Witam
Mam pytanie-ile trzeba obrocic 100 zl bez bunusa ze wyplacic ?
50% kwoty wpłaconej.
Można założyć drugie konto na inną osobę z tego samego miejsca zamieszkania?? pierwsze konto nie było używane tylko rejestracja była
Można założyć
Panie Expercie!
1.Może pan mnie zapewnić że spółka Expekt NIE BLOKUJE kont jak ktoś za dużo wygrywa?
2.Druga sprawa limity, czy limity u Was mogą określić min stawkę na kupon czy tylko maksymalną?
1. Nie blokuje
2. W każdym firmie
bukmacherskie są minimalne stawki, W Expekt jest to 50 groszy. Jeżeli chodzi o maksymalne to zależy od spotkania, czasami są blokady, iż nie można dużej kwoty postawić np. na
live.
Do kiedy ważna jest oferta 100 % od pierwszej wpłaty ? Bo nigdzie nie moge tego znaleźć
EDIT: Znalazłem. A więc pytanie takie czy ta promocja jeszcze kiedyś się powtórzy ?
Promocja jest przedłużona o kolejny miesiąc.
Witam.
Mam następujące pytanie. Jeżeli mam skończone 18 lat, lecz nie mam swojego konta bankowego to czy mogę przelać pieniądze z konta mojego ojca? Przy wypłacie nie będzie problemów?
Proszę o odpowiedź
POZDRAWIAM
Tak, będą problemy, gdyż złamałeś regulamin firmy, który zaakceptowałeś podczas rejestracji.
Jeśli wpłace 100 zł do ekspekt to ile maksymalnie moge wyplacic na konto MooneyBookers??
P.S: ile ida pieniazki z MB do Ekspekta??
Jeżeli wpłacałeś przez MB to możesz wypłacić tyle ile masz na koncie.
Operacja wypłaty trwa krótko, max 48h.
ups :/ a ja już założyłem konto na swoje dane i wysłałem kase z Taty konta, bede mial potem problemy z wypłatą? Chyba będzie można sprawdzic że to najbliższa rodzina? :/
Expercie pomóż... bo sie niepokoje
POZDRAWIAM
Wpłacić można nawet z konta kolegi, sąsiada, dziadka itp. Nie ma to istotnego znaczenia.
W regulaminie jest napisane, że możesz dokonać wypłaty z konta Expekt na swoje konto bankowe. Jeżeli masz 18 lat i swoje konto w banku to nie będzie problemu.
Pozdrawiam