L
3,1K
loveparade
Użytkownik
kiedy wy sie nauczycie ze euroliga to przedewszystkim domowe mecze. A przy tak rownych zespolach jeszcze, gracie wyjazd i liczycie na cud
do tego meczu Zalgiris na wyjezdzie raczej nie gral wg Twoich obserwacji, przegral z CSKA (po dogrywce)kiedy wy sie nauczycie ze euroliga to przedewszystkim domowe mecze. A przy tak rownych zespolach jeszcze, gracie wyjazd i liczycie na cud
Powiem szczerze, że było to troche wyzwanie - ale wiedziałem , że nie trzeba aż Almanachu - a pamięć mnie nie zawiodła ????Fener jest niesamowite. Zatrzymac CSKA na 27 pkt w polowie meczu to jest kosmos.chyba trzeba byc.w jakims.allmanachu szukac tak niskiego wyniku rosyjskiej ekipy podczas polowy meczu. Ta druzyna za.jej wzorcowe.prowadzenie przez ostatnie lata jak nikt zasluguje kolejny raz na eurolige.
A tam Eurosyf, ja na Barcelonie zarobiłem, choć już spisywałem ten zakład na starty. Trzeba zauważyć jedną prawidłowość, Barcelona na czwartą kwartę wychodzi jak walec i wystarczy sobie na livescorze posprawdzać. Barca się rozkręciła, Baskom się w dupach zagotowało i wynik jest jaki jest.No i eurosyf, pokazał dzisiaj swoje oblicze, Baskonia forma zwyżkująca Barca forma w dół. Ostatni mecz Baskoni przegrany u siebie z Barceloną 29.01.17. 4 kwarta rzucone 28 Barcy - niewiarygodne, gdzie w pierwszej 19 w drugiej 23 w trzeciej 7.
To są suche statystyki, bez znaczenia. Barcelona wczoraj to był łatwy pieniądzNo i eurosyf, pokazał dzisiaj swoje oblicze, Baskonia forma zwyżkująca Barca forma w dół. Ostatni mecz Baskoni przegrany u siebie z Barceloną 29.01.17. 4 kwarta rzucone 28 Barcy - niewiarygodne, gdzie w pierwszej 19 w drugiej 23 w trzeciej 7.
Potwierdziło się znów to co pisałem tydzień temu i znów na Barcelonie zarobiłem. Najpierw +7 na live pograne, potem +5.5, później na wygraną 3.15 i 2.63. Wiem, że po fakcie mało kogo interesuje co stawiałem, ale tylko kolejny raz zwracam uwagę na te zabójcze czwarte kwarty lub drugie połowy meczów. Tu nie ma to tamto, wychodzą i jadą jak z taczką gnoju. Początek grają sobie spokojnie, ale gdy robi się niebezpiecznie, załączają funkcję "walec" i różnica klas zawodników wystarcza. No pięknie dziś pojechali tę drugą połowę. Dziękuję FCB.A tam Eurosyf, ja na Barcelonie zarobiłem, choć już spisywałem ten zakład na starty. Trzeba zauważyć jedną prawidłowość, Barcelona na czwartą kwartę wychodzi jak walec i wystarczy sobie na livescorze posprawdzać. Barca się rozkręciła, Baskom się w dupach zagotowało i wynik jest jaki jest.