>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 2014/2015

Status
Zamknięty.
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Valencja - Neptunas
typ: valencja -5.5 @ 1.9 bet365
stawka 5 tys

Jak dla mnie te kursy to nieporozumienie. Zacznijmy od tego ze to mecz o pietruszke. Bo Valencja odpada a Neptunas ma juz zapewniony awans i zeby awansowac na 3 miejsce musieliby pokonac valencja minimum 60 pkt i liczyc na porazke laborly. W meczach wyjazdowych ten zespól nie istnieje 4 mecze i 4 porazki najmniej dostali z Olimpiakosem tylko 10 pkt. Valencja u siebie zawsze gra na 100% i beda chcieli godnie pozegnac sie z Euroliga

prosze o podanie buka i kursu - rox

Otrzymane punkty reputacji: +6
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Sprawa wygląda prosto, Galata ma jeszcze szanse na awans a pomóc im w tym może zwycięstwo nad grekami i ewentualna wygrana Valenci nad litwinami.Jak wiadomo litwini mocni są tak naprawdę tylko u siebie a Valencia chce jakoś godnie zakończyć te rogrywki i raczej nie widze szans litwinów niestety(doceniam to co do tej pory zrobili)
Wątpie by Sferopoulos sie na tym etapie jakoś spinał i grał długo podtawową piątką, spodziewam sie dużej rotacji ze strony greckiego szkoleniowca.Na swoim gorącym parkiecie galata zrobi wszystko by coś jeszcze ugrać.
Galatasaray 2.22 4/10 Pinnacle ✅

Y 8

yulek

Użytkownik
Cos mi tutaj nie gra. Kolega love pisze ze neltunas ma juz zapewniony awans, a potem post nizej czytam ze neptunas moze odpasc jesli przegra i galata wyra. Kto ma racje? Co decyduje mecz bezposredni czy bilans punktow?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Cos mi tutaj nie gra. Kolega love pisze ze neltunas ma juz zapewniony awans, a potem post nizej czytam ze neptunas moze odpasc jesli przegra i galata wyra. Kto ma racje? Co decyduje mecz bezposredni czy bilans punktow?
Grupa &quot;D&quot;

*Olympiacos Piraeus 8-1
*Crvena Zvezda Telekom 5-4
*Laboral Kutxa Vitoria 5-4
Neptunas Klaipeda 4-5
Galatasaray Liv Hospital 3-6
Valencia Basket 2-7

* awans

Y 8

yulek

Użytkownik
Grupa &quot;D&quot;

*Olympiacos Piraeus 8-1
*Crvena Zvezda Telekom 5-4
*Laboral Kutxa Vitoria 5-4
Neptunas Klaipeda 4-5
Galatasaray Liv Hospital 3-6
Valencia Basket 2-7

* awans
Dzieki. Czyli love pisal zle. Valencia gra za pietruche, a neptunas za awans.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Grasz z 5 tysiaków i źle spojrzałeś ? gratulacje
Niezla beka z typa jeszcze na wstępie napisał ze mecz o pietruszke...

5 tysięcy na taki mecz postawić to trzeba byc idiota skończonym.
Zreszta i tak kazdy wie ze chłopak wpisał zamiast 5 zł 5 tysięcy no dobrze wybaczamy...

Otrzymane punkty reputacji: +5
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Wiemy jak sie kochaja Grecy z Turkami i juz widze jak Olympiakos polozy sie przed meczem. akby tak wszytskie must winy wchodziły to bukmacherzy by nie istnieli
Bardziej bym poszedl w jakies handi na Neptunas. Oczywiscie potencjał obu druzyn rozny jednak valencia nie gra o nic ale najwazniejsze jest to, ze graja bagno nie tylko w eurolidze ale i w lidze.

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Panowie, dajcie proszę znać, które mecze są dziś o nic ????
ja niestety nie mam czasu, ale wczoraj udało się zagrać Pinar z Lokomotivem over 146,5, rzucili 178 ;)
dziś chcę ruszyć w tym samym kierunku ale czas będę miał dopiero za 2h...

R 8

remigiush

Użytkownik
Niezla beka z typa jeszcze na wstępie napisał ze mecz o pietruszke...
5 tysięcy na taki mecz postawić to trzeba byc idiota skończonym.
Zreszta i tak kazdy wie ze chłopak wpisał zamiast 5 zł 5 tysięcy no dobrze wybaczamy...
niektórzy juz widze świetuja i dobrze ze za wyobraznie nie daja kary ale w sumie tez sklaniam sie ku temu typowi ale stawka jak najbardziej ludzka dla mnie dzisiaj under
Limoges oraz over w meczu Wisły

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
W ostatnim czasie ogólnie nie śledziłem Europejskiej koszykówki, poza pojedynczymi meczami nieraz.. Powiedzcie mi czy warto zainwestować trochę w dzisiejszy kurs 1,6 w Milano z Turowem? Szczerze ten kurs jest dla mnie dziwny gdyż wg mnie jest za wysoki czy to jest spowodowane typ że Włosi mają jakieś braki kadrowe czy te kursy są jednak wystawione poprawnie i tak łatwo Włosi mieć nie będą? Nie wiem jak gra obecnie Turów i jak Milano..

