legionista696
Użytkownik
wyplaca expekt w weekendy na mb? bo zlecilem wyplate wczoraj o 18 i nie ma kasy jeszcze
Zapewne dostaniesz jutro rano kasewyplaca expekt w weekendy na mb? bo zlecilem wyplate wczoraj o 18 i nie ma kasy jeszcze
Oczywiscie że tak jesli obróciłeś bonus lub jesli z niego nie korzystałeś możesz wypłacic wszystko co do grosza.chopaki przesledzilem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie...czy jest taka możliwośc wyplacenia calej kasy z konta na expekt'cie?? czyli wyczyszczenia go do 0 ?
pozdrawiam
Panie Expert nie bylbylm taki pewny, ze tak mozna. Bardzo prosze o sprawdzenie tego i potwierdzenie. Czy nie macie zadnych zasad przeciwdzialania praniu brudnych pieniedzy?Panie MefiuPro
Na konto w Expekt można wpłacać od osób trzecich.
Jeżeli chodzi o wypłaty to tylko na konto bankowe osoby zarejestrowanej w Expekt
Nie ma innej możliwości
Pozdrawiam
Tak, mialem takie problemy i znam conajmniej kilka osob, ktore mialy tez takie problemy. Ja widze dwie mozliwosci- albo celowo udaja greka, zeby jak najdluzej kase przetrzymac albo maja jakies dziwne zabezpieczenia na skrzynkach pocztowych...Wiem, ze sa problemy z przesylaniem plikow spakowanych, mimo ze w instrukcji tak wlasnie polecaja wysylac.Witam
Mam ogromne problemy z wypłatą moich pieniędzy z konta expekt.Support prosi mnie o wysłanie skanu dowodu osobistego .Wysyłałam już skan dowodu wielokrotnie na adresy supportu polskiego i angielskiego i nic w kółku odpowiadają że dokumenty nie doszły.
Nadmieniam ,iż wysyłam dokumenty z różnych kont pocztowych i nie przekraczają one wymaganej wielkości podanej przez support expekta.Czy ktoś ma podobne problemy z tym bukmacherem?