>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurostar Poker 2 Euro Free B2b

Status
Zamknięty.
arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
OPEN ACCOUNT FOR THIS LINK:
http://www.eurostarpoker.com/Signup.aspx?Code=2eurofee

up-date link --&gt;
http://www.eurostarpoker.com/Signup.aspx?Code=PL2EUR
kod dla polski

oba linki dostarczaja 2 euro ????

Open account from this link, money will recive every monday,
2 euro absolutly no deposite, to withdrawal must earn 20 euro

Otworz konto z tego linka, kase w kazdy poniedzialek dla kolejnej nowej partii uzytkownikow ???? - 2 ojro bez depozytu - do wyplaty potrzebne ugranie 20 ojro.

SPRAWDZONE 100% - POLECAM
SIEC B2B

X 0

xcamelx

Użytkownik
chyba reff dla polski..........:spokodfhgfh:
niechce mi sie cytowac rozmowy z managerem wiec rob jak chcesz... z tamtym kodem niewiem czy dostaniesz z tym dostaniesz na 100% bo zalatwilaem lige dla swojego forum i sami zaproponowali mi jeszcze te 2 E. wiec nie lolaj ????

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jak dla mnie xcamelx zasługuje na zaufanie, już nie raz organizował ciekawe promocje dla ludzi ze swojego forum i jeszcze się nie zdarzyło, żeby kogoś w ciula zrobił ????
Tak więc nie wieszajcie od razu na nim psów, tylko tyle, że dał dziwnie wyglądającego reflinka.

X 0

xcamelx

Użytkownik
jestem w stalym kontakcie z supportem wiec jezeli ktos skorzysta z mojego linka i nie dostanie to pisac na PW sprawe zalatwiam od reki gdy jestem online...
.
...aczkolwiek nie powinno byc takiej sytuacji bo promocja zostala dogadana z managerem

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Ogarnijcie sie z tymi waszym domaganiem karteczek bo niedługo to nikt wam zadnej promocji tutaj nie wrzuci!
Nie podoba się to nie rejestruj.proste

rybex 3

rybex

Użytkownik
No dobra a wiec jak zalozylem konto z tego linku dla Polski to mam teraz czekac do poniedziałku zeby dali mi wtedy kase? Pytam tak dla formalnosci

R 125

roger12

Użytkownik
nie trzeba z żadnych linków się rejestrować wystarczy z normalnego adresu się zarejestrować i w miejscu bonus code już jest automatycznie wpisany kod PL2EUR

S 0

simhazi

Użytkownik
Error....
An error occured please click on the link below and try again.
Click here for startpage
&quot;Unfortunately, your IP address is currently blocked from EurostarPoker.We kindly ask you to send your IP address with the error code (10003) to our Customer Support Team so we can assist you further. To check your current IP address, please visit www.whatismyip.com&quot;
If you wish to contact our support about further clarifications regarding this matter, please supply the following id 10003.

o co chodzi ?
nikifor// Może tak bez wulgaryzmów!

P 0

pokoloco

Użytkownik
Error....

An error occured please click on the link below and try again.
Click here for startpage

&quot;Unfortunately, your IP address is currently blocked from EurostarPoker.We kindly ask you to send your IP address with the error code (10003) to our Customer Support Team so we can assist you further. To check your current IP address, please visit www.whatismyip.com&quot;

If you wish to contact our support about further clarifications regarding this matter, please supply the following id 10003.

o co chodzi ?

nikifor// Może tak bez wulgaryzmów!

Przesadziles z iloscia kont przy wczesniejszej mini promocji - typu holiday , iberobet itp

S 0

simhazi

Użytkownik
nie mialem wczesniej tu konta napisalem do nich meila i odpisali &quot;????????????,

?? ?????????? ? ?????? ????????? ???????? Eurostarpoker.

?? ???????? ??? ?????? ? ??? ID ????? - 805487. ??????????, ??????????? ???? ?????, ???? ?? ?????? ????? ???????? ??? ?????? ???? ????????.

?? ??????? ?? ??? ?????? ??? ?????? ???????????.

?????????? ?? ????? ??????????, ????????? ? ????????? ??????.

? ?????????,

?????? ????????? ????????

Eurostarpoker
&quot;

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
tematy gdzie daja darmowe 2 euro czy kilka zlotych po napisaniu informacji trzeba zamykac bo pozniej jest wysyp wszelkiej masci debili bez szkoly i robi sie taki syf ze masakra co temat to to samo

lantz 183

lantz

Użytkownik
Konto załozone z refa który jest podany na górze jednak pieniędzy nie ma na koncie ile trzeba czekać aż dopiszą owe 2 euro ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom