>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurostar Poker 2 Euro Free B2b

Status
Zamknięty.
staszi 0

staszi

Użytkownik
Jeszcze tak z 50 osob niech napisze, ze ma kase i bedzie zajebiscie..., aha, te kase bez problemu da sie przetransferowac na zaklady, wiec to nie jest tylko na pokera.

baz 25

baz

Użytkownik
ja rejestrowałem się z 1 linka i dostałem 2 euro ale nie są one na koncie pokera tylko na głównym koncie też tak mieliście ??

X 0

xcamelx

Użytkownik
kasa na koncie glownym i dopisuja recznie wiec nie dostana wszyscy na raz a z tego co wiem z mojego linku juz zaczeli dopisywac

R 125

roger12

Użytkownik
logowałem się jakieś 3 min temu miałem 0 na koncie przed sekunda się loguje i 2E na koncie rejestrowałem się z 2 linku
teraz moje pytanie czy jak obstawie sobie meczyki to złamie regulamin promocji czy nie ??

X 0

xcamelx

Użytkownik
warunków teoretycznie nie ma ale promocja jest przeznaczona raczej dla pokera, chcieli zrobic troszke ruchu na najnizszych limitach wiec prosiłbym abyście pograli za to w pokera...

rybex 3

rybex

Użytkownik
ja juz grałem i niestety stracilem ale nic nie poradze ze przypływ fishów mnie ogolił, najpierw sie podwoilem ale niestety nastepnym razem fish mnie wyzerowal z jakas smieszna reka, ciazko jest cos z nimi ugrac ale moze komus sie uda;)

R 125

roger12

Użytkownik
potwierdzam trudno coś ugrać ja po 1h gry ugrałem z tych 2 E tylko 6.68E trudno zajebiście
esit. że tak zapytam jakie warunki wypłaty są i czy trzeba depozyt przed wypłatą składac?
już 7E kasa poszła na kazan 2

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
potwierdzam trudno coś ugrać ja po 1h gry ugrałem z tych 2 E tylko 6.68E trudno zajebiście
esit. że tak zapytam jakie warunki wypłaty są i czy trzeba depozyt przed wypłatą składac?
Depozytu nie trzeba. Minimalna wypłata 20 EUR wiec wystarczy dobić do tej kwoty i można wypłacać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom