>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Expekt - Wpłaty i wypłaty

al_capone 29K

al_capone

Gangster
14 stron w temacie a Ty się pytasz jak wypełnić druczek?! Więcej czytaj...
W adresie nic nie piszesz, a jak chcesz wpisać to na forum jest podany adres...

M 0

mateuszs.o.s

Użytkownik
Wypłata Pieniędzy
Mam pytanie czy grając w expekcie bez rzadnych bonusów wpłacając np.100 zł moge je w każdej chwili wypłacić czy musze nimi zrobić jakis obrót ???

michau 84

michau

Forum VIP
Mam pytanie czy grając w expekcie bez rzadnych bonusów wpłacając np.100 zł moge je w każdej chwili wypłacić czy musze nimi zrobić jakis obrót ???
Nie musisz, ale jak nie postawisz wpłaconej kwoty to zabierają przy wypłacie bodaj 15%.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jeśli już to ż adnych...
Nie musisz, ale jak nie postawisz wpłaconej kwoty to zabierają przy wypłacie bodaj 15%.
No nie bardzo...
3% jest prowizji jeśli się wpłaci i wypłaca bez grania/obrotu...

A 0

alares

Użytkownik
witam,wplacilem 3 listopada pieniądze na konto expektu i do tej pory nie otrzymalem kasy na koncie ,poradzcie gdzie trzeba napisać żeby sie o to upomnieć.

Dzieki.

P 0

pawelwerp

Użytkownik
Brał ktos udział w weekendowym bonusie ze jak sie wpłaciło min 10 Euro i postawiło sie kupon podwójny z kursem łącznym min 2 za dokładnie 9 euro (33zł) to dostawało sie zwrot w poniedziałek. Jak ktos brał udział to czy juz dostał kase ??

ulter 1,2K

ulter

Użytkownik
A ja nie mam 18 lat, mam 17. i pieniądze na Izzykoncie. Czy jak sobie wleje kase na expekt, to potem przy wyplacie nie beda chcieli skanu dowodu tylko spowrotem mi wyplaca na moje konto w mbanku?

Jeśli nie to proszę o odpowiedź u jakiego buka to jest możliwe ????

michau 84

michau

Forum VIP
A ja nie mam 18 lat, mam 17. i pieniądze na Izzykoncie. Czy jak sobie wleje kase na expekt, to potem przy wyplacie nie beda chcieli skanu dowodu tylko spowrotem mi wyplaca na moje konto w mbanku?

Jeśli nie to proszę o odpowiedź u jakiego buka to jest możliwe ????
Kase możesz mieć nawet na Harrdkoncie. Poza tym jak będa chcieli skanu dowodu to jak im pokażesz ? ???? Poczekaj te pare miesięcy , chyba że koniecznie chcesz mieć poblokowane konta u wszystkich buków ;)

mathieudepologne 0

mathieudepologne

Użytkownik
Założyłem konto na expekcie. Ale jeszcze nic nie grałem nic nie wpłacałem. Chciałbym zrobić przelew kartą, ale chciałem z karty od taty a widziałem, że ktoś tu pisał, że nie można. Czy gdyby drugie konto z tego samego komputera zrobiłby sobie mój tata nie było by problemu czy może być 1 konto z 1 IP ?

michau 84

michau

Forum VIP
Założyłem konto na expekcie. Ale jeszcze nic nie grałem nic nie wpłacałem. Chciałbym zrobić przelew kartą, ale chciałem z karty od taty a widziałem, że ktoś tu pisał, że nie można. Czy gdyby drugie konto z tego samego komputera zrobiłby sobie mój tata nie było by problemu czy może być 1 konto z 1 IP ?
Możesz mieć kilka kont na jednym IP, tylko:
-bonusy będziesz dostawał tylko na jedno konto
-musisz powysyłać im od razu skany dowodów najlepiej, żeby nie mieli wątpliwości.

Do góry Bottom