>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Europejskie Puchary 2015/2016

Status
Zamknięty.
C 587

camor111

Użytkownik
Vive vs Vardar
typ : nder 57,5
kurs : 1,9 ✅✅
buk : bet 365​

Vive u siebie potrafi swietnie bronic, wiec goscie w ataku pozycyjnym powinni miec problemy. Spodziewam sie duzej ilosci rzutow z daleka, a co za tym idzie, Szmal lub Szego powinni troche pobronic. Tym bardziej ze w ekipie gosci zabraknie Karacica, wiec spada troche jakosc ataku Macedonczykow.

Jesli chodzi o Kielczan, jedna bardzo wazna absencja...Nie zagra Tkaczyk,ktory byl b.waznym ogniwem, przede wszystkim w akcjach ofensywnych. Wydaje mi sie,ze Vive bedzie mialo male problemy zeby go zastapic w akcjach kombinacyjnych i mase rzutow bedzie oddawal Bielecki, co nie koniecznie okaze sie skuteczne, ze wzgledu na obecnosc Sterbika w bramce gosci.

Podsumowujac, wydaje mi sie ze wyynik zakreci sie kolo remisu 27-27, wiec gram under bramkowy

3j/10j

edit : Spodziewalem sie swietnej gry w obronie Kielczan,ale w 1 polowie zagrali perfekcyjnie !;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
KIF-Barcelona
L.Andersson over 4.5 1.70 betsafe⛔ 0 Jakieś 5 minut w ataku to za mało, żeby zdobyć kilka bramek...

Imo kolejna promocja od betsyfów. Linia zaniżona o jedno oczko, a może i półtora. Nie będę się rozpisywał, ale podam dwa argumenty. W tym sezonie Lasse to gwiazda KIFu, pod którą najczęściej grane są akcje. Młodziak oddaje masę rzutów w meczu, w domowym spotkaniu z Iskrą miał bodajże 19 prób. To ogromna ilość, którą musi skutkować bramkami. Andersson w tym sezonie zdobywał kolejno 4 3 9 2 10 8 7 6. Widać, że z początku wyglądało to gorzej, jednak Lasse się rozkręcił, dostaje sporo czasu i w ostatnich meczach spokojnie pokrył tę linię. Trzeba dodać, że w pierwszym meczu z Barcą zdobył 8 bramek. Ryzykiem dla tej linii jest tutaj underowy mecz, gdyż Duńczycy słynęli z mocnej defensywy szczególnie na własnym parkiecie. Dzisiejszy KIF to jednak nie to samo i znowu możemy obejrzeć trochę bramek, a to będzie z korzyścią dla tego beta.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Kadetten - Baia Mare under 57.5 1.93 2/10 marathonbet ✅
24-23

Typwo statystyczny bet.
Kadetten w domu średnia 54.0, do tego w 9 spotkaniach LM 7 underów, w domu 3 undery i 1 over.
Baia Mare wyjazdy średnia 52.0, 3 undery i 1 over na wyjeździe.
W rodzimych ligach Kadetten średnia 56.8, Baia Mare 53.1.
Nie są to zatem overowe ekipy.
Pierwszy mecz w Rumunii 31-31, ale zagłębiłem sie w statsy. To był mecz z typową dla męskiego szczypiorniaka liczbą rzutów (93), ale bramkarze można powiedzieć nie istnieli. Baia Mare trafiło 31 na 43 rzuty (72%), a Kadetten 31/50 (62%).