Dobra już znam sytuacje co do wyżej;D

P 73

phamrol

Użytkownik
Wracając do postu Malina, czy miejsce w grupie decyduje o rozstawieniu w następnej rundzie? Jeśli tak to każde czy tylko np. 1 i 2 ?
Mecze o nic:
CSKA - Limoges, CSKA pewne 1 miejsce, Limoges bez szans na awans co najwyżej 5 msc.
Turów- Armani, Turów max skoczyć może na 5 miejsce, Armani bez szans na zmianę
Maccabi - Unicaja, Maccabi pewne 2 miejsce, Unicaja pewny awans, lecz może spaść na 4 miejsce.
Jak oceniacie powyższe spotkania?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Maccabi - Unicaja Malaga 3.0 2/10 bet365 ⛔ chaos

Malaga w sumie powinna wygrac. Ogolnie to lepszy zespol. Maccabi gra tylko dla publicznosci, maja drugie miejsce i to sie nie zmieni. Graja totalna padake, wpadki w lidze, wpadki w Elidze. Nawet wygrane mecze jak z Alba Berlin to poziom gry przerazajaco slaby. Wraca do skladu Aleks Maric ale to niewiele zmienia. Unicaja ciagle gra ponizej swoich mozliwosci. Trener Plaza jak zwykle za duzo kombinuje. Wszyscy sa zdrowi a jest kim grac, przypomne:
Granger, Toolson, Thomas, Kuzminskas, Vazquez, Golubovic, Vasiliadis, Green, Markovic, Suarez, Stefansson. Real Madryt to to nie jest ale nie ma tez zabardzo na co narzekac. Kazda pozycja sensownie obsadzona. Moze jedynie jakis typowy center by sie przydal chociaz jest Vlado, Fran, Thomas i Mindaugas. Mam nadzieje, ze Maccabi nie zdominuje Malagi pod koszem. Szykuje sie rowny mecz ale wygrana Unicaji mnie absolutnie nie zaskoczy, dziwne kursy na ten mecz, czyzby Plaza odpuszczal?

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Ktoś się orientuje dlaczego jest tak niskie Handi w stronę Milanu? Turów przeplata dobre mecze ze słabszymi, Milan gra o awans + dodatkowo w pierwszym meczu we Włoszech rozgromił polską drużynę.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Milan o nic nie gra a turów o rewanż i dzisiaj mogą spokojnie klepnąc włochów którzy jak znam życie położą lache na ten mecz.

anzelmo 261,2K

anzelmo

Użytkownik
18 Dec 2014, 21:00 Basketball » Europe » Euroleague » Real Madrid - Anadolu Efes:!:zwrot
1 kwarta Real
1,47
Bet365

Gram dzisiaj na wielu płaszczyznach ten mecz.Bardzo prestiżowe spotkanie... Real to dla mnie najlepsza ekipa tej grupy i jeden z głównych faworytów do wygrania Euroleague. W razie w...-remisu zwrot taki kurs watro.Mecz na szczycie w grupie A liczę na rewanż za 14 Nov 2014, 19:00 Final result 75:73 (18:18, 21:18, 21:21, 15:16) plus ostatni mecz u siebie także królewskim nie wyszedł- porażka z Unics Kazan.W lidze 2 porażki z rzędu...jak na taki klub potencjał i sile w ataku to dużo zdecydowanie za dużo.Gra my na przełamanie. Mobilizacja jest chęć pokazania sie ze to taki wypadek przy pracy... podopieczni Laso wiedza o co graja 1 miejsce plus pokazanie swoim kibicom bardzo wymagającym ze wszystko wraca na właściwe tory...Real wie z kim gra -Efes to najlepsza defensywa kontra najlepszy atak lekceważenia nie będzie może forma nie jest taka jak z początku sezonu ale patrząc na dzisiejszy roster :
Point Guards: Llull, Sergio Rodríguez and Campazzo.
Shooting Guards: Carroll.
Forwards: Rudy Fernández, Maciulis and Rivers.
Power Forwards: Reyes, Ayón and Nocioni.
Centers: Bourousis, Mejri and Slaughter.
jest moc strzelby...Real ruszy a jak złapie swój rytm wygra bardzo pewnie- słusznych i trafnych wyborów.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Galata na resztkach benzyny, grając wąskim składem pokonuje Olympiakos i awansuje dalej ???? Zaś litwini pokazali swoje miejsce w szeregu, zostali zadeptani.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Panathinaikos - Barcelona 2.05 1/10 pinn ⛔

Nic sie juz w tej grupie nie zmieni, Panathinaikos zakonczy na trzecim miejscu a rywale z Barcelony wygraja grupe. Jednak do Aten nie wybiora sie Brad Oleson i Juan Carlos Navarro. To nie koniec problemow &quot;Dumy Katalonii. Kontuzjowany jest takze Alex Abrines. Oleson (PG), Navarro i Alex (SG). To rodzi wiadome problemy na 1-2. Pozostaje tylko Marcelinio Huertas i Tomas Satoransky. Przez te wszystkie klopoty w lidze zadebiutowali tacy gracze jak Eric Martinez, Marcus Eriksson i Stefan Peno. Pascual nadal ma do dyspozycji 8-9 graczy ale glownie podkoszowych. Lampe 211, Nachbar 206, Doellman 205, Pleiss 217, Tomic 217. Bostjan akurat lubi grac tez dalej od kosza. Oprocz niego na 2-3 zostaje dwojka Thomas - Hezonja.

Staty euroligowe graczy ktorych nie ma:
- Navarro 10 pkt / 4.4 as
- Abrines 8 pkt / 65% za dwa
- Oleson 8.8 pkt / 2.6 as

Mecz o nic, luki w skladzie, nie sadze aby Barcelona grala na maxa, zaraz po Atenach kolejny mecz ligowy. Wcale nie taki super latwy bo na wyjezdzie z Estudiantesem. Panata u siebie zawsze gra na maxa dla kibicow, zreszta wygrac z Barcelona w Eurolidze to zawsze prestiz. Nie sadze aby ktokolwiek z Grekow odpuscil ten mecz. Dla takich graczy jak Giankovits, Pappas, Batista, Blums, Wright to bedzie wielki prestiz. Ivanovic tylko bez DeMarcusa Nelsona.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom