>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

F1 Freeroll na Pokerium

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Mam takie pytanie, czy moga mi cos zrobic/zablokowac konto gdy dzisiaj bede grac ten turniej z innego IP ?? tzn u kumpla na kompie.

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Mam takie pytanie, czy moga mi cos zrobic/zablokowac konto gdy dzisiaj bede grac ten turniej z innego IP ?? tzn u kumpla na kompie.
Bez kitu,na jakiej podstawie? w takim razie musieliby banować wszystkich co mają zmienne IP ???? jasne ze można grać na innym kopmie,problem by był tylko gdyby z jednego IP grały 2 konta w tym samym turnieju

Nie jestem pewny Ted.Zapytaj się supportu.
A ty kolego jezeli nie masz pojecia to nie wiem na jakiego uja sie wypowiadasz? posta chcesz nabić ? jakby chciał się zapytać supportu to by się z pewnością zapytał a nie pisałby na forum

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Nazwa: F1 – freeroll
Data: 15.9.2008
Godzina: 19:30 CET
Pula nagród: €500
Dokupiene żetonów: €1, nieograniczenie na 4 pierwszych poziomach, + jeden podwójny add-on.
Gracze: Liczba graczy jest ograniczona: 2000 graczy może zarejestrować się do turnieju.
Hasło: gpmnztrzyosiem
nalezy usunac 8 i wpisac zamiast trzy cyferke.
nikifor// Edytowałem w celu zaszyfrowania hasła

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Niech jakiś mod edytuje wpis Hawok ze wspaniale zaszyfrowanym hasłem, bo zaraz połowa ludzi w turnieju nie będzie z Polski...:zoltakartka:

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Niech jakiś mod edytuje wpis Hawok ze wspaniale zaszyfrowanym hasłem, bo zaraz połowa ludzi w turnieju nie będzie z Polski...:zoltakartka:
Niestety nie da się tego uniknąć hasło już od dawna jest na wielu zagranicznych forach, ten meil z hasłem powinien być wysyłany na minimalnie 15 minut przed startem turnieju.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom