kuchcik
Użytkownik

kursy: Unibet
Dobrze zrobi nam dawka Angielskiego futbolu, po tych wszystkich kabaretach w GD.
Temat jest dla Was
Ostatni mecz tych drużyn odbył się w grudniu 08 , nie 2000.Ostatni mecz obu drużyn odbył się w 2000 roku w ramach Pucharu Ligi Koguty okazały się zwycięskie i zwyciężyły 2:1
natomiast przewidywany skład jest nadal fenomenalny jak na miarę Watfordu.W kadrze gości zabraknie natomiast Williama Gallasa, Sandro, Toma Huddlestone'a i Vedrana Corluki. Wolne natomiast dostanie Ledley King. Pod znakiem zapytania stoi występ Garetha Bale'a, Scotta Parkera i Younesa Kaboula.
później po zobaczeniu składu Tottenhamu wróciłem do rozkminki na ten mecz jestem bardzo ciekawy jak piłkarze ze stolicy Anglii podejdą do tego meczu, napewo będą chcieli zapomnieć o ostatnim meczu z City.W dzisiejszym spotkaniu na pewno na boisku nie zobaczymy Younes’a Kaboul’a który wciąż zmaga się z kontuzją pachwiny, Gareth’a Bale’a narzekającego na bóle w udzie i Scott'a Parker'a- kontuzja ściegna udowego.Bond wspomniał także, że w pełni zdrowi wciąż nie są Sandro, William Gallas, oraz Tom Huddlestone.
Z tych ważniejszych, z tego co wiem, to nie zagrają Collocini, Ameobi, Steven Taylor, Demba Ba i Tiote. Czyli wypada kręgosłup drużyny.Jak kadrowo wygląda zespół Newcastle ? Nie ma kontuzji ? Po takim kursie ,aż żal nie spróbować.
Z całym szacunkiem ale widać ze masz kompletny brak pojęcia o niższych ligach Anglii.... Crawley miało chwilowy kryzys w dodatku sięgnij pamięcią zeszłego roku jak daleko zaszli. To bogacze w dodatku w styczniu dokonali kilku transferów, Piłkarzy udobruchali dodatkowymi pensjami, King dzisiaj nie zagra z tego co piszą Angielskie media, A na dwóch zawodnikach United drużyny się nie zbuduje w dodatku widać jesteś ślepo zapatrzony tam gdzie gracze United tam sukces nie tędy droga. Być może Tygrysy wygrają ale po zaciętej walce jak dla mnie warto odpuścić te spotkanie i pooglądać jak Crawley się powoli wspina w Angielskiej hierarchii. Jednak życzę powodzenia i liczę że jednak bez problemu wygrają.na jutro jest w czym wybierać, ja osobiście widzę to tak
Hull - Crawley 1 1.85 Betsson
Tygrysy dobrze radzą sobie w lidze. Fajnie spisuje się tam wypożyczony z United Brady który ostatnio strzelił z Reading a Hull wygrało 0-1. Dodam do tego fakt że do niego dołączył Norweg z United, napastnik King który wrócił z nieudanego wypożyczenia do Bundesligi. Crawley pamiętam że miało rok temu piękna przygodę z angielskimi pucharami gdzie dopiero wyeliminował ich Manchester United.