Spotkanie: Olympiakos vs Panatinaikos
Typ: Over 147
Kurs:1.91
Bukmacher: Bet365
Stawka: 2.5 stalej stawki.
Typ: Over 155.5
Kurs: 2.95
Bukmacher:
Unibet
Stawka: 1 Stalej Stawki.
Witam, dzisiaj Euroliga a wiec cos normalnego anizeli NBA(Moja opinia tylko). Wrzucalem statystyki do Excela i mecz Fener vs Milan linia dobrze wystawiony, chociaz tam sie dzieja "cuda" wiec odpuscilem. Na druga analize poszedl Zalgiris i tam oscyluje linie 159-161..ale to wciaz nie przekonujace statystki, nie ma tej kropki nad I. A wiec na odstrzal poszedl Olymp vs Panata, grecki szlagier, i tutaj juz srednia 156. Olympiakos 50% ze rzuci 83 punkty...biorac pod uwage fakt ze moze byc close game overki jak najbardziej do pokrycia. Co ciekawe, wracajac na oddsportal sprawdzic linie sadzilem ze i tym razem bedzie dobrze wystawiona linia..i byla..154 bylo przez Pinnacle...i spadlo az o 7 punktow? Znowu buki szukaja glupich i chca zachecic klientow do gry zeby wyrownac zysk/strate na 50/50? Olymp i Panata dwa bardzo ofensywne teamy, mam nadzieje widziec sporo trojek po jednej i drugiej stronie dlatego over 147 gram za 2 cale stawki. Co do 155.5, dla mnie na styk, a wiec granie po kursie jak najbardziej value. Jak bedzie zobaczymy. Excel oscyluje 155-158
Zeby nie bylo, zawsze ostrzegam przed graniem all in, bo pozniej sa narzekania ze nie wchodzi itp. Do meczu 55 min, wiec macie szanse przemyslec gdzie zainwestujecie pieniadze. Jesli ktos czerpie zyski z moich typow to warto pograc to co gram, jesli ktos sie spazyl, niech pogra under jesli ma zamiar obstawiac ten mecz, wtedy zadnych pretensji nie bedzie.
Wynik:76:69...
Nawet nue bede komentowal bo brak slow na ta ustawke/lamanca i chamska koncowka.Kto ogladal to wie. Niestety Excel ustawki nie przewidzi...Bilans excela 3:3.