>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Euroliga 08/09

Status
Zamknięty.
zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Zespół DKV powoli wraca na odpowiednie tory, co pokazują ostatnie występy. O ile wygrana z przeżywającą kryzys Olimpiją może nie zaskakuje, to na pewno styl wygranej Euroligowej z TAU robi wrażenie. Teraz powoli do gry wraca Rubio, który z każdym kolejnym meczem powinien dostawać więcej minut. Co do Romy to można powiedzieć dziwna sprawa - bo w lidze dostają bodajże 5 meczy z rzędu, by w Eurolidze ogrywać kolejnych rywali. Repesa był kimś w zepole z Rzymu. Fakt iż tak nagle opuścił zespół nie powinien wpłynąć zbyt dobrze na graczy którzy byli związani z trenerem od dłuższego czasu.
Gorący teren na przedmieściach Barcelony, coraz lepsza gra DKV oraz brak trenera z prawdziwego zdarzenia w zespole Romy - daje jasną odpowiedź kto dziś powinien wygrać.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Roma dziś już nie oslabiona, a co wazne na tygodniu zrezygnowal Repesa (coach Romy), nie chcac nikogo atakowac --&gt; objawia się słaba wiedza na temat druzyn o ktorych probujesz napisac.

Wystarczy czasem zajrzec na stronę euroligi --&gt; http://www.euroleague.net/news/i/40193/180/nikeid-fantasy-challenge-week-7-update - która zazwyczaj posiada oddajace rzeczywistosc wiadomosci, by miec obraz sytuacji w danej druzynie.

Pozdro

Spokojnie po co ten atak, Bonsu zle sprawdzilam, moj blad. Co do Romy, oczywiście, że jest nadal oslabiona, w lidze Sani zagral tylko 12 minut bo ciagle ma problem z kostka a o trenerze nie pisalam ani slowa wiec przestna sie czepiac. Napisz kilka analiz a potem krytykuj innych. Nie zgadza sie tylko informacja z Bonsu wiec objawia sie Twoje slabe myslenie i chec ataku. Forum sluzy do pomocy innym wiec dostosuj sie łaskawie do tego. Juz nie wspomne o tym, ze brak Repesy to wielki plus dla Romy a nie minus c wiekszosc stara sie sugerowac wiec marna musisz miec wiedze jesli w tym coskolwiek upatrujesz. I skoro Ty przedstawiasz taki jedynie prawdziwy obraz Romy to czemu nie wspominasz o Becirovicu? Troche zalosie to brzmi bo to MVP miesiaca w Eurolidze i znaczy dla Romy najwiecej obecnie.

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
najwidoczniej nie mozna na nic zwrocic uwagi /dodac informacji bo zaraz jakies wymysly o atakach ;]
To ze nie przygotowany/a jestes kompletnie do tego co chcesz na pisac to jedno, a drugie ze teraz starasz sie to jakos chytrze usprawiedliwic.
O swoja wiedze jestem spokojny, martwie sie o twoją. papa

S 2,7K

sasza73

Użytkownik
Błędy, czy niedpoatrzenia sie zdarzaja, ktoś podaje typy chcesz mozesz z nich skorzystac i nic nie sprawdzac chcesz sprawdasz i albo grasz albo masz inne zdanie i stawiasz na przeciwnikow ???? wszędzie trzeba miec swoje zdanie

