O to mi chodziło. W tej akcji zapewne JC był bardzo prawdopodobną opcją, żeby to skończyć, a przegrał im mecz. Chyba takiego scenariusza trener nie wymyśliłby za tysięcznym podejściem.akurat caroll tylko w 3 istnieje, a broni cieniutko co pokozoł
O to mi chodziło. W tej akcji zapewne JC był bardzo prawdopodobną opcją, żeby to skończyć, a przegrał im mecz. Chyba takiego scenariusza trener nie wymyśliłby za tysięcznym podejściem.akurat caroll tylko w 3 istnieje, a broni cieniutko co pokozoł
Masz racje Carol nadrabia atakiem. Rudy daje ciała te sezon, ale to i tak nic w porownaiu z tym co odpieprza maccabi głownie w defensywie:grin:Uczepiliście się tego Carolla , ale to nie tylko on zawalił, wystarczy zobaczyć jak zagrał lider Realu czyli Llul - 0 trafionych rzutów za 3 a próbował chyba z 8 razy, 14 punktów jak na niego to straszna cienizna, zastanawiam się też nad trzymaniem w Realu Rudy Fernandeza, ten facet to wogóle dramat od dawna
Szukaj na euroleague.netGdzie moge znakezc absencje na dzisiejsze mecze?
Czemu grasz plasko skoro spore value ?Spotkanie: Fenerbahce vs Crvena
Godzina: 18:45
Typ: over 156.5 @ 2.75 Unibet
Typ over 151.5 @ 2.02 Unibet
Typ over 75.5HT @ 1.86 Bet365
Typ over 80.5HT @ 3.2 Unibet
...spore value. biorac pod uwage kurs.
Ja gram plaska stawka wszystkie typy, i polecam zagrac to samo, bez zadnych all inow.
Wynik:
Świetny typ, Real bez Llulla jest ofensywnym zerem, traci całą swoją siłę, czyli szybki atak, którym to wygrywa mecze. Doncic i Draper to gracze trzeciorzędni, z kreatywnością na poziomie Kendricka Perkinsa. Real wolnym tempem i defensywą może sobie wygrywać mecze ze słabeuszami w swojej lidze, ale Euroliga, pomimo wielu przeciętniaków to już półka wyżej.15/12 godz 18.00
Darrusafaka-RM under 167,5 @ 1.87 bwin
Real dziś bez Llulla,Thompskinsa i Randolpha.Fundament gry będą stanowić Doncic i Draper, wolniej rozgrywający piłki, nie forsuja tempa.3z4 spotkań w Eurolidze oraz ostanie 6z7 w ACB(nawet z LLUlullem)kończyli poniżej tej linii
Turcy uwielbiają taktyczny basket, długie posiadania pow.17 sekund na akcje.
Jedyne ryzyko to dogrywka, bo zapowiada się wyrównane spotkanie.Jak macie gdzieś w reg Time to tam polecam(nawet niższe linie)
Pzdr