>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 2016/2017

Status
Zamknięty.
D 2

damiano2909

Użytkownik
Milano-Zalgiris Kaunas
Typ: Milano
Kurs: 1.71
Bukmacher : Bet365
Pisze i osobiscie gram dzis , bo do jutra pewnie kursy poleca. Emporio od 6 spotkan nie wygrało w Eurolidze. Licze po cichu na ich przełamanie. Ogladałem ostatni mecz z Barcelona nie wygladalo to zle , lecz niestety Barcelona tez musiala juz zaczac grac i wkoncu odpalila. Mysle ze to jest ten dzien by odpaliło i Milano i zakonczyło ostatni mecz w Eurolidze w tym roku zwyciestem.

29.12.2016
Godz: 19,00
Crvena Zvezda Telekom - CSKA Moscow
typ: 1
Kurs 3,70
Buk: Betsafe
.Zapraszam na pojedynek w Uuroligi koszykówki męzczyzn.Gospodarze tego pojedynku Crvena Zvezda Telekom aktualnie zajmują 9 miejsce w tabeli z 6 zwycoięstwami i 8 pojedynków przegrali.W ostatnim pojedynku w
Eurolidze Crvena Zvezda Telekom pokonała na swoim parkiecie Real Madryt.Jednak teraz czeka ich jeszcze bardziej ciężki pojedynek ponieważ ich przeciwnikiem będzie aktualny lider tabeli CSKA Moskwa.W dotychczas
rozegranych pojedynkach przegrali oni tylko 2 spotkania a 12 pojedynków wygrali.W ostatniej kolejce jednak przegrali po dogrywce z Fenerbache.Napewno faworytem tego pojedynku jest CSKA Moskwa ,jednak gospodarze
napewno skóry niesprzedadzą i moim zdaniem są w stanie odnieśc zwycięstwo.Tym bardziej że walczą oni o miejsce w seri pucharowej.
Previous meetings, Overall.
Euroleague - Playoffs 2016
2016-04-18 19:45 Crvena Zvezda Telekom - CSKA Moscow 71-78
2016-04-14 18:00 CSKA Moscow - Crvena Zvezda Telekom 77-76
2016-04-12 18:00 CSKA Moscow - Crvena Zvezda Telekom 84-74

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
OLY-FEN godz 20:00
Matt Lojeski over 11,5pkt @ 1.85 WH 14pkt✅✅✅

W drużynie gospodarzy zabraknie dziś Printezisa i Hacketa.
Lijewski gra średnio 20min. zdobywając ok 11pkt.Można rzec idealna linia jaka nam oferują buki.Wobec absencji w/w zawodników zapewne pogra wiecej.Póki co 8/14 razy w Eurolidze przekraczał tę linię.
Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
kobe28 319

kobe28

Użytkownik
OLY-FEN godz 20:00
Matt Lojeski over 11,5pkt @ 1.85 WH

W drużynie gospodarzy zabraknie dziś Printezisa i Hacketa.
Lijewski gra średnio 20min. zdobywając ok 11pkt.Można rzec idealna linia jaka nam oferują buki.Wobec absencji w/w zawodników zapewne pogra wiecej.Póki co 8/14 razy w Eurolidze przekraczał tę linię.
Pzdr
skąd info o braku tej dwójki?

I 35,1K

iti

Użytkownik
Hackett przeszedl operacje nogi i nie zagra do konca sezonu.
Olympiakos w jego miejsce podpisal Watersa.

Otrzymane punkty reputacji: +6
E 1

ejber

Użytkownik
29.12.2016
Godz: 19,00
Crvena Zvezda Telekom - CSKA Moscow
typ: zwycięstwo w każdej kwarcie CSKA
Kurs 6,50

warte uwagi jest granie na ten typ, jak dobrze CSKa wejdzie w mecz to co kwarte bedzie oddalac sie od Crveny

Ja osobiście pogram 5-6 pkt.w strone CSKA.
Widać że Crvena im leży,ale wiadomo jak to jest,będą chcieli wygrać to wygrają a jak nie to nie,wszystko zależy od CSKA.
Ja dalej obstawiam na Crvene .CSKA moim zdaniem się tak nieprzyłoży ponieważ mają już raczej pewny awanas.Bardziej bezpiecznie można handicap +7,5 punkta

