undertaker_tsw
Użytkownik
Kursy na Real do.zniesienia, jakos nie.wierze.w czwarta.porazke z.rzedu. To jakies nieREALne ????
dokladnie dokladnie a przegrywali nie z byle kim cska, olymipakos barcelona. dzis -3.5 wezmeKursy na Real do.zniesienia, jakos nie.wierze.w czwarta.porazke z.rzedu. To jakies nieREALne ????
Brawo za trafiony kurs, jednak w Twojej wypowiedzi jest wiecej ubierania swoich slow w ladne opakowanie. Tez jade po statystykach czasami. mimo tego troche ogladam i cos tam sie znam. Sama statystka jest ciezko to tez rzerabialem. Brawo i gratukuje bo swoimi postami potrafisz zwocic czyjas uwage na pewne spotkanie.Dyscyplina: Koszykowka Euroliga
Godzina: 19:00
Spotkanie:Buducnost Podgorica - Fc Barcelona Lassa
Typ: 1
Kurs: 3,60
Bukmacher: Fortuna
Analiza:W tym pojedynku koszykarzy gospodarzy czeka bardzo trudne zadanie żeby powalczyc o zwycięstwo z takim zespołem jakim jest Barcelona Lassa.Jednak moim zdaniem wcale niestoją na sraconej pozycji i mogą sprawic niespodzianke wygrywając ten mecz.Jak byli w stanie na swoim parkiecie pokonac prawdziwego potentata i faworyta całej Euroligi CSKA Moskwa to czemu niemogą tego dokonac z słabszym rywale.Na początku rozgrywek grali bardzo słabo ,ale teraz już zapłacili frycowe za udział w tej ekskluzywnej lidze i na swoim pasrkiecie są bardzo grożni.Niby w tabeli zajmują dalekie bo 15 miejsce z 2 zwycięstwami i 8 poniesionymi porażkami , ale to o niczym jeszcze nieświadczy.Barcelona jest zdecydowanie wyżej w tabeli bo zajmuje teraz 7 miejsce z 6 zwycięstwami i przegrali 4 pojedynki.Jednak w ostatniej kolejce bardzo wysoko przegrali na swoim parkiecie z Fenerbahce 65-84.
Ale rywal dzisiaj u siebie mocny ???? bilans 4-1 i 4 zwycięstwa na własnym parkiecie z rzędu, m.in. z Panata i Fener.Kursy na Real do.zniesienia, jakos nie.wierze.w czwarta.porazke z.rzedu. To jakies nieREALne ????
Mnie strasznie kusi zagrać na Efes. Real ewidentnie pod forma, Efes przegrał mecz ligowy, ale tam nie gra cała rotacja. Bebouis w formie, trafia z każdej pozycji, Micic tez fajnie gra. Na pewno zmobilizują się ma Real podwójnie, wygrali już w Eurolidze z Fenerbache u siebie. Przegrali u siebie tylko z Zalgirisem. Rotacja mega mocna. Lull jeśli zagra, to duże wzmocnienie, jeśli będzie w pełnej formie. Nie wiemy ile minut dostanie. Pleis to nie jest jakiś wirtuoz, ale może powalczyć z Tavaresem, Dunston na obecna chwile bardzo dobra dyspozycja.over wystawiony dosyć wysoko. Pogram Efes z jakimś handicapem -1,5/2,29, -3,5/2.77 fortuna.Ktoś wie czy Llull już dzisiaj wraca do składu Realu na mecz w Stambule ?
Jedyne to ta atmosfera w Atenach. Tam jak pójdą za ciosem, to niszczą. Ale właśnie Fenerbache to drużyna która potrafi zapanować. Kolejna sprawa to oni są przyzwyczajeni do „piekła”. Wiec sam ten argument wykluczałem ; ) od rana tak myślałem o tym meczu i tez raczej pójdę w stronę Fenerbache. Maja magika na ławce, i zajebistych wyrobników. Sloukas wraca? Jeśli tak to tym bardziej. Na moje niezłe value te Fenerbache. Ktoś coś wie o jakiś osłabieniach?Ja wchodze Fener bez dogrywki@2,45 totolotek
Panata nicnie gra taka.jest prawda. Z Baskonia dostali , tak samo w.tyłek od Chimek bez Shveda a Fener to.najlepiej ulozona i prowadzona organizacja od.kilku lat. Gdyby tutaj zamiast Stambułu grala jakas.ekipa ukierunkowana ofensywnie to.jeszcze bym.w Panate.poszedl ale przyjezdza druzyna gotowa ugotować kazdego.rywala.jego wlasna bronia. Nie ma takiej drugiej ekipy w Europie.co.tak potrafi.sie.dostosowac do.rywala i.zniszczyc.go na rozne sposoby. Wymiana ciosow-ok, twardy difens-ok, brudna gra-ok. Fener potrafi wygrac mecz.i.ofensywa i.defensywa. Ostatnio totalnie.spacyfikowali bedaca w.formie Barce tak wiec.odpowiedz nasuwa sie sama.
Przegrywali 14 do ostatniej kwarty w ktorej wygrali 16 pkt ! . Wielki RealReal to jest jednak potęga. Wlaczyli szosty bieg i po prokach ????
Sam postawiłem na Real. Ta 4 kwarta to komedia. Efes miał przewage 14 pkt przed 4 kwartą. Moim zdaniem przegrali ten mecz celowo, czego ewidentnym przykładem była akcja na koniec meczu. 17 sekund do końca, a gość oddaje rzut z dupy bez przygotowania na 10 sekund przed końcem ledwo trafiając w obręcz. Co to miało na celu? Nie wiem. Smród i tyle.Real to jest jednak potęga. Wlaczyli szosty bieg i po prokach ????
Nie wiem w sumie.po.co.tutaj miala by byc ustawka. Efes mial.szanse wskoczyc na trzecie miejsce a.i tak.wiekszosc obstawiajacych zapewne w skali europy grała zdecydowanie na Real. To juz chyba tylko chodziło by o.samych zawodnikow,ich rodziny i.znajomych.Sam postawiłem na Real. Ta 4 kwarta to komedia. Efes miał przewage 14 pkt przed 4 kwartą. Moim zdaniem przegrali ten mecz celowo, czego ewidentnym przykładem była akcja na koniec meczu. 17 sekund do końca, a gość oddaje rzut z dupy bez przygotowania na 10 sekund przed końcem ledwo trafiając w obręcz. Co to miało na celu? Nie wiem. Smród i tyle.