maxwello: właśnie trafiłeś w sedno tego co teraz piszę. Program będzie przerywał serie powyżej ustalonej (dla każdego eventa osobno) wielokrotności zakładu i... zapamiętywał ile włożyłeś. By w odpowiednim czasie zaproponować ci kontynuację poprzedniej gry jak warunki na to pozwolą. Oczywiście taka "zapamiętana" gra nie przeszkodzi w wyliczaniu i proponowaniu zakładów na inne eventy. Oczywiście to w uproszczeniu bo programik bieże pod uwagę setki różnych stanów gry. Nie da się tego opisać językiem potocznym.
Taki bot samoklikający w eurograndzie napisał mój szawgier. Jak ktoś chce to go od niego ściągnę, ale nie liczcie na jakiś opis działania czy coś ???? program działa świetnie ale, jak mój, trzeba go zrozumieć.
Mniejszy % na większej przestrzeni = duużo dłuższy czas oczekiwania na postawienie zakładu. W tym programie co wypuściłem jest to średnia z 25 losowań. Ciężko już zejść poniżej 28%. Taka średnia w 100 losowaniach to dopiero jest wydarzenie ???? .
Co do tego że w d'alembert jak wejdzie się na wysoki poziom to ciężko zejść to racja jest. Już temu zaradziłem w wersji PRO a w starym na razie proponuję taką strategię:
1. Jak d'alembertem wszedłeś już za wysoko to przerwij grę ale zapamiętaj jej stan.
2. Klikaj spiny (nie grając w nic !) aż dowolny event w d;alembercie spadnie poniżej 28% albo nawet niżej i postaw KONTYNUUJĄC grę a nie od nowa.
3.Ugraj tylko tyle dopóki procent nie wzrasta. Jak wzrośnie - przerwij i od pkt 2
Wersja PRO robi to automatycznie i to przeliczając na eventy o innych stosunkach (np kolory na kolumny i inne !!
(a co ? ktoś mi powie że nie można ?
).
Pozdrawiam.