kosiorx
Użytkownik
To żeś napisał teraz. Chciałem napisać, że jesteś Januszem ręcznej, ale nawet Janusz zauważyłby chociażby, że w szwedzkiej ekipie gra Kristian Bjřrnsen, którego można było zapamiętać ze świetnej gry podczas Euro w Polsce. Poza tym chociażby Cederholm czy O'Sullivan .. Idiotyczna wypowiedź ..Kristianstad - Barcelona
W sumie druzyna bez bardziej rozpoznowalanych nazwisk. Poza soldinymi Szwedami jest Islandczyk Gudmundson i Irańczyk Moorchegani.'
Żeś porównał, z kim oni tam mają przegrać? Nikt nawet nie jest w ich zasięgu. Barcelona jest niczym Vive Kielce w polskiej lidze, tylko że im nie zdarzają się remisy, a jedynego "rywala" Wisłę Płock można porównać do La Rioja, która jeśli się zepnie może przegrać u siebie z max 5 bramkamiAby nie powtarzać wiele na temat Hiszpanów: w lidze 18 meczy i 18 wygranych
I od razu wrzucę typ od siebie:
Spotkanie: Kristianstad vs Barcelona
Data: 25.02.16 godzina 19:00
Typ: Kristianstad +5 AH
Kurs: 1,80
Kristianstad to drużyna, która była z góry skazana na ostatnie miejsce, a tym czasem z dorobkiem 5 punktów walczą cały czas o awans z francuskim Montpellier. W pierwszym meczu pomiędzy Barceloną, a ekipą ze Szwecji padł wynik 34:32. Oglądałem spotkanie i było naprawdę wyrównane, Katalończycy mieli nie mały problem z zatrzymaniem niektórych zawodników - np. Kristian Bjřrnsen rzucił w tym meczu 11/12 rzutów osiągając niesamowitą 93 % skuteczność. Jak na moje Kristianstad na pewno powalczy z ekipą Barcelony, gdyż nie ma nic do stracenia. Szwedzka ekipa sprawiała u siebie nie lada problemy ekipom ze światowej czołówki (remis z Vive, czy wygrana z RNL).
Proszę dodać bukmachera przy kursie./Macko18