Ponieważ regulamin serwisu tego zabrania.mam pytanko... dlaczego zakładów na F1 "sklasyfikowany? tak/nie" nie mozna akumulowac? przeciez to bez sensu...
Można, ale obrót nie będzie się liczył.mam pytanko
Czy częśc kasy która dostałem jako bonus na zakłady moge sobie przelac na pokera??
O bonus należy się upomnieć wysłyłając e-mail. Obrót w tym momencie musi być 150 PLNW regulaminie promocji dot. polecania nowych graczy pisze, ze nowy gracz musi najpierw złożyć zakłady na 150zł, aby osoba go polecająca mogła dostać bonus 100zł na swoje konto Expekt. Czy ta promocja jest dalej aktualna?Ja polecilem gracza, który po zalogowaniu wyslal mail do support z moim ID inforujący ze ja bylem graczem polecajacym. Wplacil do tej pory 120 PLN a ja jeszcze nie otrzymalem bonusu.
Po aktualnym kursie jaki jest w NBP. Expekt ma dwa konta bankowe dla polaków i nie tylko. Jedno w złotówkach, drugie w euro.WItam. Obecnie jestem w UK i chcialbym wpłacić na konto expekta. Tylko ze posiadam konto jak byłem w Polsce wieć jest ono w złotowkach. Moje pytanie jest takie. Czy i jezeli sie da to jak zmienic obstawianie w zlotowkach na funty. Wplacajac na Konto UK Expektu a majac konto na expekcie w Zł to koszt przewalutowania 30zł wynieisie? Po jakim kursie? Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi ????
Jeżeli chodzi o supertoto to panu nie pomogę bo nie jestem w temacie. Proszę jeszcze raz napisać do supportuDwie sprawy zdążyły mnie zbulwersować w ciągu dwutygodniowej aktywności na Expekt!
1. W piątek zagrałem kupon w Supertoto. Do dziś nie mogę go zobaczyć bo jest napisane, "Error, Ticket not found". Support oczywiście napisał, że wejść do kuponu będę mógł wtedy, gdy będzie on już zamknięty. Zamknięty został w sobotę 29 września około godziny 16:00. Teraz support milczy.
2. Wczoraj zagrałem dubla w którym był mecz Cruzeiro - Figueirense. W 49 minucie napisaliście na statusie meczu "anulowany" i wypłaciliście mi wygraną za kurs drugiego meczu. Dziś rano loguję się i nie mam kasy bo nagle "odwidziło" Wam się i wpisaliście wynik. Jeśli postępowalibyście konsekwentnie to nie odbieralibyście wcześniej wypłaconej wygranej. Jeśli nie macie pewności, to powinniście zawiesić kupon, a nie wypłacać wygraną i dzień później mi ją odbierać. A domyślam się, że ludzi takich jak ja było wieleset.
Nie wiem, czy w BAHu byłem za krótko, czy jak, ale tam nie było takich przewałek. Przeniosłem się do Was ze względu na LIVE, wyższe stawki i większą liczbę meczów, ale i tak tracę na obsłudze i pieniądzach. Jak ta sprawa się nie wyjaśni, to Wam podziękuję. Nikomu na pewno też nie polecę Expekta.
Tak, może pan graćProszę Pana!
Czy bez narażenia się na zablokowanie konta gracza( nie wiem jak do tego podchodzicie), mogę zagrać na wielu (dublami czy triplami czy tetrisami itp.) kuponach wszystkie kombinacje tych samych meczy.(kuponów będzie sporo)
Regulamin mówi, że nie można grać takich kombinacji jeżeli stawką jest maksymalna wygrana (55 tys GBP), a co jeśli stawka jest mniejsza.
50% sumy wpłaconej należy obrócić, by móc wypłacać. Min. kurs nie jest określony. (nie mówimy o promocji/promocjach)Czy wymagany jest jakiś obrót po wpłacie określonej sumy(aby móc wypłacić)?
Jeśli tak to na jakich warunkach?
Dzięki za wyjaśnienie.anulowano, bo nawet nie rozegrali jednego seta,gema i dlatego