Oczywiście to mecz o nic i może też być jakaś dzika strzelanka, ale statystycznie wygląda super i 2 jednostki inwestuję. Raczej bym wystawił coś w okolicach 55.0

Powodzenia życzy
HH

Otrzymane punkty reputacji: +7
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
05.12.2015 g.21.00 Kristianstadt- Montpelier
Typ: 1 ⛔
Kurs: 2,05
BWIN

Kolejna kolejka EHF Champions League, i zapowiada się naprawdę ciekawie, mamy kilka spotkań z interesującymi mnie kursami, więc warto zagrać i zaryzykować.
Na począte spotkanie żywiołowych Szwedów z niemrawym w tym sezonie Montpelier. Szwedzi mają pecha bo trafili do silnej grupy, myślę że w innej biliby się o trójkę a tu bezpośredni pojedynek o PO z francuzami.
Jak dla mnie Montpelier nie pokazało w tym sezonie nic nadzwyczajnego, natomiast o Kristianach już pisałem wielokrotnie, na początku zlali Kif, potem nawrzucali Barcelonie, i kilka tygodni temu pokonali piekielnie mocne RNL.
W spotkaniu na własnym parkiecie nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo gospodarzy.​

lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
05.12.2015 g.18.30 Barcelona-Vive
Typ: 2 (+4,5) ✅
Kurs: 1,95
Stawka 3 j
Marathonbet

Kolejne ciężkie zadanie przed zawodnikami Iskry, wyjazd na ciężki teren do Barcelony. Ja jednak nie faworyzowałbym tak znacząco gospodarzy jak robią to bukmacherzy. Mecz powinien być na styku, i nie przewiduję tu demolki. Vive już w Kielcach pokazało że potrafi grać z Barceloną, jednak niestety pechowo stracili bramkę w końcówce i zremisowali wygrany mecz. Barca bije w lidze rekord za rekordem, są niepokonani bodajże od 74 spotkań. Ogólnie nie stracili punktu we wszelkich rozgrywkach od 10 spotkań..... czyli od meczu z Vive. Wiadomo, każda seria się kiedyś kończy, a piłka ręczna jest dość przewrotnym sportem, a w mojej opinii nie ma tutaj zdecydowanej różnicy klas pomiędzy zespołami. Owszem, Barca ma szerszą i solidniejszą ławkę, więcej nazwisk światowej klasy, ale stracili 50% wartości po odejściu Karabaticia, który w momentach słabej gry brał ciężar na siebie i w pojedynkę wygrywał mecze. Kluczem do sukcesu będzie powstrzymanie Jallouza, który piekielnie silnie rzuca z 9 metra. Filip Jicha, jakoś mnie już nie przekonuje, najlepsze lata ma już za sobą, wiadomo trzeba też uważać na kołowych bo mają szeroki asortyment na tej pozycji no i chyba jedna z najlepszych par skrzydłowych na świcie: Sigurdsoon, Tomas.
Tak czy inaczej liczę na zacięty pojedynek i po cichu na małą niespodziankę w postaci zwycięstwa Vive.
Typ: 2 ✅
Kurs: 8
Stawka 0,5 j
BWIN​

Otrzymane punkty reputacji: +2
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
06.12.2015 g. 14.15 Kiel- Veszprem
Typ: 2
Kurs: 1,66
Stawka 8 j
UNIBET

Kiel już w zeszłym sezonie nie grało tego co we wcześniejszych latach. Zespół z roku co rok coraz słabszy, ten sezon to potwierdza. Kilka sezonów temu hegemon w Niemczech i w Europie. Przed sezonem odeszło kilku zawodników m.in Palmarsson, który gra właśnie w węgierskim zespole.
Veszprem to od wielu lat czołówka europejskiego handballa, zawsze byli wysoko w mojej hierarchii europejskich zespołów, a po tym co pokazali w ostatnim meczu z PSG tylko mnie w tym utwierdzili.
Bardzo silna druga linia z Palmarssonem, Nagy`m, Iliciem, a także świetny obrotowy wykorzystujący wysokie wychodzenie obrońców do bombardierów.
Bardzo ważny aspekt tego meczu jest taki iż nie zagra w ekipie Kiel Domagoj Duvnjak, który jest jednym z głównych rzucających w niemieckim zespole.
Jesli tylko Landin nie zamuruje bramki to goście wygrają ten mecz.​

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
THW Kiel-MVM Veszprem 25-24
Veszprem 1.83 PaddyPower
⛔
Zdecydowanie najwyższy kurs na rynku, gdzie indziej max jakieś 1.60-1.67. Jeśli ktoś nie ma problemu z limitem u tego brytyjskiego buka, to spokojnie powinien przemyśleć tę opcję. Popieram zdanie lukasa, bez Dule Zebry tracą wiele na wartości. Mój błąd, że wcześniej się zgapiłem, bo trąbiłem o zawieszeniu od razu po tym, jak Duvnjak sfaulował Zarabeca w ostatnich sekundach ratując remis w meczu z Celje. Bez Domagoja sytuacja Kielu na rozegraniu wygląda niesamowicie słabo. Właściwie Gislason może utrzymać jakość jedynie jeśli da na środek Weinholda, a to spowoduje brak świeżego zmiennika dla Vujina. Dissinger wprawdzie ostatnio nieźle pogrywa, ale to nie jest ten poziom. To może wyjść w kilku akcjach, ale w całym meczu już raczej nie. Sprowadzony w miejsce Jichy Mamelund to w ogóle nie ta półka, zawodnik slabszy nawet w tym momencie od Dissingera. Przed rozegraniem Zebr stoi ciężkie zadanie, bo praktycznie w trzech i pół na tych pozycjach nie pociągną. Veszprem nie ma za to takich kłopotów. Szeroka ławka, możliwość rotacji praktycznie na każdej pozycji. Brakuje dalej Zeitza, czyli zmiennika dla Nagy&#39;a, jednak ostatnio Laszlo pauzował z powodu kontuzji i Madziarzy jakoś dawali radę, albo z Gulyasem, albo z którymś z praworęcznych rozgrywających(najczęściej był to Slisković). Podsumowując, brak Dule będzie tu widoczny, Gislason praktycznie nie ma kim załatać dziury po nim, za to Veszprem jest w obliczu tego znacznie mocniejsze kadrowo od swoich rywali. Kurs 1.83 jest bardzo dobra okazją, kto ma możliwość ten powinien zainwestować w ten bet.
Ważne info: Ilić nie zagra, gdyż wypadł na 6 tygodni z powodu złamania ręki. Kurs w okolicach 1.6-1.7, czy nawet to 1.83 na Veszprem do odpuszczenia.

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Typ: 2 (+4,5)
Kurs: 1,95
Stawka 3 j
Marathonbet

Kolejne ciężkie zadanie przed zawodnikami Iskry, wyjazd na ciężki teren do Barcelony. Ja jednak nie faworyzowałbym tak znacząco gospodarzy jak robią to bukmacherzy. Mecz powinien być na styku, i nie przewiduję tu demolki. Vive już w Kielcach pokazało że potrafi grać z Barceloną, jednak niestety pechowo stracili bramkę w końcówce i zremisowali wygrany mecz. Barca bije w lidze rekord za rekordem, są niepokonani bodajże od 74 spotkań. Ogólnie nie stracili punktu we wszelkich rozgrywkach od 10 spotkań..... czyli od meczu z Vive. Wiadomo, każda seria się kiedyś kończy, a piłka ręczna jest dość przewrotnym sportem, a w mojej opinii nie ma tutaj zdecydowanej różnicy klas pomiędzy zespołami. Owszem, Barca ma szerszą i solidniejszą ławkę, więcej nazwisk światowej klasy, ale stracili 50% wartości po odejściu Karabaticia, który w momentach słabej gry brał ciężar na siebie i w pojedynkę wygrywał mecze. Kluczem do sukcesu będzie powstrzymanie Jallouza, który piekielnie silnie rzuca z 9 metra. Filip Jicha, jakoś mnie już nie przekonuje, najlepsze lata ma już za sobą, wiadomo trzeba też uważać na kołowych bo mają szeroki asortyment na tej pozycji no i chyba jedna z najlepszych par skrzydłowych na świcie: Sigurdsoon, Tomas.
Tak czy inaczej liczę na zacięty pojedynek i po cichu na małą niespodziankę w postaci zwycięstwa Vive.

Typ: 2
Kurs: 8
Stawka 0,5 j
BWIN​
Popieram. By the way Jicha nie zagra. Czeka go operacja i przerwa około 3 miesięcy.

