Tak jak myślałem 1 weszło 2 nie.Witam grających i tych co nie grają też witam.
Widzę że temat Euroligi coś słabiutki,albo wszyscy czekają no moje pewne typy ???? ,no to ok,ja na dzisiaj znalazłem takie cudo.
CRVENA ZVEZDA-CSKA MOSKWA
TYP-1 H-8.5
Kurs-1.8
Brose Bamberg-Barcelona
Typ-over 156,5
Kurs-1.8
Ako-3.6
Jeśli chodzi o Crvene to myślę że może pokusić się o niespodziankę.....i nie przegra wysoko,gra u siebie ,teren wiadomo gorący,kibice,sędziowie i te sprawy.
Grali ostatnio ze sobą rok temu i wygrali,kursy były podobne,myślę że można zaryzykować trochę kasy....tylko nie stawiać chaty itp.
Brose myślę że dzisiaj nie wygra z Barcą,ale gram na over bo mi tak nos podpowiada,argumentów specjalnie nie ma bo wiadomo raz jest więcej a raz mniej,ale taki mam czuj więc tak gram.
Wczoraj się udało,dzisiaj pewnie nie ale próbować trzeba,wiadomo niedługo święta i te sprawy więc spróbujemy buka lekko skroić.
Powodzenia
Aha jeszcze jedna sprawa,większość prosi o reputki jak typ wejdzie,a ja z kolei nie pogniewam się o reputy jak nawet nie wejdzie.
Niby Żalgiris powinien to ogarnąć,ale zauważ że Baskonia zaczeła ostatnio grać lepiej,ostatni mecz na wyjezdzie z Chimki pechowo przegrali 1 pkt,potem zlali u siebie Real M.jak uważacie Zalgris z Baskonią? Litwini w formie a hiszpanie grają kiszke na wyjazdach ???? ktoś może się wypowiedzieć?
#a Chimki +6,5 i Real +8.5.
Nie to są handi na gospodarzy,że wygrają min tyloma pkt.#
#
to znaczy handi w strone maccabi i unicaja bo nie ma dodatnich handi na faworytow
to na przyszlosc zapisuj takie handi ze znakiem - a nie + bedzie bardziej przejrzysciejNie to są handi na gospodarzy,że wygrają min tyloma pkt.
Siedzi ladnie granie meczu Realu odpuscilem i tripelek mieciutko wjechalja to mysle dzis tak na handi: Maccabi +8.5 , Efes +4.5 , Unicaja +10.5 i do tego over 157.5 w meczu Zalgirisu
Gratki.Siedzi ladnie granie meczu Realu odpuscilem i tripelek mieciutko wjechal
Szacun za 3 dobre typy ale pisanie już po 3 meczech które weszły i został 1 mecz że sie go odpuściło i jest plusik jest troche nie poważne. ja podałem 4 typy ,2 weszły a 2 nie ale jestem na plusie bo te co nie weszły to ja zrezygnowałem z nich.Siedzi ladnie granie meczu Realu odpuscilem i tripelek mieciutko wjechal
Wyjalem sporo siana na tym triplu,a handi na Unicaje odpuscilem bo dostalem wewnetrzne czucie,ze Real sie odpali i pisalem o tym jeszcze jakos pol godz przed rozpoczeciem spotkania, czasami tak jest ze zmieniasz swoja analize po paru przemysleniach, to co zagralem siadlo a co kto pobral to juz jego decyzja przeciez to tylko forum do wymiany przemyslen a nie nakrecanie ludzi na gre czegokolwiekSzacun za 3 dobre typy ale pisanie już po 3 meczech które weszły i został 1 mecz że sie go odpuściło i jest plusik jest troche nie poważne. ja podałem 4 typy ,2 weszły a 2 nie ale jestem na plusie bo te co nie weszły to ja zrezygnowałem z nich.
Tylko co powiedzą ci którzy korzystali z naszych typów i wysłali kupony tak jak podałeś ty czy ja czy ktoś inny???
No dokładnie jak mówisz każdy sam decyduje, co bierze. Pewnie nic nikt nie wziął, bo nie podałeś żadnych argumentów za żadnym z typów.Wyjalem sporo siana na tym triplu,a handi na Unicaje odpuscilem bo dostalem wewnetrzne czucie,ze Real sie odpali i pisalem o tym jeszcze jakos pol godz przed rozpoczeciem spotkania, czasami tak jest ze zmieniasz swoja analize po paru przemysleniach, to co zagralem siadlo a co kto pobral to juz jego decyzja przeciez to tylko forum do wymiany przemyslen a nie nakrecanie ludzi na gre czegokolwiek