyjść za pierwszą lepszą żabkę i się napierdalać, ale z tego organizatorzy mają hajs, hajs z - po części - promowania patologi, bo nie oszukujmy się, ale 3/4 tych „freaków” wywodzi się właśnie z takiego środowiska. Nie jestem fanem i raczej nie będę, jak dla mnie lepiej ten czas wykorzystać na oglądanie chociażby walk kobiet w kisielu, będzie chociaż na co oko zawiesić.