verti 3,4K

verti

Forum VIP
???? Panathinaikos Atheny - AXA Barcelona ✅ &quot;Koniczynki&quot; palaja rzadza rewanzu, za spotkanie wyjazdowe w stolicy Katalonii, kiedy to przegrali 90:66, byla to jedna z najwyzszych porazek w Eurolidze dla Grekow. Jednakze czy bedzie ich stac na zwyciestwo i spektakularny rewanz? O tym przekonamy sie w ciagu najblizszych godzin. Zawodnicy &quot;Dumy Kataloni&quot; mieli troche problemow z dotarciem do samych Aten, ze wzgledu na zamieszki w Atenach - samolot z Barcelony dotarl do stolicy Grecji okolo 12 godziny. Nie beda mieli, wiec zbyt duzo czasu na przygotowanie sie do pojedynku. W komfortowej sytuacji jednak nie sa rowniez gospodarze, gdyz Zejlko Obradovic nie bedzie mogl skorzystac z uslug najskuteczniejszego zawodnika Panaty - Nikoli Pekovica (13.5 PPG, 3.5 RPG, 1APG ), Antonisa Fostisa ( 8,5 PPG, 3,7 RPG, 0,7 APG) oraz litwinskiego rozgrywajacego Sharunasa Jasikeviciusa ( 7.8 PPG, 1.7 RPG, 2,8 APG). Te nieobecnosci w skladzie &quot;Koniczynek&quot; moga przesadzic o losach spotkania, gdyz obie druzyny to bardzo silne i wyrownane ekipy.
Zarowno Barca jak i Panata, maja taki sam bilans - po 6 spotkaniach, 5 zwyciestw i 1 porazke. Panathinaikos jedyna porazke zanotowal na wyjezdzie z ... Barcelona, ktora zdemololwala &quot;koniczynki&quot; 90:66, natomiast AXA jedyny mecz przegrala z wloska Siena 71:61. Jak dotad w Eurolidze, obie druzyny spotykaly sie ze soba, az 7 - krotnie, czesciej zwyciesko z tych pojedynkow wychodzili dzisiejsi gospodarze - ktorzy wygrywali 4 razy, Duma Kataloni pokonala Koniczynki jak dotad 3 - krotnie. Panata w tym sezonie mnie jakos nie przekonuje, dzisiejsza linie handicapu przekroczyli tylko 3 razy, ze slabiutkim Nancy oraz przezywajacym kryzys - Zalgirisem (dwukrotnie), dzisiejsze spotkanie powinno byc wyrownane, gdyz obie druzyny juz dzisiaj beda chcialy sobie zapewnic, awans do TOP 16. Sprobuje lyknac takie handi ;)
Typ : AXA Regal Barcelona ( + 7.5 ) @ 1.95 ✅

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Barca jak na razie jedzie po Pao, jednak nagana dla Vertiego za wprowadzenie w błąd-Fotsis i Jasikevicius grają! Nawet jeśli typ wejdzie-to super, ale jednak trochę namieszałeś Verti:zoltakartka:
edit: Pekovic takze właśnie zawitał na parkiet! oczywiście dzięki Verti za dobry typ, ale następnym razem pisz bardziej sprawdzone info, bo skuteczność w absencjach graczy-0/3..

wawo 39,2K

wawo

Użytkownik
Wydaje mi sie ze to nie do konca wina Vertiego, informacje jakie sa podawane przed meczem czesto sa podawane by zmylic przeciwnika, mowi sie o jakichs urazach kontuzjach a jak przyhcodzi godzina meczu to zawdonicy wybiegaja na boisko. Mimo to Barcelona dzis jest świetnie dysponowana, i typek Vertiego z ktorego rowniez skorzystalem wchodzi jak w maselko ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Barca jak na razie jedzie po Pao, jednak nagana dla Vertiego za wprowadzenie w błąd-Fotsis i Jasikevicius grają! Nawet jeśli typ wejdzie-to super, ale jednak trochę namieszałeś Verti:zoltakartka:
edit: Pekovic takze właśnie zawitał na parkiet! oczywiście dzięki Verti za dobry typ, ale następnym razem pisz bardziej sprawdzone info, bo skuteczność w absencjach graczy-0/3..
z moich informacji wyninakło, ze Fotsis i Pekovic mieli nie grac
Panathinaikos&#39; problems for tonight&#39;s match are Pecovic, Fotsis and Jasikevicius. They are unsure but they could play too...They&#39;ve missed some trainings the last days though.
natomiast wystep litwinskiego rozgrywajacego , stał pod znakiem zapytania - mimo to zagrał. wychodzi na to że była to ściema, jedynym usprawiedliwieniem dla moich nie do końca prawdziwych informacji - jest wynik meczu, czyli zwyciestwo Dumy Katalonii. Wychodzi na to, ze same nieobecnosi graczy to nie wszystko ;)

V 3

vulture

Użytkownik
Fenerbahce:
Damir Mrsic Kaan - dzisiejszy występ wątpliwy, dopiero co sie wyleczył z przeziębienia.
Gordan Giricek - kontuzja mięśni brzucha, wystep wątpliwy
Omer Asik - nie zagra na pewno
DKV Joventut
- Henk Norel - występ wątpliwy, złamał nos w zeszłym tygodniu w meczu z Romą, nie grał z tego powodu w weekend w lidze, wiec dużo wskazuje na to ze dziś tez nie zagra

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Dla ryzykantow polecam spotkanie Zalgiris - Prokom po kursie w bah 2.35. Prokom bedzie chcial wygrac to spotkanie i odskoczyc Nancy. Aby myslec o grze w dalszej fazie Euroligi musza to spotkanie dzis wygrac. Powodzenia.

1 Barcelona 8 7 0 1 647 - 518 14
2 Panathinaikos 8 6 0 2 611 - 572 12
3 Montepaschi Siena 8 6 0 2 650 - 594 12
4 Prokom Sopot 7 2 0 5 490 - 504 4
5 Nancy 8 2 0 6 533 - 647 4
6 Zalgiris Kaunas 7 0 0 7 464 - 560 0

R 0

rafulek85

Użytkownik
Mecze 07.01.2008
W dniu dzisejszym polecam następujące typy:

Asseco Prokom - Regal FC Barcelona 1 @ 5.39 w Betfair

Prokom musi wygrać najbliższy mecz, żeby mieć jakiekolwiek szanse awansu z 4. miejsca. Barcelona ma praktycznie zapewnione 1.sze miejsce. Nawet po dzisiejszej porażce zostaje jej mecz z Żalgirisem Kwono na własnym parkiecie. Liga ACB, to najlepsza koszykarska liga w Europie. Trener Barcelony będzie zatem oszczędzał swoich kluczowych graczy.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wczoraj było sporo meczów na zasadzie, że ktoś musi a rywale grają o nic i niestety żadna drużyna nie odpisciła, szczególnie te hiszpańskie zdziwiły. Na pewno jest szansa, ze Barcelona puści ten mecz bo każdy w TOP 16 woli cieniasów z Sopotu niż grożny Zalgiris. Ja proponuje Prokom +8.5 ale stawka malutka, tak samo wygląda sytuacja w Turcji gdzie Efez zagra z CSKA tylko po Ruskich nie wiadomo czego sie spodziewać, oddali mecz Włochom a potem zagrali świetnie u siebie mimo, że już dawno mają awans.

matred21 0

matred21

Użytkownik
Dla mnie w miare pewne wydaje sie handi - 8,5 na partizan który koniecznie bedzie chciał odrobić 5 pkt strate z pierwszego meczu i mysle ze handi spokojnie zostanie tu pokryte

R 0

rafulek85

Użytkownik
Żalgiris Kowno vs Sluc Nancy
W tym meczu spotkają się drużyny, które mają o co walczyć. Zwłaszcza Nancy, gdyż wygrywając to spotkanie będą pewne awansu. Nancy ostatni mecz gra u siebie z Montepaschi, zaś Kowno na wyjeździe z Barceloną. Kurs na Nancy to typowy value bet. W pierwszym meczu to właśnie Nancy okazało się lepsze od ekipy z Kowna.
Mój typ jest przewrotny. Polecam zagrać na 1 za większą kasę, czyli 60% środków. Kurs 1,27 w betfair
Albo na Nancy za niewysoką stawkę i w momencie spadku na nich kursu kontorwać. Ja uczyniłem tak wczoraj z Prkomem. Grałem na nich po kursie 5.4, aby po pierwszej kwarcie, kiedy osiągnęli 8-punktową przewagę sprzedałem zakład. Wyszedłem 8 dolarów do przodu, przy początkowym ryzyku 4 dolary.​
Siena - Panathinaikos Ateny 1
Siena po pierszym meczu przegranym zaledwie 5 punktami, będzie chciała się zrewanżować. Stawką jest 2. miejsce w grupie. Kurs 1,61 w betfair myślę, że wart jest ryzyka. Ja gram 20% środków na Sienę właśnie.
W drużynie ze Sieny nie zagra Kaukenas, ale to małe piwo ????