Otrzymane punkty reputacji: +15
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Spotkanie: Efes vs Real
Godzina:18:00
Typ: Efes -3.5 @ 3.2 ⛔ ⛔ ⛔
Bukmacher: Unibet
Witam wszystkich ktorzy ogladaja Eurolige. Na dzisiaj polecam meczyk Efes vs Real z negatywnym handi na Efes. Dlaczego? Wrzucilem ponad 65 meczy do excela obu druzyn, Efesu i Realu i excel wylapal pewna statystyke. 85.64% meczow tych druzyn z innymi druzynami konczy sie w mimimum 4 punktami(stad -3.5). Te 4 minimum punkty oznaczaja w dwie strony, tzn albo Real wygra 4+ pkt lub Efes. Biorac pod uwage sam fakt ze granie Realu po 1.5 z Efesem nie ma sensu, a granie -4.5 w grnaicach 1.9 tez nie ma sensu. Jak pisalem, mamy 85% pewnosci ze bedzie minim 4+, dla niektorych te 85% moze oznaczac ze wejdzie lub nie wejdzie(50/50) a wiec granie -3.5po kursie 3.2 jak najbardziej value. Idac dalej, wiele razy tu pisalem ze sympatyzuje z Efesem i dla mnie sa Top 2 w tym roku i mam nadzieje ze dzisiaj to potwierdza. Co dp Realu, wzloty i upadki, ostatnio przegrali chamsko na wyjezdzie i komus 1.05 nie weszlo. Oczywiscie, znajda sie tacy co powiedza ze to bujda, ze odpuscili na rzecz meczu z Efesem itp, ale to juz ich zdanie.
Co do overu underu to jak wrzucam staty to excel i to analizuje i tam srednia na 65 meczy jest 161.5...biorac pod uwage sile Realu excel szacuje ze zakreci sie w okolicach 160-163 i ani ciut wiecej. Warto rowniez nadmienic ze 7 na 9 ost spotkan, (H2H) linia bukmacherow na spotkanie Efes vs Real, 7 wystawiali za wysokie linie. Innymi slowy, buki zawsze licza ma wysoki wynik a 78% razy jest psikus. Ten psikus ma najmniejsza wartosc 5..ale zdarzalo sie ze sie buki pomylili o az 20+ punktow. Jak bedzie, zobaczymy, byc moze i Real wygra, ale ja gram 2 stale stawki po 3.2 w unibecie.
Powodzenia
-----------
Wynik: 78:80...158...Niestety porazka, ale bylo do pokrycia -3.5, nawet jesli to Real mialby to pokryc. Mecz wyrownany i jak widac Efes nawet po przegranym meczu nie odstaje od reszty, przynajmniej tak jak to pokazuje Tabela,. Cska, Fenerbahce vo dzisiaj zrobili? kompletne dno. Co do over under to 158...excel oscylowal 161-163 takze 3-5roznicy vs bukmacherzy 11 punktow roznicy. Powinienem zaufac excelowi i grac under bo tam jest duzo usprawnien. Co do typow -3.5 na ft, czy to ht, czy kolkolwiek inne beda potrzebne pare zmian w excelu. Przepraszam tych co pograli -3.5, i gratulacje jesli ktos pogral odnosnie undera.

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 0

kedar1985

Użytkownik
Crvena u siebie jest mocna, kibice robią niezły kocioł. Czułem, że znów dziś ograją &quot;faworytów&quot; ale kurna nie postawiłem....

demolka6 514

demolka6

Użytkownik
Wie ktoś może jaki był ostateczny wynik Barcelony dzisiaj? Na flashscorach i tym podobnych jest wynik 82-77, a na stronie euroligi jest 81-77. O co chodzi? ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
W ostatniej sekundzie zawodnik Barcelony rzucił za 3pkt, sędzia z tego co widziałem uniósł dwa palce w górze, a nie trzy, a mimo tego na tablicy wynikowej dodano Barcelonie 3 pkt, stąd może ta różnica.

Otrzymane punkty reputacji: +1
demolka6 514

demolka6

Użytkownik
To ciekawa sytuacja powiem szczerze. Pytam się bo miałem za drobne pograny under 158.5 i mam rozliczony jako plus, a nie chciałbym żeby coś się zmieniło ???? . W każdym razie dzięki za odpowiedź. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom