undertaker_tsw
Użytkownik
Patrząc na potencjał i ostatnie wyniki to bym raczej zapytał czy widzimy szanse Veszpremu xd
Popieram. By the way Jicha nie zagra. Czeka go operacja i przerwa około 3 miesięcy.05.12.2015 g.18.30 Barcelona-Vive
Typ: 2 (+4,5)
Kurs: 1,95
Stawka 3 j
Marathonbet
Kolejne ciężkie zadanie przed zawodnikami Iskry, wyjazd na ciężki teren do Barcelony. Ja jednak nie faworyzowałbym tak znacząco gospodarzy jak robią to bukmacherzy. Mecz powinien być na styku, i nie przewiduję tu demolki. Vive już w Kielcach pokazało że potrafi grać z Barceloną, jednak niestety pechowo stracili bramkę w końcówce i zremisowali wygrany mecz. Barca bije w lidze rekord za rekordem, są niepokonani bodajże od 74 spotkań. Ogólnie nie stracili punktu we wszelkich rozgrywkach od 10 spotkań..... czyli od meczu z Vive. Wiadomo, każda seria się kiedyś kończy, a piłka ręczna jest dość przewrotnym sportem, a w mojej opinii nie ma tutaj zdecydowanej różnicy klas pomiędzy zespołami. Owszem, Barca ma szerszą i solidniejszą ławkę, więcej nazwisk światowej klasy, ale stracili 50% wartości po odejściu Karabaticia, który w momentach słabej gry brał ciężar na siebie i w pojedynkę wygrywał mecze. Kluczem do sukcesu będzie powstrzymanie Jallouza, który piekielnie silnie rzuca z 9 metra. Filip Jicha, jakoś mnie już nie przekonuje, najlepsze lata ma już za sobą, wiadomo trzeba też uważać na kołowych bo mają szeroki asortyment na tej pozycji no i chyba jedna z najlepszych par skrzydłowych na świcie: Sigurdsoon, Tomas.
Tak czy inaczej liczę na zacięty pojedynek i po cichu na małą niespodziankę w postaci zwycięstwa Vive.
05.12.2015 g.18.30 Barcelona-Vive
Typ: 2
Kurs: 8
Stawka 0,5 j
BWIN