to dziwne w takim razie - jesli rejestrowales sie z linka dla Polakow skontaktuj sie z xcamelx - powinien zadzialac odpowiednio i ci dopisza...rejstrowalem sie zaraz potym jak powstal ten watek
kiedy sie rejestrowałes?ja z 2 sie rejstrowalem i nie ma jeszcze nic
też działa trzeba tylko zadać sobie trud przeczytać moje posty i dowiecie sie ze kto sie rejestrowal dzisiaj kase dostanie za tydzien a kto sie rejestrował do niedzieli wlacznie MUSI WEJSĆ w CASHIER I PRZELAC NA KONTO POKEROWE.ten 1 link na pewno dziala a jak drugi to nie wiem
Zle to zrozumialeskurde ugrałem na pokerze 7E postawiłem na Kazan w hokeja na 2 no i bede miał ponad 20 E i co ja mogę to wypłacać czy nie bo nie wiem czy do końca ta kasa czasami nie była przeznaczona na poker?
nie wiem czy jeszcze pograć w pokera bo w tej chwili mam na styk 22.75 E czyli te 2 E chyba odejmują zostaje 20 a jak pójdę na pokera boje się że to przewale znowu jak zobaczą że tylko na pokerze wygrałem 7E to mogą mi bloknac konto i kasę zamrozić
Tylko ze chyba pierwsza wyplata jest bez-prowizyjna a kazda kolejna 10 euro - cos takiego tam jest...
Tylko ze chyba pierwsza wyplata jest bez-prowizyjna a kazda kolejna 10 euro - cos takiego tam jest...