Możesz ile chcesz, powyżej minimalnej kwoty.Mam takie pytanie, czy jak już wcześniej dokonałem depozytu 40 zł, to za drugim razem musze także wpłacać 40 zł, czy mogę np. 5 zł ?
Zawsze mogą zażądać.czy rzadaja skanu dowodu przy wyplacie, gdy nie korzystalem z bonusu ?
Nie musisz, ale jak nie postawisz wpłaconej kwoty to zabierają przy wypłacie bodaj 15%.Mam pytanie czy grając w expekcie bez rzadnych bonusów wpłacając np.100 zł moge je w każdej chwili wypłacić czy musze nimi zrobić jakis obrót ???
Jeśli już to ż adnych...Mam pytanie czy grając w expekcie bez rzadnych bonusów wpłacając np.100 zł moge je w każdej chwili wypłacić czy musze nimi zrobić jakis obrót ???
No nie bardzo...Nie musisz, ale jak nie postawisz wpłaconej kwoty to zabierają przy wypłacie bodaj 15%.
Kase możesz mieć nawet na Harrdkoncie. Poza tym jak będa chcieli skanu dowodu to jak im pokażesz ? ???? Poczekaj te pare miesięcy , chyba że koniecznie chcesz mieć poblokowane konta u wszystkich bukówA ja nie mam 18 lat, mam 17. i pieniądze na Izzykoncie. Czy jak sobie wleje kase na expekt, to potem przy wyplacie nie beda chcieli skanu dowodu tylko spowrotem mi wyplaca na moje konto w mbanku?
Jeśli nie to proszę o odpowiedź u jakiego buka to jest możliwe ????
Możesz mieć kilka kont na jednym IP, tylko:Założyłem konto na expekcie. Ale jeszcze nic nie grałem nic nie wpłacałem. Chciałbym zrobić przelew kartą, ale chciałem z karty od taty a widziałem, że ktoś tu pisał, że nie można. Czy gdyby drugie konto z tego samego komputera zrobiłby sobie mój tata nie było by problemu czy może być 1 konto z 1 IP ?