Będzie, wielokrotne. Nie tylko ostatnia kliknięta liczba.PS. Będzie może opcja "cofnij" ? czasem z nerwów wciskam nie tą liczbę co trzeba:mrgreen:
Zapomnij o zemscie z tych paru stów zrobi się tysiąć itd.Everizon już nie mogę się doczekać tego systemu. Jestem w plecy kilka stów (sądzę, że to wina zachłanności i braku doświadczenia, a może po prostu brak szczęścia). Jednak sądzę, że jakoś w końcu musi się udać. Mam nadzieję, że Twój nowy system przybliży mnie jakoś do tej małej "zemsty"
Pozdrawiam
Ze swojego doświadczenia wiem że miałem ponad 30 spinów bez któregoś tuzina ale może się zdarzyć dłuższa seria.Pierwszy system jest bardzo przyjemny. Korzystam z niego od pewnego czasu i jestem zadowolony. Przyznam, że nie przywiązuje zupełnie uwagi do jego wyglądu, bo przecież on ma działać, a nie wyglądać
Brakuje mi tam jedynie stopera, z racji tego, że gram na kasynach flashowych w Unibet, gdzie po 20min następuje wygaśnięcie sesji. Jest to o tyle kłopotliwe, że jeśli wreszcie trafimy na odpowiadającą nam lukę i zaczniemy obstawianie, to jeśli mamy 19tą minutę gry, to przez nieuwagę możemy zostać wylogowani w trakcie obstawiania. Trzeba patrzeć na zegarek, niestety... Program informujący np że zostały 3min do końca sesji na pewno zaoszczędził by nam stresu
Podzielę się swoimi uwagami odnośnie obstawiania. Osobiście stosuję dwie stawki - 5e przy obstawianiu tuzinów/kolumn i 1e przy obstawianiu czerwone/czarne. Na kolumnę/tuzin wchodzę po luce 10 (10 razy nie wypadł dany tuzin) z progresją oczywiście 1, 1, 2... a na czarne/czerwone po luce 8. Przy czym jedna uwaga - w obstawianiu czarne/czerwone stosuję tylko czterostopniową progresję 1, 2, 4, 8. Jeśli po czwartym postawieniu nie trafię, wycofuję się ze stratą 15e. Ogólnie wolę jednak obstawianie na tuzinach niż na czarne/czerwone.
Tak z ciekawości, jaką największą lukę trafiliście na tuzinach/kolumnach? Ja na razie doszedłem do 17. W ogóle w kasynie Unibet są zadziwiająco małe powtórzenia. Gram w nim już trochę i nigdy nie widziałem szeregu dłuższego, niż 12 czarnych/czerwonych. Dziwne trochę...
wtopiłem masz rację bo łudziłem się że system jest losowy. Ale w końcu zawsze do tyłu . PozdroTomi Luzakdzięki za pocieszenie, ale to i tak nic nie da. A w ogóle to skąd to stwierdzenie ;> Pewnie też wtopiłeś ładną sumkę i troskliwie odradzasz mi ową "zemstę"
Dziękuję i pozdrawiam ????
jak nie obstawiasz żadnych żetonów to nie trafi ci się długa luka jeśli zaczniesz obstawiać zapewniam Cię że się pojawi.Ze swojego doświadczenia wiem że miałem ponad 30 spinów bez któregoś tuzina ale może się zdarzyć dłuższa seria.
Zapewniam Cię że bez obstawiania też się zdarzają długie serie, wiele testów przeprowadziłem to wiem jak jest. Zdarza się że już na samym początku trafia się długa seria akurat na tym co obstawiamy lub na co mogliśmy obstawiać i jest tak w grze real jak i for fun. Trzeba być podczas gry zawsze na to uczulonym i mieć na uwadze że możemy stracić na samym początku gry.jak nie obstawiasz żadnych żetonów to nie trafi ci się długa luka jeśli zaczniesz obstawiać zapewniam Cię że się pojawi.
Pozdro