1. Pomysle nad tym meczem, to ze kurs spada, rosneie absolutnie nie znaczy ze jest ustawka, to tylko znaczy ze ludzie to graja.
Trzeba tylko rozpoznac jacy to ludzie i juz wiadomo wiecej.
2. Dostalem taka wiadomosc na Facebooku
Na Zawsze Zagłębie Sosnowiec ponad Wszystko!!!
Wysyłamy do Hanysów pierwszy garnitur nie mamy się o co martwić wynik może być tylko jeden.Naprzód Zagłębie !!!!
Przeciez to w Katowicach
Ten mecz
Ja mam remis
Ale Bedzie mniej niz 2.5bramki
To na pewno
Tak wiec kazdy sobie logiczne wnioski moze wyciagnac, ja nie podam tu typu, moze pozniej
3. Brighton calkowicie zasluzenie wygral, zadna ustawka oczywiscie ale Nottingham to moze byc przypadek Wigan. Oni dobrzy byli za Billyego Davisa, gdzie dobrze gral Majewski itp, ale i on nie byl glownym graczem tylko mieli naprawde super pake. Potem przyszla trnerska miernota, cpun i alkoholik Stuart Pearce i sie posypalo. Wylali go po lroku temu w koncu, przyszedl Dougie Freedman i pojechali ladna seria zwyciestw ale nie mieli i tak szans zalapac sie do PO. Teraz wszyscy oczekuja conajmniej play offow ale Wigan tez pierwszy sezon Roslera byl obiecujacy, wszyscy oczekiwali awansu w kolejnym a skonczylo sie jak sie skonczylo. Syndrom drugiego sezonu jest brutalny
Tylko 1-0 Brighton ale byly slupek i poprzeczka(ta akurat dla gosci), naprawde przyjemnie analizuje sie mecze gdy jest ich malo, mozna podac typ mucha nie siada
4. Cracovia - Piast to byla ustawka wszystko przemawialo za wygrana gospodarzy ale nakladajac na to
polska logike trzeba grac wtedy wygrana gosci. Ja tylko over ale tez jestem zadowolony. To juz ktoras ustwaka z rzedu w polskiej lidze.
Na pewno ustawione byly mecze:
Zaglebie - Korona 0-2
Jagiellonia - Zaglebie 1-2
Korona-Ruch 1-2
Cracovia - Piast 1-2
No i wczoraj zdeje sie Lubin wszyscy grali jaka to Nieciecza slaba itp. Ja tam mialem Nieciecze juz z e Slaskiem, a wczoraj to zebralem co moje
No ale wczoraj nie moglem narzekac, jedynie na siebie ze nie zagralem dwojke, ale juz sobie naplulem w brode
5. Ulissi by wygral wczoraj gdyby nie Sky i znowu zal ze udupil mi dwa zaklady z Kwiatkowskim na poczatku tour de pologne po pysznych kursach, teraz juz widac kto jest mocny a kto sie ukrywa. Dzis bardzo ciekawe pojedynki z kolarstwa!! Powinno wejsc jakies 5/6 pojedynkow
Zaraz wychodze po gazety, tam jest info jakiego nie znajdziecie w internecie dziecie eciepecie wiec dzis tylko siedze na lawecie licze eciepecie
https://www.youtube.com/watch?v=OiPX_gu3rak
Wiec mozna pytac. Ekspert 'ciagnacy grube kreski' zdaniem niektorych zyciowych przegrancow
bedzie odpowiadal