+4.5 po 1.90 chwyciłem w p i n n a c l e za 3/10

kobe241986 819

kobe241986

Użytkownik
Tatran Presov - La Rioja
La Rioja 1,4@ 5/10 bet365 ✅
Najważniejsze spotkanie dla Hiszpanów. Obecnie trwa spotkanie FC Porto z którym bezpośrednio La Rioja walczy o 2 miejsce w tabeli które da awans. Pierwsze miejsce zapewnił sobie Meshkov Brest. Jak narazie FC Porto prowadzi do przerwy 16:7 także robi się automatycznie must win dla La Rioja. Tatran Presov już dawno o nic nie gra w tegorocznej Lidze Mistrzów. Kurs może nie jest jakiś wysoki ale uważam,że wydaje się miarę pewni. Presov nie gra o nic za to Hiszpanie grają o awans. Umiejętności oczywiście po stronie Hiszpanów. Jestem jakoś spokojny o zwycięstwo La Rioja:)

Przepraszam,że tak ogólnikowo podany typ ale spieszę się... :p

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
THW Kiel-MVM Veszprem Joan jakiś uraz i nawet nie pojawił się na parkiecie.
Canellas over 4.5 gola 1.85 betsafe
ZWROT
Nie ma Duvnjaka, więc lewa strona i środek mocno oparte na Hiszpanie. W obliczu tego, że w odwodzie są Dissinger i Mamelund to Joan powinien dzisiaj dostać masę czasu. Myślę, że w momencie gdy na boisku będzie Dissinger Canellas zajmie miejsce na środku, a gdy Gislason przesunie Weinholda do dyrygowania akcjami Hiszpan przejdzie na lewą połówkę. Do tego dochodzą karne, więc powinno być sporo okazji do zdobywania bramek.
Besiktas-Flensburg Dzisiaj szansę dostali Mahe, Mogensen i Djordjić. Rasmus nie wyszedł na parkiet.
Lauge over 3.5 bramki 1.85 betsafe
ZWROT
Linia jak zawsze wystawiana wg średniej bramek, a przecież Rasmus ostatnio jest w świetnej formie. 11 bramek w poprzedniej kolejce w meczu z Wisełką, a na tygodniu 8 trafień w przegranym meczu z RNL. Ljubo opierał ostatnio swoje rozegranie właśnie na młodym Duńczyku, mniej dawał grać m.in. Kentinowi Mahe. Jeśli tutaj szwedzki szkoleniowiec nie wymyśli kompletnie innego pomysłu na zestawienie drużyny i da trochę pograć Lauge, to linia 3.5 może być pokryta nawet podczas jednej połowy, gdyż Rasmus lubi brać grę na swoje barki, często rzuca z tyłu, jak i wchodzi na zwodzie. Podobnie próbuje swoich sił w kontrach w drugie tempo wchodząc w obronę rywala, a pamiętajmy, że Turcy to nie jest rywal z najwyżej półki.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Kiel- Veszprem under 53,5 @ 1,8✅
unibet

Wydaje mi sie, ze moze to być underowe spotkanie. Nie zagraja dwie najwieksze strzelby po obu stronach i to juz jest duzy handicap w te strone. Kilonia ma ostatnio spore problemy w ataku, gra sie specjalnie nie klei. Tym bardziej dzisiaj bedzie im mega ciezko o kazdą bramke bo przyjezdza najlepiej defensywnie gająca ekipa na świecie. Veszprem potrafi na prawde grac mega agresywnie w defensywie, szczegolnie Schuch oraz Sulić. Gra przeciwko nim to katorga. Przekonał sie o tym tydizen temu Karabatić oraz spółka gdy kazdy gol przychodził z duzym trudem, w pierwszym kwadransie PSG nie wiedziało co sie dzieje a przeciez jest to ekipa z graczami potrafiącymi rozmontowac rywala na wszelaki sposób. Jak sie atakuje przeciwko Veszpremowi to wydaje się, ze jest ich wiecej, potrafią niesamowicie zagęścić środek Zatrzymac PSG na 20golach to wyczyn wiec dlaczego i tutaj nie wygrac mega defensywą i zatrzymac Kilonii na &lt;25bramkach a wtedy raczej gwarantuje to underowe spotkanie. Veszprem tez nie powinien tutaj rzucic wielu bramek bo jednak nieobecnośc Ilicia odejmie raz, ze praktycznie 100% skutecznośc na karnych a dwa wiele bramek ze sytuacyjnych i trudnych pozycji bo wiadomo, ze jak juz jest gra pasywna,końcowka akcji i nie ma jak sie przebić to piła do Ilicia a on robi swoje i nie raz potrafi osłabić jak sie przeciwko Veszpremowi stawia.

