>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Expekt_Expert odpowiada

Status
Zamknięty.
endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Panie expercie mam taki problem... otóż mam w zakładce &quot;w trakcie&quot; taki oto zalegający kupon

i chodzi o to że strasznie mi on przeszkadza, czy jest jakiś sposób aby się go pozbyć ???

mateusz209 0

mateusz209

Użytkownik
Mam pytanie odnosnie promocji(tej 100%),wymagany kurs to 1,50 a czy moze byc AKO? Np. 1,25 x 1,25?
Zamierzam razem z kolegą wpłacić kasę na jedno konto i pytanie czy możemy korzystać we dwóch z tego konta z dwóch komputerów(mamy takie samo IP zew.) ?
Możliwe jest wysłanie skanu przelewu i na tej podstawie dodanie pieniędzy do konta?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam pytanie odnosnie promocji(tej 100%),wymagany kurs to 1,50 a czy moze byc AKO? Np. 1,25 x 1,25?
Zamierzam razem z kolegą wpłacić kasę na jedno konto i pytanie czy możemy korzystać we dwóch z tego konta z dwóch komputerów(mamy takie samo IP zew.) ?
Możliwe jest wysłanie skanu przelewu i na tej podstawie dodanie pieniędzy do konta?
Zależy jak piszę czy minimalny bo jeżeli minimalny to 1,50 minimalny 1 spotkania.
Z IP musi odpowiedzieć ktoś z expektu , A odnośnie Skanu to zależy jeżeli pierwszy raz wpłącacie to nie macie co liczyć na to że wam odrazu dodają a jeżeli już któryś to nie będzie problemu.

magik1217 4

magik1217

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnośnie bonusu expekt 100%.
Jeśli wpłacę 40 zł i otrzymam 40 zł bonusu. To muszę obrócić 40 zł w trzech kuponach po 1,50 ?
Chodzi o to ze jak postawie jeden kupon za 40 zł i kurs bedzie założmy 1.70 i wygram tą wygraną to pozostaną mi jeszcze do postawienia 2 kupony po 40 zł ?
Co się stanie jesli np: zrobie zakład , pierwszy obrót postawiam zakład za 40 zł i go przegrywam, co wtedy z bonusem? bede mogl wyplacic sobie 40 zł te które wplaciłęm czy jak??
Prosze o szybką odpowiedź..

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Witam
Postaram się odpowiedzieć na niektóre wasze pytania:
magik.
Dużo razy pisałem na ten temat. W warunkach jest napisany jak wygląda obrót. 40zł + 40zł bonusu = 80zł. Tą kwotę obracasz trzy razy po kursie 1.50. Może być kupon w formie singlu lub z kursem łącznym większym lub równym 1.50. Czyli prostym językiem 240zł musisz postawić na zakłady.
W przypadku przegrania kwoty depozytu, na koncie zostaje bonus, który wymaga obrócenia. Nie ma możliwości wypłaty.
Kuki
Nie ma takiej możliwości
mateusz
Może być AKO. Regulamin jasno określa, że może tylko jedna osoba z niego korzystać
&quot;- Konto gracza w expekt.com jest personalne i powinno być używane wyłącznie przez osobę, która je rejestrowała (której dane personalne odpowiadają danym podanym podczas rejestracji). Brak przestrzegania tego wymogu może skutkować natychmiastowym wykluczeniem z promocji, bądź też zamknięciem konta gracza.&quot;
Nie ma możliwości przyśpieszenia księgowania wpłat poprzez skan.
endriu
Musisz pisać do supportu, podając ID oraz imię i nazwisko. Powinni się tym zająć.

magik1217 4

magik1217

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie oferty, od jakiegos czasu nie widzę w ofercie Polskiej Ligi Siatkówki oraz NBA, czy jest to schowane pod inną nazwą czy wogole nie ma w ofercie?

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Jeśli chciałbym, żeby mój depozyt został zaksięgowany szybciej, mogę wysłać dowód wpłaty z bet-at-home?
Nie ma takiej możliwości. Firma Expekt.com nie przyśpiesza księgowania wpłat
Mam pytanie odnośnie oferty, od jakiegos czasu nie widzę w ofercie Polskiej Ligi Siatkówki oraz NBA, czy jest to schowane pod inną nazwą czy wogole nie ma w ofercie?
NBA jest w zakładce koszykówka, natomiast PLS jest w zakładce siatkówka.

snap8 12

snap8

Użytkownik
witam gdy sie chce przetransferowac pieniadze do kasyna widnieje tam mozliwosc wpisania kodu. Do czego on jest i jak go uzyskac? Co on w ogole daje dostal ktos cos takiego juz ?
To miejsce na kod bonusowy od transferowanych środków. czy ktoś dostał taki kod - w ciągu tygodnia już trzy razy mi przysyłali .Jak u nich grasz to bedziesz dostawał. Czasami naprawde fajne warunki tych bonusów są . Coraz blizej świąt więc sprawdzaj maile powinno coś przyjść

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
co sie dzieje ze strona :/ ? masakra jakas... od wczoraj ok. 22 nie dziala az do teraz... to juz nasza-klasa chodzi lepiej :p mam nadzieje, ze kupony zostana rozliczone normalnie, gdyz wczoraj troszke rozmnozylem swoj kapital ;)
EDIT : okk, juz dziala ;) ale i tak dlugo to trwało i 1 zakładu postawić nie zdążyłem ;]

I 6

insaner

Użytkownik
Pytanie o skan dowodu osobistego
Witam
Mam bardzo ważne pytanie - jakie dane są niezbędne na skanie w przypadku konieczności przesłania skanu dowodu tożsamości dla poprawnej weryfikacji klienta w Expekt ? Chodzi o to, że w obawie o bezpieczeństwo nie chciałbym podawać swojego ID dowodu oraz nr PESEL a najlepiej także adresu zamieszkania. Czy mogę je zamazać na skanie? Czy taki skan będzie uwzględniony?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Witam
Mam bardzo ważne pytanie - jakie dane są niezbędne na skanie w przypadku konieczności przesłania skanu dowodu tożsamości dla poprawnej weryfikacji klienta w Expekt ? Chodzi o to, że w obawie o bezpieczeństwo nie chciałbym podawać swojego ID dowodu oraz nr PESEL a najlepiej także adresu zamieszkania. Czy mogę je zamazać na skanie? Czy taki skan będzie uwzględniony?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
musi być wszystko widoczne tak to po co byłby ten skan? Można zamazać zdjęcie ja tak zrobiłem i sie nie doczepili

I 6

insaner

Użytkownik
Tylko po co bukmacherom moje dane osobiste - jak np seria dowodu czy końcówka nr pesel ? Imię Nazwisko, Data urodzenia i początek nr pesel powinno wystarczyć i ewentualnie adres. Nie mam zaufania do rozpowszechniania swoich danych osobistych w internecie. Naprawdę jest to dla mnie bardzo niezrozumiałe - po co bukmacherom np. seria twojego dowodu osobistego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom