Wyznacznik obstawiania , czyli ta sytuacja kiedy jest duza przewaga jednego zdarzenia nad drugim jest nieczesta , ale czy lepsza od normalnego zdarzenia to nie wiem , kiedys tez tak myslalem , ale z czasem wiem , ze jest to troche zludne , poniewaz sytuacja znacznie gorsza , podchodzaca pod virtualene limity moze znalezc sie zawsze , zwlaszcza jesli gra sie na RNG.
Problemem w tej strategi jest progresja , chyba , ze ograniczymy ja do minus 200 lub 300 jednostek , zeby czasem nie utknac w wielkiej dziurze. I ograniczyc ja do osiagniecia tylko jednej jednostki na plus.
Jezeli jest sie fanem tego rodzaju triggerow , to polecam sprobowac tak, najlepsza ruletka do tego to Betvoyager no zero roulette , i gra sie tak , ze w pierwszych 20 spinach miec przewage 10 wydarzen np 15 czerwonych i 5 czarnych , jak sie gra caly czas tylko 20 pierwszych spinow, takie cos wystepuje z 3 razy na godzine , i wtedy gra taka progresja jak w temacie , target profit 1 unit , stoplose 200 units, .Czy to przyniezie zysk w perspektywie czasu nie wiadomo , ale napewno warto probowac , to niz grac od pierwszego spinu.