Otrzymane punkty reputacji: +11
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Top30 bramek w Lidze Mistrzyń podczas 2015 roku. W zestawieniu tym znalazły się dwie bramki Karoliny Kudłacz. Sporym nieporozumieniem jest brak trafienia Gosi Roli oraz niektórych bramek Jessi Quintino w obliczu tego, iż znajdują się tam niektóre &quot;słabe&quot; bramki. Co o tym sądzicie?
https://www.youtube.com/watch?v=U2vz2aB9rkQ

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Po MS rusza LM kobiet. Dzisiaj zaległy mecz z rundy grupowej między Fleury a Thuringer

Zdarzenie: Fleury - Thuringer⛔(27:21)
Typ: Over 53Ah
Kurs: 1,90
Stawka: 6j/10j
Bukmacher: Pinnacle

Data spotkania: 06.01.2016 godz. 18:45

Gospodynie to duże rozczarowanie obecnej LM. Wyniki dosyć słabe. Głośno mówi się o problemach gospodyń z halą i konflikcie właściciela z radą miasta o remont. Przed przerwą na reprezentację odeszła wolna rozgrywająca Ibanez Fernandez. Gospodynie mają bardzo dobre w ofensywie trio: Barbosa, Niombla i Nze Minko. Po odejściu Ibanez Fernandez mają one bardzo dużo minut do gry. Szybki, indywidualny styl gry, ogromne możliwości fizyczne piłkarek, ale również dużo strat. Bramkarki i obrona średnie. Mało zmian z obrony do ataku. Thuringer wygląda dosyć ofensywnie. Przed sezonem odeszła defensywna Nadgornaja, po urazach są: bramkarka Krause i kołowa Snelder. W składzie wiele szybkich piłkarek. Niemki dobrze wykorzystują błędy przeciwnika. Wystawiłbym linię 54Ah

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Ja grałem przeciwnie do Hopkirka.

Fleury Loiret - Thuringer HC under 53.5 1.88 3/10 p i n n a c l e ✅
27-21

LM kobiet, ręczna.
Niby zaległy mecz fazy grupowej, ale w rzeczywistości jest to pierwsze spotkanie Main Round, bo oba zespoły awansowały i punkty będą dalej liczone.
http://www.eurohandball.c...nd/4/Main+Round
Stawka meczu zatem niezwykle wysoka, bo w zasadzie tylko zwycięzca tego meczu w Main Round będzie miał realne szanse na top4 w grupie i awans do 1/4.
Linię wywindował moim zdaniem wynik 1 meczu w Niemczech (27-27), ale to była 1 kolejka LM, nie było jeszcze takiej presji i do połowy szło strzelanie (15-15).
Obie druzyny w rodzimych ligach średnie poniżej 53.5 (Fleury 51.5, Niemki 52.8), w LM FLeury 49.00, Thuringer 53.4.
Raczej bym wystawił 51.5 max, patrząc na średnie i wagę spotkania.

