Trudne biegi Milika i z pewnością dlatego taka linia, ale z typem jak najbardziej się zgadzam, bez jego punktów to my dziś nie wygramyWilki Krosno - Falubaz Zielona Góra
V.Milik over 4,5 1,57 STS
Ktoś tu sobie chyba żarty zrobił z tą linią. Gość, który ma być jednym z naszych liderów w tym sezonie. Gość, który wszystko podporządkował w ostatnim czasie żeby wrócić na odpowiednie tory. Gość, który już był szczupły, a jeszcze zrzucił 4 kg przed sezonem żeby być szybszym. On ma nie zrobić u siebie na torze minimum 5 punktów? Do dubla typ jak znalazł. Znając życie zaraz podniosą linię na 5,5, albo nawet i na 6,5 co dalej będzie warte gry na over punktowy.
Prognozy nie są takie złe, jak narazie nawet kropla nie spadła, i jest dość suchu. Wydaje mi się że tor będzie przygotowany pod deszcz i jeśli o 18 nie będzie jakiejś ulewy to mecz się odbędziePatrzę w prognozy i nie wiem co musiałoby się stać, by ten mecz się odbył
Jeśli pojadą, to szedłbym w stronę gospodarzy z minimalnym marginesem błędu, czyli Krosno +2.5. Domowy tor powinien być ich atutem, a jak popada to Pepe za wiele tam nie ujedzie. Zresztą widzieliśmy jak Falubaz sobie radził w pierwszym spotkaniu ze Startem na grząskiej nawierzchni.
Ewinner na to daje kurs 1.75.
No i sts linia 6.5 natomiast etoto 8.5Wilki Krosno - Falubaz Zielona Góra
V.Milik over 4,5 1,57 STS
Ktoś tu sobie chyba żarty zrobił z tą linią. Gość, który ma być jednym z naszych liderów w tym sezonie. Gość, który wszystko podporządkował w ostatnim czasie żeby wrócić na odpowiednie tory. Gość, który już był szczupły, a jeszcze zrzucił 4 kg przed sezonem żeby być szybszym. On ma nie zrobić u siebie na torze minimum 5 punktów? Do dubla typ jak znalazł. Znając życie zaraz podniosą linię na 5,5, albo nawet i na 6,5 co dalej będzie warte gry na over punktowy.
Mało tego kiedyś Smoliński wygrał w Nowej Zelandii GP po kursie 125Oj Panowie od dawna śledzę Wasze wpisy.. weekend był dobry, wygrana Leszna @6,78, wygrana [email protected] wygrana Gniezna@ 3,79. Żeby nie było tak kolorowo były też porażki, Pila@6,67 i Toruń 6,28 ale oba te mecze były bliskie.
Dzisiaj Wilki @2,20
Co do toru, to raczej pamiętasz że w tamtym sezonie Krosno radziło sobie lepiej na przyczepnym torze po deszczu niż gdy było sucho :dJak tam pogoda w Krośnie?wiem wiem można sprawdzićale mógłby ktoś koło 16 lub 17 podać czy i jak pada...
Ja generalnie w przeciwnym kierunku...na Krosno spada kurs...ale ja ryzykuje Falubaz bo raczej pojadą w deszczu i tym tropem idę....poza Protasem to może być woda na młyn...
Falubaz +2.5 po kursie 1.7 Sts wygląda fajnie...
Liczę jednak że ten tor nie będzie sprzymierzeńcem gospodarzy...
Czysty win Falubazu kurs 2.12 Sts
Thungate over 8.5 kurs 1.9 Fortuna
Musielak under 10.5 kurs 1.94 Fortuna
Typy ryzykowne ale weekend w miarę udany i można trochę poryzykowac...tak dziś czuje czy słusznie to się okaże...
Czekałem na Twoje typy, bo masz dobrego czuja, chyba najlepszego tutaj i się zawiodłem, że nie idziesz w stronę Wilków. Teraz zacząłem drżeć o wynikJak tam pogoda w Krośnie?wiem wiem można sprawdzićale mógłby ktoś koło 16 lub 17 podać czy i jak pada...
Ja generalnie w przeciwnym kierunku...na Krosno spada kurs...ale ja ryzykuje Falubaz bo raczej pojadą w deszczu i tym tropem idę....poza Protasem to może być woda na młyn...
Falubaz +2.5 po kursie 1.7 Sts wygląda fajnie...
Liczę jednak że ten tor nie będzie sprzymierzeńcem gospodarzy...
Czysty win Falubazu kurs 2.12 Sts
Thungate over 8.5 kurs 1.9 Fortuna
Musielak under 10.5 kurs 1.94 Fortuna
Typy ryzykowne ale weekend w miarę udany i można trochę poryzykowac...tak dziś czuje czy słusznie to się okaże...
I wyszło słońceZawody odwołane