slomiany400
Użytkownik
Adrian Polak - patostreamy? nie sądzęCoraz głośniej się robi o fame mma. Przy pierwszej gali nie było żadnego materiału, a teraz co nie wejdzie się na jakiś portal bokserski czy ogólno fighterski, to na pierwszym planie zapowiedzi, wywiady czy inne filmiki związane z fame mma. Sam fakt, że Różal będzie komentatorem już mocno rozgłośnio sprawę. Przy pierwszej gali wszystkie te portale pewnie się śmiały, a teraz jak wyczuli hajs to wpinają się na ostatniego byleby dostać akredytacje. Ludzie którzy chcieliby obejrzeć fajne walki i prawdziwych zawodników, którzy walczą z pasji i z sercem raczej tutaj nie zagoszczą. Ale są też ludzie, którym się to podoba - ja do tej grupki nie należę - bo równie dobrze te wszystkie osobniki mogłyby wyjść za pierwszą lepszą żabkę i się napierdalać, ale z tego organizatorzy mają hajs, hajs z - po części - promowania patologi, bo nie oszukujmy się, ale 3/4 tych „freaków” wywodzi się właśnie z takiego środowiska. Nie jestem fanem i raczej nie będę, jak dla mnie lepiej ten czas wykorzystać na oglądanie chociażby walk kobiet w kisielu, będzie chociaż na co oko zawiesić.
Malczyński - patostreamy? nie sądzę
Adbuster - patostreamy? nie sądzeę
Ozdoba - patostreamy? nie sądzę
Bracia Tyburscy - patostreamy? nie sądzę
Bracia Kluk - patostreamy? nie sądzę
Kasti - patostreamy? nie sądzę
Lupa - patostreamy? nie sądzę
Waluś - patostreamy? nie sądzę
Czapi - patostreamy? nie sądzę
Bonus BGC - patola ok
Ztrolowany - patostreamy? nie sądzę
Bystrzak - patola ok
Ferrari - patostreamy? nie sądze
Rafonix - patola ok
Magical - patola ok
na 16 osób tylko 4 jest związana powiedzmy z patologią, ale jakby spojrzeć na to z drugiej strony, oni teraz przestali się przewijać w internecie z alkoholem, ich kanały nadal promują patologiczne sytuacje, ale oni zaczęli trenować, nie zaglądajmy im do portfela, ktoś miał pomysł, miał pieniądze, żeby wystartować, to brawo dla nich, fame mma ma przyszłość, ksw się wypowiedziało na ten temat, bo to jest pierwsza gala, która po prostu zdobywa zyski. nie są dla siebie konkurencją, bo mają zupełnie innych odbiorców, ale też niech nie pajacują, bo KSW wzięło Popka, czy kiedyś Ozdoba - Burneika
ja sobie wrócę do domu, odpale stream, czy kupię ppv, jak nic nie znajdę i chętnie zobaczę, jak przygotowali sobie dwójkę, trójka na pewno się pojawi, za dobrze ta maszyna ruszyła, żeby teraz się zatrzymała