Powodzenia
HH

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Montex Lublin - Vipers Kristiansand 2 +3.5 1.80 marathonbet 4/10 ✅(Parimatch/b e t 365 też ok po 1.75)
2 4.20 1/10 marathonbet (szerzej dostępne po 3.75 i też OK) ⛔
25-22

Puchar Zdobywców Pucharów to raczej deficytowa zabawa. Pierwszy mecz w Norwegii Montex przegrał -6.
Szansa z czołowa Norweską drużyną na odrobienie strat niewielka. Motywacja w mojej opinii zerowa.
Niedźwiedź wczoraj jeszcze po 23 była w studio Polsatu, co sporo pokazuje. Mają chyba wyjebane.
W wywiadach mówią:
- Czeka nas trudne zadanie, bo to jest naprawdę bardzo dobry zespół. Zajmują co prawda piąte miejsce w tabeli, ale rozegrały o jedno spotkanie mniej niż pozostałe drużyny i do drugiego Larviku tracą zaledwie dwa punkty. To ich piąte miejsce może być więc trochę złudne - stwierdziła opiekunka MKS-u, Sabina Włodek. (tak jakby z góry szukała usprawiedliwień)

- Zmęczenie niewątpliwie jest, ale nie mamy na to wpływu. Musimy grać swoje, zaadaptować się do tych warunków i po prostu przetrwać ten czas - mówi Iwona Niedźwiedź (to też dosyć klarowna wypowiedź)

Zbierając to wszystko do kupy + brak Repelewskiej i Quintino oraz tylko malutkie minuty dla powracającej po kontuzji Drabik, inwestuję tu łącznie solidne 5 jednostek.

Powodzenia
HH

harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
FTC Budapeszt - Larvik 2 +4 1.88 4/10 p i n n a c l e ✅
2 (DNB) 4.58 1/10 ręcznie w b e t 3 6 5 ⛔
30-27

LM kobiet. Ważny pojedynek dwóch czołowych drużyn.
Obie spisują sie bardzo dobrze i były dotąd niezbyt doceniane przez bukmacherów: FTC ATS 6-1 (dom 3-0), Larvik ATS 5-2 (wyjazdy 3-0).
Linia otwarcia w pinnacle -1 i to lub max -1.5 wydawało mi się tu fair. Mamy jakiś dziwny ruch linii, aż do -4 (sam zagrałem +3.5, ale rośnie nadal) i zacząłem dociekać skąd to się wzięło. Larvik grał w tygodniu ligowy mecz ze Skrim, wygrany +10 i w raporcie meczowym nie ma nic o kontuzjach. Gole sypały wszystkie, więc też widać, że porotowane było i zapewne mądrze rozkładane siły:
Larviks målscorere: Nora Mørk 14 (4), Kristine Breistøl 4, Thea Mørk 4, Mari Molid 3, Gro Hammerseng-Edin 3, Tine Stange 3, Sanna Solberg 3, Marit Malm Frafjord 2, Jenny Osnes Græsholt 2, Amanda Kurtović 1.

FTC oparte na węgierskich kadrowiczkach, gdzie Zacsik i Sucszanski grały dośc istotne role. Larvik ma jednak tez w składzie 4 mistrzynie świata i w niczym tu Węgierkom kadrowo nie ustepuje.
Spodziewam się meczu na styku, a może nawet jeśli dojdzie około remisu do money time (ostatnie 4 minuty), to Nora weźmie sprawy w swoje ręce i da wygraną Larvik?
Tak, czy siak value tu widze naprawde duże i łącznie wchodzę za 5 jednostek.

Powodzenia
HH

Otrzymane punkty reputacji: +2
harry-hole 1,4K

harry-hole

Użytkownik
Baia Mare - FTC 1 2.26 (DNB) 2.5/10 p i n n a c l e ✅
32-24

LM kobiet, ręczna.

Specjalnie nie chcę się tu rozpisywać, ale widzę kilkunastoprocentowe value.
Na własnym parkiecie Baia Mare w opcji DNB bym pewnie wystawił na równo.
Spodziewam się typowego meczu na styku, z większą siłą indywidualności (Pineau, Abbingh, Do Nascimento) jeśli dojdzie ro dozstrzygnięcia w money-time (ostatnie 4 minuty). Ungureanu w bramce tez potrafi zrobić róznicę.
Wszystko to plus oczywiście własna hala powinny dawać tu 50% z solidnymi Węgierkami.

HH

Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom