Hasło do dzisiejszego turnieju to:
7 litera alfabetu + Pierwsza litera naszego państwa + Trzyliterowy Skrót od państwa w którym odbył się ostatni rajd + dwanaście pisane cyfrą. Wszystko pisane razem i małymi literami.
sam zauważyłem że na pewnej stronie dającej hasła do freerolli jest nasz turek :/,brawo sprzedawczyku (mówie do osoby która dała hasło na tej stronie).
Ciekawe czy w obliczu stawiania Roberta w roli faworyta przez ekspertów pokerium znowu pokusi się na te turnieje ???? Wiecie coś może na ten temat ?
edit
Znalazłem - będzie druga edycja ????
Tym razem we wtorki http://pokerium.com/pl/Poker/Promotions/F1-Freeroll.aspx
Oby tylko Robert wygrywał. Wówczas fajne turki będą. :spokodfhgfh: Z drugiej strony Pokerium mogłoby zrobić jakieś zabezpieczenie przed obcokrajowcami jak na przykład Unibet.
Niestety nie bedzie mial łatwo aby być trzecim a o wygraniu raczej nie ma co marzyć - chyba ze dyfuzorek wstawią. Dzisiaj w treningach nawet Haifield był lepszy.
pokerium juz dziala jaka 24h i zwykle bylo w poniedzialki zadnej wzmianki na maila nie dostalem choc zawsze przychodzila jesli robert byl na podium - wniosek prosty pewnie nie ma.
pokerium juz dziala jaka 24h i zwykle bylo w poniedzialki zadnej wzmianki na maila nie dostalem choc zawsze przychodzila jesli robert byl na podium - wniosek prosty pewnie nie ma.
ja dostalem F1 freeroll
24h poker
godz 20 :00
1000 e
20.10.09
Rebuy: Nieograniczenie na 4 pierwszych poziomach, 1e/1500
Add-on: jeden add-on, 2e/5000
Hasło: gkubicap00k111b55 usunac roberta i zera i jedynki