Spotkanie: Efes vs Real
Godzina:18:00
Typ: Efes -3.5 @ 3.2
Bukmacher:
Unibet
Witam wszystkich ktorzy ogladaja Eurolige. Na dzisiaj polecam meczyk Efes vs Real z negatywnym handi na Efes. Dlaczego? Wrzucilem ponad 65 meczy do excela obu druzyn, Efesu i Realu i excel wylapal pewna statystyke. 85.64% meczow tych druzyn z innymi druzynami konczy sie w mimimum 4 punktami(stad -3.5). Te 4 minimum punkty oznaczaja w dwie strony, tzn albo Real wygra 4+ pkt lub Efes. Biorac pod uwage sam fakt ze granie Realu po 1.5 z Efesem nie ma sensu, a granie -4.5 w grnaicach 1.9 tez nie ma sensu. Jak pisalem, mamy 85% pewnosci ze bedzie minim 4+, dla niektorych te 85% moze oznaczac ze wejdzie lub nie wejdzie(50/50) a wiec granie -3.5po kursie 3.2 jak najbardziej value. Idac dalej, wiele razy tu pisalem ze sympatyzuje z Efesem i dla mnie sa Top 2 w tym roku i mam nadzieje ze dzisiaj to potwierdza. Co dp Realu, wzloty i upadki, ostatnio przegrali chamsko na wyjezdzie i komus 1.05 nie weszlo. Oczywiscie, znajda sie tacy co powiedza ze to bujda, ze odpuscili na rzecz meczu z Efesem itp, ale to juz ich zdanie.
Co do overu underu to jak wrzucam staty to excel i to analizuje i tam srednia na 65 meczy jest 161.5...biorac pod uwage sile Realu excel szacuje ze zakreci sie w okolicach 160-163 i ani ciut wiecej. Warto rowniez nadmienic ze 7 na 9 ost spotkan, (H2H) linia bukmacherow na spotkanie Efes vs Real, 7 wystawiali za wysokie linie. Innymi slowy, buki zawsze licza ma wysoki wynik a 78% razy jest psikus. Ten psikus ma najmniejsza wartosc 5..ale zdarzalo sie ze sie buki pomylili o az 20+ punktow. Jak bedzie, zobaczymy, byc moze i Real wygra, ale ja gram 2 stale stawki po 3.2 w
unibecie.
Powodzenia
-----------
Wynik: 78:80...158...Niestety porazka, ale bylo do pokrycia -3.5, nawet jesli to Real mialby to pokryc. Mecz wyrownany i jak widac Efes nawet po przegranym meczu nie odstaje od reszty, przynajmniej tak jak to pokazuje Tabela,. Cska, Fenerbahce vo dzisiaj zrobili? kompletne dno. Co do over under to 158...excel oscylowal 161-163 takze 3-5roznicy vs bukmacherzy 11 punktow roznicy. Powinienem zaufac excelowi i grac under bo tam jest duzo usprawnien. Co do typow -3.5 na ft, czy to ht, czy kolkolwiek inne beda potrzebne pare zmian w excelu. Przepraszam tych co pograli -3.5, i gratulacje jesli ktos pogral odnosnie undera.