petra2008 0

petra2008

Użytkownik
Żalgiris Kowno vs Sluc Nancy

W tym meczu spotkają się drużyny, które mają o co walczyć. Zwłaszcza Nancy, gdyż wygrywając to spotkanie będą pewne awansu. Nancy ostatni mecz gra u siebie z Montepaschi, zaś Kowno na wyjeździe z Barceloną. Kurs na Nancy to typowy value bet. W pierwszym meczu to właśnie Nancy okazało się lepsze od ekipy z Kowna.
Mój typ jest przewrotny. Polecam zagrać na 1 za większą kasę, czyli 60% środków. Kurs 1,27 w betfair
Albo na Nancy za niewysoką stawkę i w momencie spadku na nich kursu kontorwać. Ja uczyniłem tak wczoraj z Prkomem. Grałem na nich po kursie 5.4, aby po pierwszej kwarcie, kiedy osiągnęli 8-punktową przewagę sprzedałem zakład. Wyszedłem 8 dolarów do przodu, przy początkowym ryzyku 4 dolary.​
tototalna żenua nie pisz takich głupot bo jeszcze ktoś się posłucha :-D to ma być analiza ?

i jeszcze jedno mnie rozbawiło &quot;sprzedałem zakład&quot; ????

ycho 9

ycho

Użytkownik
Cibona Zagrzeb - Unicaja Malaga
Typ:1
Kurs:2.15
Buk:Bwin
Analiza:
Pojedynek w grupie A , jest to 9 runda spotkań w fazie grupowej .
W Zagrzebiu tamtejsza Cibona podejmie u siebie hiszpańską Unijcaję.
Obie drużyny mają już raczej zapewniony awans do 1/8 Euroligi , Unicaja ma 6 wygranych i 2 porażki co pozwala jej zajmować 2 miejsce w grupie , Cibona wygrała 5 raz i poniosła 3 porażki .
Kluczowe jednak jest to , że wszystkie drużyny grają zdecydowanie lepiej w własnej hali.
Obie drużyny które dzisiaj zagrają są w Eurolidze u siebie niepokonane , odniosły po 4 zwycięstwa.
Tak więc z racji że mecz rozgrywany jest w hali Cibony jest ona faworytem tego meczu.
W pierwszym spotkaniu tych drużyn wygrała Unicaja 77:67 , ale głównie dlatego że grali u siebie.
Dzisiaj liczę na rewanż z strony chorwackiej drużyny.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Z nim były same kłopoty więc to małe osłabienie, w lidze nie grał bo kolesiowi z łokcia przywalił i dostał kare, zawiesili go także Cibona nie mogła korzystać z jego usług, ma dojśc Bruno Sundov i to będzie spore wzomcnienie.

Zalgiris + Fenerbahce na dziś dla lubiącyc ryzyko, ostatnie dwa dni wszystko odwortnie więc nie wiem czy jest jakiś sens. Kompromitacja Juventutu.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Olimpija Ljubljana - Fenerbahce
typ 1
nie bede sie rozpisywał ale słyszałem ze jakis wałek i ze 1 wygra jezeli ktos to gra to razcej niech zostawi lub zagra na 1 za mała kwote a co i jak to zobaczymy na koniec spotkania;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Bzdury piszesz, Fenerbahce gra o awans, Olimpija o nic w dodatku zmiana trenera i odszedl Ilievski, brak slow na takie posty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom